İzmirli hamişler

bu arada ben çınarlı hastanesini hiiiiiççççççç beğenmedim çok kötü bir hastane

kahraman bey çınarlının ebelerini çok tutuyor onlar kentinkilerden daha deneyimliymiş... mesela bende kentte açıklığı yanlış söylemillerdi kahraman beye çok önemli bişeydeğildi ama kentin herşeyinden de çok memnun kaldım ben..

evet canım dün konustuk Kahraman Bey ile çınarlıyı seviyor çalısanları içinde 10 numara dedi başka bir şey demedi..

kent te çok güzel ben aslında kenti istiyorum ama bize çok uzak ve tersss (

neyse saglıklı olalımda gerisi boş canım

selam ızmırlı hamısler nasılsınız bakem ..

ıns hepımız saglıklı bebısler dunyaya getırırız hayırlı dogumlar hepınıze. bende kent e gıdıyorum doktorum orcun sezer ıns bende memnun kalırım hepınızı opuyorum.

selaaammm inş. sende sağlıkla kucagına alırsın bebişini cinsiyetini öğrendiniz mi ?

ayyy demek bebek geliyorrr. hadi bakalım hayırlı doğumlar zaman ne çabk geçti bile dimi..

evet canım ::) çok teşekkür ederimmm

zzaman geçti hala saka gibi geliyor inş. sağlıkla alırım kucagıma çok büyük korkum basladı nedense düne kadar kesin biçin diyordum :)) heycan hat safada

bende izmirliyim:))) Kahraman Beye gidiyorum.. Burdada onun adını okumak iyi geldi:)) kızlar biraz erken olacak sorum ama Kahraman Bey ile özel bir hastanede yapılan doğum tahmini ne kadara mal oluyor?? (bagkur)

evet canım ::) çok teşekkür ederimmm

zzaman geçti hala saka gibi geliyor inş. sağlıkla alırım kucagıma çok büyük korkum basladı nedense düne kadar kesin biçin diyordum :)) heycan hat safada

sabah 6 dan akşam 8 e kadar doğum yapmayı bekleyen biri olarak şunu söyleyebilirimki insana bir cesaret geliyor hiç korkma sakin sakin duruyorsun ne derlerse yapıyosun bir bakmışın bebeğin kucağında sonra zaten aklın hep bebeğinde..

amiinnnn canım inş.. evet ben senin hikayeni duydum Kahraman beyden canım bravo hayranlıkla da dinledim :)

ben maalesef sezeryan olmak zorundayım kızım 2 tur kordonunu acamadı.. Normal doğuma çok hazırlmastım oysa kendimi beni sezeryan korkutuyor ve tabi s. sonrası..

pazartesi sabahına kararlastırdık doktorumla hayırlısı saglıkla inş..

çok çok öpüyorummm a.s. :)

şimdiden tebrik ederim..sağlıkla mutlulukla güle güle büyüsün minik bebeğiniz..

selaaammm inş. sende sağlıkla kucagına alırsın bebişini cinsiyetini öğrendiniz mi ?

canım 12. haftada yuzde 70 erkek dedı ama hayırlısı yuzde 30 sansım hala var senınde dogum pzt ımıs sımdı okuyorum eger gec kalmamıssam umarım hersey senın ve beegın ıcın cok guzel gecer saglıkla buyut cok opuyorum ıkınızıde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım teşekkür ederim seninde güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz

opuyorum kocaman canım biz eve geldik çirkin kızımlaa

slm kızlar bende doğumumu yaptım 8ay oluyo alsancak kadomer levent erkana hayatımda gördüğüm en iyi dr lrdan biri ilk dr um ömer sudekandı ondanda memnundum ama çınarlı hast. doğum yapmıyordu bende orayı istiyordum anestezisi süper ama levent bey herkese tavsiye ederim arkadaş gibi...

Merhabalar;
Çınarlı yada Bornova Şifa'da normal doğum yapan var mı acaba? Ben iki hastane ile de görüştüm sürekli sezeryan olucakmışım gb konuşuyorlar, sinirlerim gerildi. Ben normal doğum yapmak istiyorum. Doktorumda bu iki hastane ile çalışıyor. Böle konuşmaları bana acaba genelde sezaryan yaptıkları için normal doğum konusunda nasıllar diye düşündürüyor. Hatta korkutuyor. Bu konuda deneyimleri olup olmadığını düşünür oldum. Haftya doktorumlada görüşücez ama bu konuda fikri olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..

Merhaba canım ben de normal doğum istiyordum ama kızım kordonunu 3 tur boynuna doladığı için sezeryan oldum 4 gün önce..

Çınarlı hastanesinde..
doktorum izmirde normal doğum için en iyi hastanenin çınarlı sezeryan içinse Kent ve çınarlının oldugunu söyledi..

ayrıca senin normal veya sezeryan mı yapacagın hastaneye değil doktorunun kararına ve sizin gidişatınıza bağlı

Doktorum Kahraman Kolday ki bana göre Türkiyenin en iyi doktoru çünkü sorunlu bir hamişlik geçirdim.
ama şükür iyiyiz şimdi..

ayrıca cınarlı konusunda için rahat olsun müthiş iyi bir ekip anestesiztler bile seni nasıl rahatlatacağını şaşırıyorlar.. Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…