İzmirli hamişler

canım çok az kalmış. hayırlısıyla almayı nasip etsin Allah.

hoşgeldin canım .tebrikler.aminn

bende yeni bi hamişim karsıyakada oturuyorum 8+0 daha minik bebişim

hoşgeldin canım tebrikler

tesekkur ederım ıcım rahatladı umarım en kısa zaman da bebegını sag salım alırsın kucagına bız daha anca yolu yarıladık.

Amin canım teşekkürler, merak etme geri kalan yolun yarısının nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile:)))

bende yeni bi hamişim karsıyakada oturuyorum 8+0 daha minik bebişim

Tebrik ederim canım bu harika sürecin tadını çıkarmaya bak, allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inş.

canım çok az kalmış. hayırlısıyla almayı nasip etsin Allah.

hoşgeldin canım .tebrikler.aminn

hoşgeldin canım tebrikler

Amin canım rabbim nerde varsa sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrusuna.

merhaba arkadaşalar ben de 13 hafatalık hamişim KOCAMAN özelde müjgan ertürk'e gidiyorum çook memnunum hepiniz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

mrb sana bırseyler sormak ıstyıyorum kontrollere nereye gıdıyorsun detaylı ultrasona gırdın mı.benım dr gerek gormedı ama ben genede kararsızım gırmelımıyım acaba

canım kusura bakma kaç gündür açmıyorum pc canım sıkkın işten çıkartıyorlar doğum haklarımdan yararlanamamk üzdü beni. Dr. Sormuşsun egepol hastanesine gidiyorum tijen hn. Dr. Yarın kontrolüm var ilk üç ay hiçbirşey yemediğimden dolayı hastanede kaldım bi süre o süre içerisinde detaylı araştırma yaptılar neden yemediğimden dolayı keton +++pozitif çıkınca çıldırmıştı dr.

amin allah kucağına almayı nasip etsin.hayırlısı olsun bebiğin

merhaba ben 17+3 günlük hamileyim doktorumuz büyük bir ihtimalle kız dedi hayırlısı allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin geçen hafta 3 lü testimizi yaptırdık çok şükür iyi çıktı sonuçlar

Onemlı degıl canım uzuldum ısten ayrılmana ve problemlerle hamılelıgının ılk aylarını gecırmene umarınm sımdı bır problem yoktur .ısyerınden cıkartmadan once rapor almayı denesene doguma kadar rapor alabılırsın rahatlıkla dr verıyorlar dogum parasınıda almak ıın hak kazanırsın ısveren raporlu ıken cıkıs veremezler ..bence ımkanın varsa boyle bır ıslem yaptır derım zor gelmezse

selam bende 11+4 haftalık hamleyim... allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..

hepiniz hoşgeldiniz. Hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

nerde bızım eskı tayfa yaa başaaaak guernıca nerde bu topiğin ilk kızları:))) hamışler hepiniz allah kurtarsın ben doğum yapalı yaklaşık 2 ay oldu.vallahı kıymetını bılın bugunlerinizin sürünüyoruzzzzzzzzzzzzzzz di mi arkadaşlar:)) valla dıyolardı da doğruymuş karnınızdayken en rahat halınız:)) mesai 24 saat devam edıyo doğunca.

senin galiba oğlun olucak..

evet canım oğlum olacak hayırlısı ile.

canım tebrikler. ve teşekkürler. hakikaten bu gunlerin keyfini çıkarmak lazım galiba

bugün kontrolde konuşacağım dr.rapor olayını

haırlı ugurlu omurlu olsun .bızı korkutmayın herkezler bu sekılde soyluyor.bence onunda ayrı bır guzellıgı vardır dıye tahmın edıyorum saglıkla gelsınlerde uykusuz kalmaya goze alıyoruz

yettim gari burdayım ama fazla giremiyorum malum bende iki kız olunca anca gerçi minik kızıma annem bakıyor ama ben yardımcı oyuncu olarak vede evin hizmetçisi olaraktan resmen sürünüyorum uykum varrrrrrrr gece burçin uyumuyor gündüzde çok güzel uyuyor o zamanda gelen giden çok oturmaya vaktim olmuyor neyse bebegim saglıklı ben iyiyim gerisi boş herşeye degiyor onların varlıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…