- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
İyi akşamlar tüm izmirli anneler ve anne adayları,
27.08.2009 günü bende kızım Defne Su'yu Karataş Hastanesinde sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım nerdeyse bir aylık olduk ilk 15 gün gerçekten çok zorlu geçti çünkü onun gerçek dünyaya alışması , birbirimize alışmamız bir 15 gün alıyor ama sonrası inanın çok güzel asla kimseyi korkutmak istemiyorum hatta cesaretlendirmek bile istiyorum evet hamilelik güzel rahat ama bebeğinin kollarında olması onun mis gibi kokusunu içine çekmek gibisi yok evet uykusuz geceler elbette olacak ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki hepsi unutuluyor zamanla herşey daha da güzelleşiyor. Benim doktorumda Reşt Bozoklardı ve kendisinden çok memnun kaldım çok iyi bir doktor...
Uyandı meleğim sonra yine gelirim yeni anne adaylarını da tebrik ederim umarım hepiniz sağlıkla alırsınız meleklerinizi kucaklarınıza.
bebeğini güle güle sağlıkla büyüt... Allah bizede hayıtlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
27.08.2009 günü bende kızım Defne Su'yu Karataş Hastanesinde sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım nerdeyse bir aylık olduk ilk 15 gün gerçekten çok zorlu geçti çünkü onun gerçek dünyaya alışması , birbirimize alışmamız bir 15 gün alıyor ama sonrası inanın çok güzel asla kimseyi korkutmak istemiyorum hatta cesaretlendirmek bile istiyorum evet hamilelik güzel rahat ama bebeğinin kollarında olması onun mis gibi kokusunu içine çekmek gibisi yok evet uykusuz geceler elbette olacak ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki hepsi unutuluyor zamanla herşey daha da güzelleşiyor. Benim doktorumda Reşt Bozoklardı ve kendisinden çok memnun kaldım çok iyi bir doktor...
Uyandı meleğim sonra yine gelirim yeni anne adaylarını da tebrik ederim umarım hepiniz sağlıkla alırsınız meleklerinizi kucaklarınıza.
Sağlıklı,uzun ömürler diliyorum dilekcim. Sezeryanmı normalmi yaptın doğumu? Çünkü benim bi arkadaşımda Reşat beyde doğum yaptı sezaryan oldu o yüzden ben biraz soğudum.
canım Allah analı babalı büyütsün. ne mutlu. darısı başımıza
allah analı bobalı buyutsun saglıkla uzun omurler dılerım.
aaa valla bız hamıleyken çok hareketlıydı burası.çok boş bırakmışsınız:)) hadi biz bebişlerden fırsat bulamıyoruz siz nıye yazmıyosunuz?
:)) ah kıyamam sen yaz ben sana cevap verırım.anlatın bakalım kaç haftanız kaldı nasol geçıyor hamılelık?ben çok özluyorum hamiş gunlerımı,o da apayrı bır keyıftı.manyak mısın dıyolar bana böyle deyınce ama çok keyıflıydı bence.zaten doğurunca dıyeceksınız ki bu hiçbirşeymiş.sizi çok zor ama çok güzel günler beklıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?