izmirli hamileler;hamile yogası yapacak varmıııııı????

ata_tanem24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.729
4
0
İzmir
kızlar ben hamile yogasına başlıycam 4. ayda ama şöyle bişey var.ders 1.5 saat ve ücretler de saat başı.haftada 2 kere gidiyosunuz eğer tek kişi özel ders alırsanız 60ytl.2kişi 50 ytl 3 kişi 40 ytl 4 kişi 30 ytl.yani kısacası her gelen kişiyle saat başı ücreti 10 ytl azalıyor.oyüzden ben başlarken yanıma yoga arkadaşı arıyorum 5-6 kişi olursak ücret çok iyi olucak hem grup şeklinde ders alınıcak.ama etrafımda hiç hamile arkadaşım yok.sizlerden düşünen varmııı?

bende bööle bişi arıodum ya ii oldu yazdığınız..ben cok isterim gelmeyi..şimdilik bebişi aşağıda tasıdığım için cok dısarıya cıkamıyrum..bi kac hafta sonra bebek yukarı cıkarsa bende katılırım sizlere..

bende zaten hemen başlayamıyorum canım bende ancak 3 hafta sonra falan doktor 4.aydan önce yasak dedi.bak siteye gir bi kadın yoga sayesinde 6 dk da doğurmuş şok oldum bebeğede çok faydalıymış kızlar ozaman birbirimizi kaybetmeyelim çünkü tek kişi ders çok pahalı oluyo haftada 2 kere gidince 120 ytl oluyo.6 kişi oldukmu ders başı 10 ytl vericez sadece hem kalabalık daha eğlenceli olur dimi ya:))

tamam ozaman kızlar özelinize mesaj atıyorum msn vericem ordan da görüşürüz ok sizde verin bende sizi ekleyeyim

hmm ben 16, haftamdayım..eğer 6 kişiyi bulrsak gercektende ii olur..yoganın doğum ve hamilelikteki etkileri gercekten cok fazlaymıs bende duymustum:)

en ufak benim bebeğim sanırım ben 9+5im:)) ikinizinde ziyaretçi mesajlarınıza msnimi yazdım ekleyin bende sizi ekleyeyim mail yoluyla haberleşirsek daha sağlıklı olur

Kızlar, bende katılmak isterim.
Karşıyaka tarafındayım ama gidip gelebilirim, yalnız çalıştığım için saatleri önemli.
Siz ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?
Benim iş çıkışı 18:30-19:00 gibi ya da haftasonları olabilir.
Ben 14+6'yım.
Haber bekliyorum

aa dooru saatleri yazın..en uygun olunan saatlerde bulusalım..bende hafta sonları gelebilirim sanırım..daha bi müsait oluruz..genelde doktor randevumuzda hafta sonları 12/1 arası..cakısmaması için bende h.sonu 3/4/5 saatlerinde uygun olurum..bişi sorucam eşlerde katılıomuydu buna??hani hep tvde görürüz ya eşler arkada oturuo falan :)) ayy ne gzl ya hep özenir imrenerek bakardııımm :))

canım bi cumartesi gideriz bide hafta içi belirli bir gün iki saat erken çıkarsın işinden biliyosun hamileler en fazla 7 saat çalışabiliyo yasa gereği izin al ozaman bigünde hafta içi gideriz olurmu

eşler yok canım o egzersiz ayrı bunu hoca yaptırıyo ama zaten kurstakiler başlamadan önce mutlaka gelin burayı görün bilgi alın demişlerdi.gider konuşuruz:)eşim gelirse pazar da giderim ozaman gelmezse pazar onu bırakmam zor olur

ben işi bıraktım çalışmıyorum artık.saatler konusunda çogunluğa uyabılırım. ücretler saat başına verılıyormuş oraya dıkkkat etmemişim eğer 6 kişi olursak gelebılırım.

ben işi bıraktım çalışmıyorum artık.saatler konusunda çogunluğa uyabılırım. ücretler saat başına verılıyormuş oraya dıkkkat etmemişim eğer 6 kişi olursak gelebılırım.

canım bende çalışmıyorum tabiiki çok üyük külfet olmaması lazım bende 6 kişi olalım diye burda başlık açtım herkes rahat gelebilir ozaman kimse de sıkıntı çekmemiş olur dimi:dance:merak etme şuan zaten sanırım 4 kişiyiz iki kişi daha eklendimi tamamız hatta 7 kişi bile olabiliriz

ben ,çıtır pıtır,celen35,ponaran varsa arkadaşlarınız hamile olan söyleyin 2-3 kişi daha lazım

ya özel msjlaşma kapalıymış şuan msn adreslerimizi nasıl vericez birbirimize.kolay ulaşalım diye herkes herzaman online olmuyo bu sitede

haberleşiriz hayatım sen bu konuya abone ol siteye girdiğinde bak..benm bi hamile arkadasım daha var.p.tesi bulusucam kendisiyle..oanada soriim belki ister..ya ii olur valla baslarsak..deneyimlerimizden,tecrübelerimizden,yaşadıklarımızdan bahseder bilgi paylaşımı yaparızyerimseniben

kızlar söyledinizmi arkadaşlarınıza 6 yı tamamlayalım da bikaç hafta sonra başlayalım yogaya

Back
X