Canim 1. Kordon balik pisiricisi..et yemek isterseniz de peperosso yada tavaci recep...fiyat biraz tuzlu olur belki 100-150 civari gibi..ama guzel mekanlar canim...
İcki dahil canim..topcu da ayni canim ama gerek yok bence..dedigim yerler daha nezih..bir iki meze kalamar balik 50lik raki da actinmi...ooohh bundan guzel dogumgunumu olur :))
tavacı recep et rest. olarak alsancakta en iyi...
Teşekkürler canım benim fikirlerin için.Ben balık değil de et düşünüyorum o benim doğum günümü rakı-karides-kalamar şeklinde kutladı et daha iyi olur di mi?Ben de balık ısmarlarsam sanki onun yaptığının aynısını yapmış gibi olurum.Et için hangisi daha iyi?
Canim o zaman tavaci recep derim ben..ama once sen bi git gor..herkesin begenisi kendinedir..umarim hosnut kalirsin tavsiyelerimden..
Tamam canım çok teşekkürler
midpoint swiss de olur... hatta swiss harika olur
Doğru yere mi başlık açtım bilmiyorum.Konuya gireyim 1 kasım sevgilimin doğum günü,çok güzel biçimde kutlamak istiyorum.O benim doğum günümde mükemmel bir gün yaşattı altta kalmak istemem.
Hediye olarak zippo ve ya deri cüzdan düşünüyorum ama başka tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ayrıca Alsancak'ta güzel ve fiyat olarak aşırı olmayan bir yer tavsiyesi istiyorum.
asansör restauranta gidebilirsiniz harika yemekleri ve hizmeti var .
fix menü 60-70 civarı içki dahil...
Kizlar asansorun konusu gecmisken sorayim. Bu haftaici birini goturecegim ben de arabam tamirde. Baska bi ulasim yolu var mi oraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?