Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcım hayırlı haberlerini bekliyoruz...mutlaka bizi haberdar et olur mu?
canım bugün 8.günüm test yaptırmayı düşünüyorum bugün
arkadaşlar dün akşam çatlatma iğnem yapıldı yarın sabah yumurtalarım toplanacak
dün 20 dakika funda hanım odasında görüştü bizimle
ben smyrna dan çok memnun kaldım funda hanım çok yoğun bir doktor
merkez gerçekten çok iyi ilgi alaka süper
hatice ve özlem hemşire süper ilgili
inanın memnun kalacaksınız kent ten hiç farkı yok
tek farkı konulan emriyo sayısı fazla sansınız yüksek
arkadaşım sonucunu merak ediyorum, inşallah pozitiftir..
Benim de 3 aydır smryna kontrollerim devam ediyor. Ocak ayında tüp bebek demişti funda hanım,
ama burası hakkında okuduklarım kuşkulandırıyor beni.. :44:
canım benim sonucum malesef negatif oldu
bu ay sonu 2.denemem başlıyor
smyrna dan ben çok memnunum burada devam ediyorum
nasipte varsa kent smyrna yada başka bir merkez farketmez inan
smyrna dan memnun kalacaksın
slm arkadaşlar. ben 9 aralıkta kent hastanesinde tüp bebek tedavisine başladım. şu anda iğnelerimi yapıyorum her akşam. hastanedende israel beyden de ekipten de çok memnunum. umarım sonuç hayırlı olur. bazı arkadaşlar kent hastanesinde ilk tüp denemesinde tek embriyo transferi olduğunu yazmış. bunu bu forumda öğrendim. nedenini bilen varmı acaba? perşembe günü randevuya gittiğmde sorucam ama merak ettim neden bir tane. ben ikizlerimin olmasını çok isterim çünkü.
arkadaşım öncelikle umarım bebeğine bir an önce kavuşursun...bu yasal bir olay.. 35 yaşına kadar tüp bebek denemelerinde tek embriyo konuluyor. 35 yaşından sonra 2embriyo konulabiliyor. ama bence çok saçma bizim tanıdığımıza 3 embriyo konulmuştu. bu yasadan önce...ancak 1 tanesi tuttu..zaten bebeğimiz olmadığı için tüp bebek tedavisi oluyoruz. birde bu tek embriyo ile şansımızı dahada azaltıyorlar...bence insanların ekonomik durumuna ve isteklerine göre embriyo koymalılar..eğer ikiz bebek istiyorsam.. kime ne ki? ama ne yazık ki bizleri düşünen yok....ne için böyle bir yasa çıkardılar bilmiyorum...
kesinlikle katılıyorum sana. ikiside tutarda ikizlerim olursa bundan devlete ne anlamadım. yıllardır uğraşıyor bu işle buradaki herkes. birsürü emek ve para harcıyor insanlar. bu ne saçmalık böyl
Merhaba arkadaşlar:) Uzun süredir kararsızdım ve dün smyrna ya önyargı ile gittim. Çok kalabalık olduğunu doktorun fazla ilgilenmediğini duymuştum. Fakat düşündüğüm gibi olmadı. Bir doktor hanım daha başlamış .Bana yeterince vakit ayırdılar ve tüm sorularımı detaylıca cevapladılar.Diğer hastalarınında gayet memnun olduklarını gördüm. Herkes işini iyi ve güler yüzlü yapıyor gibiydi. Açıkçası beni tatmin ettiler. Smyrnada devam etmeyi düşünüyorum. Nedersiniz?
bencede embriolog çok önemli
Merhaba kızlar
doktorum kahraman kolday
üç aşılamam da smyrna' da oldu ilki tek yumoştu tutmadı ikincisi tuttu fakat bebeğim bana tutnamadı 3 haftalıkken düşük yaptım şimdi 3 . Sonucunu bekliyoerum ordaki herkes çok güler yüzlü ben çok memnunum doktorumdan ve ekibinden tavsiye ederim![]()