İzmirli hamişler

herkesin ramazan bayramını kutluyorum bebişlerimizin ilk bayramları daha nice bayramları beraber geçiririz inşallah hamile arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.....

İyi akşamlar tüm izmirli anneler ve anne adayları,

27.08.2009 günü bende kızım Defne Su'yu Karataş Hastanesinde sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım nerdeyse bir aylık olduk ilk 15 gün gerçekten çok zorlu geçti çünkü onun gerçek dünyaya alışması , birbirimize alışmamız bir 15 gün alıyor ama sonrası inanın çok güzel asla kimseyi korkutmak istemiyorum hatta cesaretlendirmek bile istiyorum evet hamilelik güzel rahat ama bebeğinin kollarında olması onun mis gibi kokusunu içine çekmek gibisi yok evet uykusuz geceler elbette olacak ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki hepsi unutuluyor zamanla herşey daha da güzelleşiyor. Benim doktorumda Reşt Bozoklardı ve kendisinden çok memnun kaldım çok iyi bir doktor...

Uyandı meleğim sonra yine gelirim yeni anne adaylarını da tebrik ederim umarım hepiniz sağlıkla alırsınız meleklerinizi kucaklarınıza.

bebeğini güle güle sağlıkla büyüt... Allah bizede hayıtlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..

canım Allah analı babalı büyütsün. ne mutlu. darısı başımıza

Sağlıklı,uzun ömürler diliyorum dilekcim. Sezeryanmı normalmi yaptın doğumu? Çünkü benim bi arkadaşımda Reşat beyde doğum yaptı sezaryan oldu o yüzden ben biraz soğudum.

allah analı bobalı buyutsun saglıkla uzun omurler dılerım.

selam arkadaşlar eminimki bir sürü izmirli hamile var ama neden bu topiğe çok az yazılıyor bilmiyorum.. :) tüm izmirli hamileler hepimiz bu topikte toplanalım.. benim bir oğlum olucak.. pazartesi kontrolümüz var çok özledim oğlumu.. birde üçlü testimiz yapılacak.. bakalım ne kadar büyümüş çok merak ediyorum.. bu arada 17+4 günlüğüm ama karnım kocaman.. herkes ikizmi diye soruyor..sanırım sizler ne durumdasınız.

evet ya insan özlüyo yüzünü görmeyi hele hareketlerini hisetmeden önce gene bana onu o bilgisayar ekranında bırakıp geliyomuşum gibi geliyodu:) şimdi 35+4 üm heran hissediyorum bende p.ertesi gidicem görmeye son haftalar artık benim.umarım büyümüştür...

Sağlıklı,uzun ömürler diliyorum dilekcim. Sezeryanmı normalmi yaptın doğumu? Çünkü benim bi arkadaşımda Reşat beyde doğum yaptı sezaryan oldu o yüzden ben biraz soğudum.

Canım ben sezeryan oldum ama kendi istek ve arzumla. Reşat Bey sordu bende sezeryan istediğimi söyledim belki pek çok doktor gibi onunda işine geldi, gel normal yapalım hiç demedi yoksa zorunluı sezeryan falan olmadım ben. Evet sezeryan hakikaten zor oluyor ben bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim ama hepsi gelip geçiyor önemli olan kızımı sağlıkla kucağıma alabilmekti rabbime şükür o da gerçekleşti.

canım Allah analı babalı büyütsün. ne mutlu. darısı başımıza

allah analı bobalı buyutsun saglıkla uzun omurler dılerım.

Amin canım çok teşekkür ederim rabbim bu mucizeyi hayırlısıyla sizlere de yaşatsın inş.

aaa valla bız hamıleyken çok hareketlıydı burası.çok boş bırakmışsınız:)) hadi biz bebişlerden fırsat bulamıyoruz siz nıye yazmıyosunuz?

aaa valla bız hamıleyken çok hareketlıydı burası.çok boş bırakmışsınız:)) hadi biz bebişlerden fırsat bulamıyoruz siz nıye yazmıyosunuz?

canım bilmiyorum valla. çok uzun süredir böyle. giriyorum giriyorum kimse yok yazılmıyor e kendi kendine de yazılmıyor. :gitme:

:)) ah kıyamam sen yaz ben sana cevap verırım.anlatın bakalım kaç haftanız kaldı nasol geçıyor hamılelık?ben çok özluyorum hamiş gunlerımı,o da apayrı bır keyıftı.manyak mısın dıyolar bana böyle deyınce ama çok keyıflıydı bence.zaten doğurunca dıyeceksınız ki bu hiçbirşeymiş.sizi çok zor ama çok güzel günler beklıyor:))

:)) ah kıyamam sen yaz ben sana cevap verırım.anlatın bakalım kaç haftanız kaldı nasol geçıyor hamılelık?ben çok özluyorum hamiş gunlerımı,o da apayrı bır keyıftı.manyak mısın dıyolar bana böyle deyınce ama çok keyıflıydı bence.zaten doğurunca dıyeceksınız ki bu hiçbirşeymiş.sizi çok zor ama çok güzel günler beklıyor:))

gabbana canım ben bazen girip neşelendiriyorum topigi ama fazla hamişimiz yok gibi çogumuz dogum yaptıgı için pek mgirilmiyor bu arada senin sarı civcivi gördüm maşallah çok tatlı allah nazarlardan korusun büyümüş bile tam olarak kaç aylık oldu kızımız? benim fıstık 2,5 aylık oldu ama erken dogdugu için biraz gelişimi yavaş oluyor gibime geliyor birde verem aşısından sonra kendini toparlayamadı yavrum çok iştahsız biraz kilo almıştı onuda aşı yüzünden verdi

canım bende 28+2 haftalık hamileyim. bir erkek bebek bekliyorum . çok şükür yolunda herşey. gerçekten apayrı bir mutluluk. heyecanı bambaşka. çok heyecanlanıyorum düşününce. yeni bir fert katılacak hayat tamamen değişecek herşey ona endekslenecek. çok güzel bir duygu mutlaka. Allah tüm hamilelerin hayırlısı ile doğurmasını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…