- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlar hafta sonu çiğli organize de ki banjo ya gittim çok güzel ciciler var hemde baya indirimli kızıma bi kaç parça eşya aldım..bebek grubu da var daha çok 6 ay ve üzeri çeşitli kıyafetler var..kalitesi süper ve uygun fiyatlı ...:lepi:
kızlar herkesi allah kurtarsın...ama gebelğinizin kıymetini bilin..hiç yakınmayın...2 aydır ev curcuna...çok tatlı bi kartopum var...ama zor hakikatten...allah herkesin kucağını dolu dolu eylesin..rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın anneliği...
canım tebrik ederim. Kartopu kelimen çok hoşuma gitti. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza
arkadaşlar bişey sorcam.cicikom un izmirde satış mağazasının yerini bilen varmı?gecelik pijama modelleri cok hoşuma gitti.netten baktım.ama yeri nerde tam olarak nerden bulabilirim?
herkese merhaba, aranıza yeni katıldım :1rolleyes: 18-2 haftalık hamileyim.Umarım Güzel paylaşımlar yaşarız..
selam arkadaşlar... benimde bir oğlum olucak allahın izniyle.. allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. oğlum hiç aklımdan çıkmıyor valla ..annelik böyle bişeymiş sanırım...
selam arkadaşlar... benimde bir oğlum olucak allahın izniyle.. allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. oğlum hiç aklımdan çıkmıyor valla ..annelik böyle bişeymiş sanırım...
kokusu yetmeyecek cigerine sokacak gibi olucaksın bebegini ilk gördügün anda hayatta ondan başka degerli birşeyin olmayacak gece uyurken bile için rahat etmiyecek kalkıp yinede ona bakacaksın inan bir gaz çıkarmasına hatta kaka yapmasında bile dünyanın en mutlu insanı olacaksın.
ben bir kakayı hazine bekler gibi bekliyecegimi düşünmezdim inan moka bile sevinen insanlar oluk biz anneler valla opuyorumnanaktan
kokusu yetmeyecek cigerine sokacak gibi olucaksın bebegini ilk gördügün anda hayatta ondan başka degerli birşeyin olmayacak gece uyurken bile için rahat etmiyecek kalkıp yinede ona bakacaksın inan bir gaz çıkarmasına hatta kaka yapmasında bile dünyanın en mutlu insanı olacaksın.
ben bir kakayı hazine bekler gibi bekliyecegimi düşünmezdim inan moka bile sevinen insanlar oluk biz anneler valla opuyorumnanaktan
canım tebrikler. bende kent hastanesinde yapacağım. ama benim drum alsancakta. illa karşıyaka da mı istiyorsun canım ?herkese merhaba; ben de 25. haftama girdim kızım olacak inşallah. konyada çalışıyorum evim ve eşim izmirde doğumu da izmirde düşünüyorum ama hala bi doktor bulamadım. çiğlide otuurduğum için hastane olarak kent veya çınarlıyı düşnüyorum ama doktor konusuna gelince orda kalıyorum bana karşıyaka civarında önerebileceğiniz özellikle bayan doktor var mı? özel hastane ya da kendi özeli olabilir...
SLM. delf benimde dr.um israel aruh.benim tüp bebek uygulamasınıda aynı dr.yaptı.oyüzden hiç değiştirmeden devam edelim dedik.doğumuda kentte yapıcaz.biraz pahalı ama olsun.sen kaç haftalıksın. belki daha önce muayenehanede karşılaşmış bile olabiliriz.byyyyyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?