İzmirli genç hanımlar nerdesiniz?

Kızlaaarrr siz buluşmuşsunuz ne güzel Ben gelemedim. Söz alışverişini tamamladım bugün hayırlısıyla.
ınşallah bir daha ki sefere aranızdayım.

sana kolay gelsin, hareketli oluyor o günler bilirim.bir sonraki buluşmada görüşürüz.yerimseniben

Kızlaaarrr siz buluşmuşsunuz ne güzel Ben gelemedim. Söz alışverişini tamamladım bugün hayırlısıyla.
İnşallah bir daha ki sefere aranızdayım.

Canım gelirsin diye bekledik,ama senin daha önemli işin varmış hadi hayırlısı.Allah devamına erdirsin inşallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Peri ablacım bir daha ki buluşmaya gelip sizlerle tanışmayı çok isterim. Şu telaşımızı bir atlatabilsem......

selam kızlar bende 25 yaşındayım 2,5 senelik evliyim.Benimde pek çevrem yok izmirde,yeni dostlar edinmeyi çok isterim.ayarlayalım görüşelim...sevgiyle kalın...

selam kızlar bende 25 yaşındayım 2,5 senelik evliyim.Benimde pek çevrem yok izmirde,yeni dostlar edinmeyi çok isterim.ayarlayalım görüşelim...sevgiyle kalın...

tatlım sen yeni katıldın sanırım aramıza c.tesi günü biz bostanlıda görüştük bir sürü güsel hatun :)))))))))) keşke sende katılsaydın aramıza:teytey::teytey:

bende 4 aydır evliyim, burada tanıdığım kimse yok
ben güya gelecektim buluşmaya,ama imkanım olmadı işlerim yüzünden ne yazık ki...

ben 24 yaşındayım kıslarr bende fuarın kenarında oturuyorum benide aranıza alın olur mu .....

ewet gerçekten çok güsel bi buluşmaydı bi dahakine sizde aramıza katılırsınızz bence hiç pişman olmazsınız çok güsel bi gündü ...

tatlım sen yeni katıldın sanırım aramıza c.tesi günü biz bostanlıda görüştük bir sürü güsel hatun :)))))))))) keşke sende katılsaydın aramıza:teytey::teytey:

çok isterdim ama aöf sınavım vardı...hatta benim gibi sınava girecekler için bir hafta sonraya ertelesek diye bir fikir attım ortaya ama olmadı...inşallah birdahaki sefere...arayı uzatmayalım derim ben...

Peri ablacım bir daha ki buluşmaya gelip sizlerle tanışmayı çok isterim. Şu telaşımızı bir atlatabilsem......

inşallah canım bi dahaki buluşmada birlikte oluruz. hayatımızda hep böyle güzel günlere adım atacak güzel telaşlar olusun.herkesin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…