- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
canım çok az kalmış. hayırlısıyla almayı nasip etsin Allah.Canım ben 37 haftalık hamileyim benim doktorumda detaylıya gerek duymadı yani her seferinde zaten detaylı gibi bebeğimin organlarını tek tek kontrol etti. Eğer bir durum olsaydı allah korusun zaten yönlendirirdi bu konuda içim rahat umarım bebeğim sağlıkla gelir 11 gün sonra:))))
Selam arkadaşlar ben de yeni üyeyim. 22+4 günlük hamileyim. Bir oğlum var 3 yaşında. Nasipse 2. oğlum geliyor. Gazi hastanesi Ayşen hanıma gidiyorum. İlk bebeğimi de onda doğum yapmıştım. Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bende yeni bi hamişim karsıyakada oturuyorum 8+0 daha minik bebişim
tesekkur ederım ıcım rahatladı umarım en kısa zaman da bebegını sag salım alırsın kucagına bız daha anca yolu yarıladık.
canım çok az kalmış. hayırlısıyla almayı nasip etsin Allah.
hoşgeldin canım .tebrikler.aminn
hoşgeldin canım tebrikler
mrb sana bırseyler sormak ıstyıyorum kontrollere nereye gıdıyorsun detaylı ultrasona gırdın mı.benım dr gerek gormedı ama ben genede kararsızım gırmelımıyım acaba
selam arkadaşlar ben de yeni üyeyim. 22+4 günlük hamileyim. Bir oğlum var 3 yaşında. Nasipse 2. Oğlum geliyor. Gazi hastanesi ayşen hanıma gidiyorum. Ilk bebeğimi de onda doğum yapmıştım. Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
canım kusura bakma kaç gündür açmıyorum pc canım sıkkın işten çıkartıyorlar doğum haklarımdan yararlanamamk üzdü beni. Dr. Sormuşsun egepol hastanesine gidiyorum tijen hn. Dr. Yarın kontrolüm var ilk üç ay hiçbirşey yemediğimden dolayı hastanede kaldım bi süre o süre içerisinde detaylı araştırma yaptılar neden yemediğimden dolayı keton +++pozitif çıkınca çıldırmıştı dr.
merhaba ben 17+3 günlük hamileyim doktorumuz büyük bir ihtimalle kız dedi hayırlısı allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin geçen hafta 3 lü testimizi yaptırdık çok şükür iyi çıktı sonuçlar
selam bende 11+4 haftalık hamleyim... allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
senin galiba oğlun olucak..
nerde bızım eskı tayfa yaa başaaaak guernıca nerde bu topiğin ilk kızları:))) hamışler hepiniz allah kurtarsın ben doğum yapalı yaklaşık 2 ay oldu.vallahı kıymetını bılın bugunlerinizin sürünüyoruzzzzzzzzzzzzzzz di mi arkadaşlar:)) valla dıyolardı da doğruymuş karnınızdayken en rahat halınız:)) mesai 24 saat devam edıyo doğunca.
onemlı degıl canım uzuldum ısten ayrılmana ve problemlerle hamılelıgının ılk aylarını gecırmene umarınm sımdı bır problem yoktur .ısyerınden cıkartmadan once rapor almayı denesene doguma kadar rapor alabılırsın rahatlıkla dr verıyorlar dogum parasınıda almak ıın hak kazanırsın ısveren raporlu ıken cıkıs veremezler ..bence ımkanın varsa boyle bır ıslem yaptır derım zor gelmezse
nerde bızım eskı tayfa yaa başaaaak guernıca nerde bu topiğin ilk kızları:))) hamışler hepiniz allah kurtarsın ben doğum yapalı yaklaşık 2 ay oldu.vallahı kıymetını bılın bugunlerinizin sürünüyoruzzzzzzzzzzzzzzz di mi arkadaşlar:)) valla dıyolardı da doğruymuş karnınızdayken en rahat halınız:)) mesai 24 saat devam edıyo doğunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?