- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
Buca'da evim Karabağlar'da iş sanırım aynı meslekteniz.Birde ne sorcam sana ağzında garip tat oluşuyor mu özellikle yemek sonraları
bende 19 + lardayım ve hareketlerini hissedebiliyorum. bazı yerler ilk bebekte 22 haftaya kadar duyulamayabilir diyor ama bu kişiye göre değişiyo bence...
edalim canım erken hissedebilirsin bebegini ben 12 haftadan sonra hissettim ama ilk bebegimi çok geç hissetmiştim yani kişiye göre degişiyor zannedersem
evet tecrübeli anneler nerelerden neler almalıyız bütçemizi çok yormadan nereden başlamalıyız böyle ilk bebeğini bekleyen biri olarak benim için fikirleriniz önemli
selam canım ıyıce hemserıyız valla bede bucadayım meslek aynı hadı bakalım bıde komsu cıksak yerıdır bu arada agzımdakı tat gecelı baya oldu demır tadı tukuruk salgısının yogunlasmasından kaynaklı oluyormus normalde 4 ayda falan gecmesı gerekıyor denılıyor ama senın baya uzun surmus baska bır tat degısıklılıgı olmadı bende
hazırlıklara baslayan varmı acaba .. Nezaman yapsam bılemıyorum nerden baslıcam bılemıyorum bana yol gosterırmısınız.tecrubelerınızı benımle paylasabılırmısınız
evet tecrübeli anneler nerelerden neler almalıyız bütçemizi çok yormadan nereden başlamalıyız böyle ilk bebeğini bekleyen biri olarak benim için fikirleriniz önemli
galıba bızlerden baskası yok bu topıkte barı bız aldıklarımızı ve aldıgımız yerlerı bırmbırımıze soleyelım belkı ılerkı zamanlarda tavsıye gelır.Benim ılk olarak ısıtma problemıne cozum bulmam gerekıyor bır klıma almam gerek yatak odası ıcın besıgımızı bobannemız alacak o cıkıyor aradan kıyafetler ıcınde k.altında mına dıye yer varmıs a-z ye hersey varmıs tavsıye ederler bakmak lazım
ben hazırlıklara başlamadım canım ama yakın arkadaşım eylül de doğum yapacak onun araştırmasına göre mına bebe en uygunmuş her yeri dolaşmış o
VALLA CANIM NE ÇOK ORTAK NOKTAMIZ VAR.....kaydirigubbakcemile5
mrb sana bırseyler sormak ıstyıyorum kontrollere nereye gıdıyorsun detaylı ultrasona gırdın mı.benım dr gerek gormedı ama ben genede kararsızım gırmelımıyım acaba
Canım ben 37 haftalık hamileyim benim doktorumda detaylıya gerek duymadı yani her seferinde zaten detaylı gibi bebeğimin organlarını tek tek kontrol etti. Eğer bir durum olsaydı allah korusun zaten yönlendirirdi bu konuda içim rahat umarım bebeğim sağlıkla gelir 11 gün sonra:))))
Selam arkadaşlar ben de yeni üyeyim. 22+4 günlük hamileyim. Bir oğlum var 3 yaşında. Nasipse 2. oğlum geliyor. Gazi hastanesi Ayşen hanıma gidiyorum. İlk bebeğimi de onda doğum yapmıştım. Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün 14:20
izmirhayal bende yeni bi hamişim karsıyakada oturuyorum 8+0 daha minik bebişim
bende yeni bi hamişim karsıyakada oturuyorum 8+0 daha minik bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?