- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
- #1.101
bu arada ben çınarlı hastanesini hiiiiiççççççç beğenmedim çok kötü bir hastane
kahraman bey çınarlının ebelerini çok tutuyor onlar kentinkilerden daha deneyimliymiş... mesela bende kentte açıklığı yanlış söylemillerdi kahraman beye çok önemli bişeydeğildi ama kentin herşeyinden de çok memnun kaldım ben..
selam ızmırlı hamısler nasılsınız bakem ..
ıns hepımız saglıklı bebısler dunyaya getırırız hayırlı dogumlar hepınıze. bende kent e gıdıyorum doktorum orcun sezer ıns bende memnun kalırım hepınızı opuyorum.
selam bende izmirliyim daha 10 haftalık benim bebiş ve kahraman koldaya gidiyorum
selam bende izmirliyim daha 10 haftalık benim bebiş ve kahraman koldaya gidiyorum
hayırlısı olsun canım inş. sağlıkla vaktinde kucagına alırssın bebeğini bende Kahraman Beye gidiyorum hatta bu hafta bebişimizi alıcaz inş. kucagımıza :)
ayyy demek bebek geliyorrr. hadi bakalım hayırlı doğumlar zaman ne çabk geçti bile dimi..
evet canım ::) çok teşekkür ederimmm
zzaman geçti hala saka gibi geliyor inş. sağlıkla alırım kucagıma çok büyük korkum basladı nedense düne kadar kesin biçin diyordum :)) heycan hat safada
sabah 6 dan akşam 8 e kadar doğum yapmayı bekleyen biri olarak şunu söyleyebilirimki insana bir cesaret geliyor hiç korkma sakin sakin duruyorsun ne derlerse yapıyosun bir bakmışın bebeğin kucağında sonra zaten aklın hep bebeğinde..
amiinnnn canım inş.. evet ben senin hikayeni duydum Kahraman beyden canım bravo hayranlıkla da dinledim :)
ben maalesef sezeryan olmak zorundayım kızım 2 tur kordonunu acamadı.. Normal doğuma çok hazırlmastım oysa kendimi beni sezeryan korkutuyor ve tabi s. sonrası..
pazartesi sabahına kararlastırdık doktorumla hayırlısı saglıkla inş..
çok çok öpüyorummm a.s. :)
şimdiden tebrik ederim..sağlıkla mutlulukla güle güle büyüsün minik bebeğiniz..
selaaammm inş. sende sağlıkla kucagına alırsın bebişini cinsiyetini öğrendiniz mi ?
canım 12. haftada yuzde 70 erkek dedı ama hayırlısı yuzde 30 sansım hala var senınde dogum pzt ımıs sımdı okuyorum eger gec kalmamıssam umarım hersey senın ve beegın ıcın cok guzel gecer saglıkla buyut cok opuyorum ıkınızıde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Merhabalar;
Çınarlı yada Bornova Şifa'da normal doğum yapan var mı acaba? Ben iki hastane ile de görüştüm sürekli sezeryan olucakmışım gb konuşuyorlar, sinirlerim gerildi. Ben normal doğum yapmak istiyorum. Doktorumda bu iki hastane ile çalışıyor. Böle konuşmaları bana acaba genelde sezaryan yaptıkları için normal doğum konusunda nasıllar diye düşündürüyor. Hatta korkutuyor. Bu konuda deneyimleri olup olmadığını düşünür oldum. Haftya doktorumlada görüşücez ama bu konuda fikri olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?