İzmir'li Ekim Anneleri

çekinmeye aynen devam et canım hiç acele etme gelme konusunda çünkü ben ela doğduktan sonra kesin karar aldım gidicem burdan çünkü kızıma arkadaş yok burda parka gitse bomboş anaokulu yok sıkıldığımda bi çıkayım desen hep boşboş villalar çıkasın gelmez.ama bahçe keyfi sessizlik temiz hava çok güzel

ayy iste ben ondan daha istemiyorum. dedigin gibi durum aynen. allah korusun birsey olsa saglık kurulus cok uzak. söz verdikleri gibi hersey tamam olsa cok iyi olucaktı ama ...

gel sen izmire gel o zaman. bende hep bahceli bir ev hayal ediyorum. cocuklar dısarda oynasın falan ama olmuyor.

arakadaşlar face den yazdım ama burdan da yazayım emreciğim grip oldu... öksürüyor burun bi tıkalı bi akıyo, hapşuruk filan berbat durumdayız..gece hiç uyumadı. sizlere de bulaşmasın bendeki buluşmayı haftaya pazartesine erteleyelim olur mu

kuzucuğa geçmiş olsun çabuk atlatır umarım
bende çok korkuyorum kız çok terliyo benim kafa hep terli,kapıcak diye korkuyorum tam mevsimi bide şimdi dikkat etmek gerekiyo

evet sözler pek tutulmadı burda kısmet bakalım biraz niyetliyiz ama eşim bahçeli ev karşılığında çıkarım diyo burdan köpeğimiz var bide çünkü alman kurdu onuda düşünmemeiz lazım bırakamayız ilk göz ağrımızı:))allahtann haftanın 3 günü bornovada olduğum için (spora gidiyorum)sıkılmıyorum haftasonlarıda eşim çıkartıyo anlamıyorum buranın eksikliklerini pekfazla

canım annem bornovada oturuyo ona bırakıyorum kızı haftada 3 gün akşam beşbuçuk altı buçuk arası gidiyorum.mecburum bu kiloları vermem şart 8 kilo verdim 5 kilo kaldı geriye hedefim bu 5 in üstüne +4 daha vermek de bakalım :)) asıl kiloma ozaman ulaşıcam çünkü.

Miray eger uyumulu bir cocuk olursa (ki hic sanmıyorum kaydirigubbakcemile) burda sporda kresde var ama nerdeeee bende ögle cocuk. kucak hep kucak hep anne baskası olmuyor napcam ben bunu bilmiyorum guclubacismile

ben soyer kültür sanat fabrikasına gidiyorum şu yeni adliyenin karşısındaki yer büyük bir kompleks orası çok yönlü anaokulundan baleye tyatroya resme görsel sanatlar sinema televizyon yüzme heykeltraş nebileyim yani aklınıza ne gelirse sınıfı var hocası var.spor da hergün bişey yapıyoruz pzrtsi step+ yer hareketleri karın bel çrşba;aerobik+yer hareketleri bacak cuma;step+yer hareketleri kol ağırlıklı ii oluyo böyle yani

soyeri duymustum ama hic gitmedim. kres arastırırken duydum orayı. Mavisehirdeki sportsda kres var canım. orda bırakabiliyorsun onlar ilgileniyor. Gecen gün aradılar bende dedim benim bebegim var ondan daha düsünmiyorum bebekte bakıyoruz dediler

sanırım öyle bırakabilmem zor daha çok küçükler güvenemem yabancılara aklım kalır böyle anne bakıyo sen rahatsın stresinide atıyosun ama öyle dahada gerilirim heralde:))

kıslar şimcik emrenin iileşmesini bekliyoruz değilmi buluşmak için oğluş kısa sürede iileşir inş.

ben gelemem haftaya pazartesi çünkü eşimin izni bitiyor bu cuma aslında bana hafta içleri pek uymuyor hafta içi sanırım en kolay sana gelebilirim gizem en yakın sensin

kızlar emreyi hastaneye yatırdık biir kaç gün yatcaz galiba(( haftaya bizim zor olur sonraki hafa pazartesi olabilir inş oğlum iyileşir :Saruboceq:

canım siz iyi olun yeterki gene buluşuruz,emrecimmmm inşallah çabuk düzelecek annesi...

ay ececim sen takılma buluşma mevzusuna siz yeterki iyi olun illaki buluşuruz. Çok büyük geçmiş olsun emrecim en kısa zamanda iyileşir inşallah dua edicem. Canım yardım edebileceğim bir şey varsa seve seve hber ver mutlaka

ay ece cok üzüldüm. hava mı veriyorsunuz? daha yakınlarda benin kuzenin oglu yattı birkac gün ona bronsolit mi ne dediler onada hava verdiler ventolin falan iyilesti. hastaneye o aletle hava ve ilac verdikleri icin tutuyorlar. umarım hemencik iyileşir Emrecim.
Yardım edebilcegimiz bir konu varsa söyle canım, ne kadar kalıcak belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…