İzmirli hamişler

Merhaba arkadaslar,
smyrna dan dr.funda kocyigit ile calisan ya da duyan var mı?
ben hamile değilim ama Allah'ım nasip ederse çok istiyorummmmmmmmm

:CüvCüv:

Merhaba arkadaslar,
smyrna dan dr.funda kocyigit ile calisan ya da duyan var mı?
ben hamile değilim ama Allah'ım nasip ederse çok istiyorummmmmmmmm

:CüvCüv:

canım merhaba.Ben smyrnada tup bebek yaptırdım ozel dr um vardı hrseyım le o ılgılendı sadewce smyrna yı hastane olarak kullandık ama funda hanımın adınıda cok duydum cok ılgılymıs hastalarıyla nasıl bır tedavı olacak kı senın

arkadaşlar bişey sorcam.cicikom un izmirde satış mağazasının yerini bilen varmı?gecelik pijama modelleri cok hoşuma gitti.netten baktım.ama yeri nerde tam olarak nerden bulabilirim?

güzelim cicikomun fabrikası çınarlıda çınarlı ssk nın karşısında doğum hastanesinede yakın böyle tarif etmiş olayım.fabrikanın altında küçük bir mağazası var ordan bakabilirsin

izmirli arkadaşlar içinizde benim gibi şubat sony mart başı doğum yapacak olan varmı?...bu arada allah herkese hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin..

Herkese günaydın... arkadaşlar izmirde baba-oğul takım kıyafet satan yerleri biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz?

Merhabalar,

Ben Sena , foruma yeni katıldım. ızmirliyim.

28 + 4 HAFTA HAMıLEYıM.

Oğlum olucak inşallah.

Doktorum NAMIK DEMıR , kent hastanesi.

Çok memnunum tavsiye edrrim.

Daha hazırlığa başlamadım, odası, ihtiyaçlarını almadım, araştırma safhasındayım ama :) sizden de yardımlar beklıyorum.

hoşgeldinnnnn bence artık yavaş yavaş hazırlan insan 30.haftadan sonra nedense paniklemeye başlıyo bide ister istemez ağırlaşıyosun gezmek bakmak yada evde bile yapılcakları yapmak çok zor oluyo ben 33+4 üm daha yeni bebek odasını bitirmeye çalışıyorum eksikler bitmiyoooo

hoşgeldin canım. Benim de doğumum Kentte olacak kısmetse.

selam :)galiba kimse bilmiyor baba oğul takım kıyafet satan bir yer netten de baktım yok hiç..

hoşgeldin.. joker mağazalarından herhangi birine gittiğinizde ihtiyaç listesi veriyor..çok güzel.. ay ay da ayırmışlar..

Tüm Izmirli hamile topic arkadaşlarıma IYI BAYRAMLAR diliyorum. Umuyorum hepimiz çok güzel bir bayram geçiririz.

Merhaba,
Ben Zeynep 14+2 haftalık hamileyim. Henüz cinsiyetimiz belli değil bayramdan sonra inşallah.
Herkese iyi bayramlar...

herkese iyi bayramlar bebişlerimizin ilk bayramı olacak dogum yapanların inşallah hamillerde saglıkla kucaklarına alırlar bebeklerini nice bayramlar geçiririz ailelerimizle allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…