İzmir'li Ekim Anneleri

bilmiyorum bir kaç gün burdayız,kent hast. yatıyoruz hava veriyorlar ventolin.. bir de antibiyotik iğne yapılıyor... off iyileşsin kuzum yarım kilo aldı diye üzülüyordum şimdi hiç bişi yiyemiyor, zayıflayacak....çok üzgünüm ya 2 günde hasta oldu çocuğum bronşit galiba emre de...

geçmiş olsun canım çok üzüldüm atlatır hemencecil inşallah

:)))
kızlar pampers ıslak mendiller kipada 3 paket 8.90 haberiniz olsun ben kullandım çok memnun kaldım,uni babyden daha iyi ayrıca içinde daha fazla var.

ececim biryerden bakmıcaktın normalde onlar mailimi bastırım senin odana getirmeleri gerekiyordu. emrecim nasıl oldu?

arkadaslar bide mothercarde en son gittgimde chicco ürünlerde indirim vardı. o chicco biberon mesela 32 yerine galiba 27mi ne olmustu.bende chicco mama ısıtıcı aldım.zaten alıcaktım chiccodan baktım orda indirimde sevindim zemuszemus

ilk adım arabimzida aldık .foto cekip gösteririm insallahkaydirigubbakcemile2

aaa hiç bişi getirmediler canım... biz cuma akşamı çıktık ama 5 tane iğnemiz var. çarşamba kontrole gitcez...
nası sevdi mi miray arabayı onu bende çok beğeniyorum...kaça aldın

amin canım hepimizinkini allah bağışlasın senin bebişin cinsiyeti belli oldumu çok heyecanlı demi ama hızla gececek ve o büyülü gün geldiğinde allahın izniyle kucişinde olacak meleğin ...

amin canım hepimizinkini allah bağışlasın senin bebişin cinsiyeti belli oldumu çok heyecanlı demi ama hızla gececek ve o büyülü gün geldiğinde allahın izniyle kucişinde olacak meleğin ...

hayır değil 12+1 de kıza benziyo dedi doktorumuz ama kesin demedi
yarın randevumuz var
inşallah ozaman öğreneceğim cinsiyeti
çoookkk heyecanlıyım dediğiniz gibi
zaman başlarda geçmiyodu mide bulantılarından ama artık çook güzel geçiyo
buluşma etkinlikleri olursa bende katılmak isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…