- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
arkadaşlar ben geldim. amniyosentez yaptırdım geçen hafta evdeydim hep yattım. ay sonunda sonucu alıcaz. inşallah iyi sonuçlar alırım. geçtiğimiz 10 gün karmaşıktı koşturmaca telaşlı ve stresli...
mehtap sanırım seni gördüm egepolde geçtiğimiz pazartesi akşam 5-5,30 civarıydı küçük çok cici bir kızın vardı yanında tijen hanıma girdin çıktığında soracaktım ama emin olamadım. bende fatma ipek hanıma gittim o da iyi bir bayan tijen hanımdan daha genç senin burada hastane ile ilgili olumlu sözlerinden sonra birde şu amniyosentez telaşı çıkınca oraya gittim hastaneyi sevdim tijen hanımın randevuları doluydu o gün o yüzden diğer doktora randevu aldım benim doğuma daha 5 ay filan var umarım ozamana kadar hem ücretleri değişmez hemde kalitesi bende oraya gitmeyi düşünüyorum artık.
gerçi o gün birkaç acil müdehale için randevularda gecikme olmuş çok bekledim 5 teki randevuya 6 yı geçiyordu girdiğimde her zaman olan bişeymi peki bu daha önce de oldu mu?
arkadaşlar ben geldim. Amniyosentez yaptırdım geçen hafta evdeydim hep yattım. Ay sonunda sonucu alıcaz. Inşallah iyi sonuçlar alırım. Geçtiğimiz 10 gün karmaşıktı koşturmaca telaşlı ve stresli...
Mehtap sanırım seni gördüm egepolde geçtiğimiz pazartesi akşam 5-5,30 civarıydı küçük çok cici bir kızın vardı yanında tijen hanıma girdin çıktığında soracaktım ama emin olamadım. Bende fatma ipek hanıma gittim o da iyi bir bayan tijen hanımdan daha genç senin burada hastane ile ilgili olumlu sözlerinden sonra birde şu amniyosentez telaşı çıkınca oraya gittim hastaneyi sevdim tijen hanımın randevuları doluydu o gün o yüzden diğer doktora randevu aldım benim doğuma daha 5 ay filan var umarım ozamana kadar hem ücretleri değişmez hemde kalitesi bende oraya gitmeyi düşünüyorum artık.
Gerçi o gün birkaç acil müdehale için randevularda gecikme olmuş çok bekledim 5 teki randevuya 6 yı geçiyordu girdiğimde her zaman olan bişeymi peki bu daha önce de oldu mu?
selam herkese ben almanya da yasiyorum am her zaman gururla söylerim IZMIR liyim ve 5 yillik evliyim 1-2 yillik ugrasdan sonra ALLAH uygun gördü ve bebegime ol dedi 5+3 hamileyim Alaah im tüm isteyenlere nasip etsin insallah
slm canım ben sürekli egepol gidiyorum randevu konusunda her gittiğimde aynı sorunla bende karşılaşıyorum son gittiğimde bu yüzden geç gittim çalışanın biri neden geç geldin randevuna dedi ben de her geldiğimde beklediğim için dedim ama tijen hn.çok güvendiğimden beklemeyi takmadım hiç
arkadaşlar ben geldim. amniyosentez yaptırdım geçen hafta evdeydim hep yattım. ay sonunda sonucu alıcaz. inşallah iyi sonuçlar alırım. geçtiğimiz 10 gün karmaşıktı koşturmaca telaşlı ve stresli...
mehtap sanırım seni gördüm egepolde geçtiğimiz pazartesi akşam 5-5,30 civarıydı küçük çok cici bir kızın vardı yanında tijen hanıma girdin çıktığında soracaktım ama emin olamadım. bende fatma ipek hanıma gittim o da iyi bir bayan tijen hanımdan daha genç senin burada hastane ile ilgili olumlu sözlerinden sonra birde şu amniyosentez telaşı çıkınca oraya gittim hastaneyi sevdim tijen hanımın randevuları doluydu o gün o yüzden diğer doktora randevu aldım benim doğuma daha 5 ay filan var umarım ozamana kadar hem ücretleri değişmez hemde kalitesi bende oraya gitmeyi düşünüyorum artık.
gerçi o gün birkaç acil müdehale için randevularda gecikme olmuş çok bekledim 5 teki randevuya 6 yı geçiyordu girdiğimde her zaman olan bişeymi peki bu daha önce de oldu mu?
selamlar anne adayları nasılsınız ? formunuzu yenı gordum 20+5 gunluk hamısım oglum Efe' yı sabırsızlıkla beklıyoruz ılk bebısım olacak uzun ugraslar sonunda tup bebek hamısıyım ızmırlıyız umarım zeklı bır form ve bol muhabbetlı sohbetler olur
SLM ALLAH HAYIRLARLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BENDE 20+4 HAMİLEYİM BENİM DE OĞLUM OLACAK kaydirigubbakcemile5
EVET YA ÇOK HAREKETLİ BU HAFTA DR.GÖRE HİSSETMEZMİŞİM AMA, HALA YORGUNLUK VE UYKU HALİ DEVAM BİRAZ AYAKTA KALAYIM PİLİM BİTİYOR SENİNDE ÖYLE Mİlaelaelaelaelae
sadece sabahları cok bellı oluyor yorgunlugum uyku yetıyor 11 de yat 8,30 kalk daha uyusam uyuyacagım gunduz calısıyor oldugumdan cok fazla etkılemıyor yogunlugun cok etkısı var .yogun olmadıgımda agzım esnemek ten yırtılıyor valla gecer dıcem ama sımdıde bundan sonra karın buyudukce uyuyama gıbı bır problem olacakmıs bakalım yolu yarıladık umarım bu gunlerden kotu bır problem yasatmaz mınık prenslerımız bızın ızmırın nersındensın ?
bende 19 + lardayım ve hareketlerini hissedebiliyorum. bazı yerler ilk bebekte 22 haftaya kadar duyulamayabilir diyor ama bu kişiye göre değişiyo bence...
kızlar ya şu bebişlerinizin haftasını görüntülediğiniz resimli şekillerin ayarlarını nasıl yapıyorsunuz.
benim de oğluşum olucak inşallah bu sene genel olarak duyduğumuz gibi :zemuszemus:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?