İzmirli hamişler

mrb izmirli hamişlerr bende hamileyimm:teytey: şuan 11 haftalık.prof.dr.ismail mete itil'e gidiyorum.haftaya gidicem tekrar ikili test yapılıcak biraz gerginimm ama dr.um akrabalık ilişkiniz yoksa korkma dedi ama yinede insan korkuyo akannehirakannehir

merhaba canım gözün aydın Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin testlerden de korkma bende senin gibiydim hatta benim 3lü testimde sorun cıktı biraz yuksekti değerler
ama bu demek değil ki kötü bir şey var..
sadece daha dikkatli bakılsın ultrasanda vs.. demek sakın stres yapıp bebeğini üzme biz sağlıkla aldık kucagımıza şükür..

blaksiya tebrik ederim seni aramıza hoşgeldin.. sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün bebeğiniz..minik bebeğin nasıll sen nasılsın ?

blaksiya tebrik ederim seni aramıza hoşgeldin.. sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün bebeğiniz..minik bebeğin nasıll sen nasılsın ?

Merhaba aminnn, biz iyi olmak iin uğraşıyoruz teşekkür ederim hoşbuldum aranıza =)

hiç karnında durduğuna benzemiyormus biz sarılık ile uğrasıyoruz bugun tekrar doktora gittik inş. yine yüksek çıkmaz da yatış demez..
dua edin bizim için lütfen

sizin nasıl gidiyor kocaman olmuştur bebişin aranız nasıl :)

hayırlı olsun sindirellacım merak etme canım insan herşeyde biraz tedirgin oluyor yüreğini ferah tut.. arkadaşım ismail bey ile normal doğum yaptı çok iyi bir doktor..ben de 14 haftadayım :))

vallahi kocaman oldu. hob clup ta son fotoğrafı var bakabilirisn ordan hala yapışığız birbirimize ama çok memnunum halimden sıcakta biraz yapış yapış oluyoruz ama olsun.. :) meraklanma bizde sarılık için uğraşmıştık bayağı ,hatta bir doktor yatıralım demişti ama sonra başka bir doktora gittik hiç gerek yok dedi. en son 13.6 da sabitlendi ama 5 kere falan kan aldırdık. bide kıştı sar sarmala çıkmak bayağı zor oluyodu bizim için. bol bol emzir bana doktor öyle demişti.. sizde atlatırsınız meraklanma normal doğum yapmama rağmen oldu herkes sarılık olmaz demişti yani bebeklerin %90 ı oluyomuş .dediğim gibi bol bol emzir annesi bir bakmışsın sarılık geçmişşşşş...

Tesekkür ederim canım bakıyorum hemen hob da

evet genelde normal doğumda sarılık olmaz diyorlar şaşırdım walla banada sezeryandan dolayı dediler..

kızım olacak canım
evet ilerledik sona yaklaştık artık
senin hamilelik kaçıncı haftada
sanırım çizelgeyi yapmadın sat ı yaz ben hazırlıyım çizelgeni

kızlar benim rahim filmi çekilmemlazım.kendi doktorum 450 diyo. bildiğiniz izmirde daha ucuz ve iyi anestezili çeken hastane varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…