- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
- #1.121
mrb izmirli hamişlerr bende hamileyimm:teytey: şuan 11 haftalık.prof.dr.ismail mete itil'e gidiyorum.haftaya gidicem tekrar ikili test yapılıcak biraz gerginimm ama dr.um akrabalık ilişkiniz yoksa korkma dedi ama yinede insan korkuyo akannehirakannehir
blaksiya tebrik ederim seni aramıza hoşgeldin.. sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün bebeğiniz..minik bebeğin nasıll sen nasılsın ?
mrb izmirli hamişlerr bende hamileyimm:teytey: şuan 11 haftalık.prof.dr.ismail mete itil'e gidiyorum.haftaya gidicem tekrar ikili test yapılıcak biraz gerginimm ama dr.um akrabalık ilişkiniz yoksa korkma dedi ama yinede insan korkuyo akannehirakannehir
Merhaba aminnn, biz iyi olmak iin uğraşıyoruz teşekkür ederim hoşbuldum aranıza =)
hiç karnında durduğuna benzemiyormus biz sarılık ile uğrasıyoruz bugun tekrar doktora gittik inş. yine yüksek çıkmaz da yatış demez..
dua edin bizim için lütfen
sizin nasıl gidiyor kocaman olmuştur bebişin aranız nasıl :)
vallahi kocaman oldu. hob clup ta son fotoğrafı var bakabilirisn ordan hala yapışığız birbirimize ama çok memnunum halimden sıcakta biraz yapış yapış oluyoruz ama olsun.. :) meraklanma bizde sarılık için uğraşmıştık bayağı ,hatta bir doktor yatıralım demişti ama sonra başka bir doktora gittik hiç gerek yok dedi. en son 13.6 da sabitlendi ama 5 kere falan kan aldırdık. bide kıştı sar sarmala çıkmak bayağı zor oluyodu bizim için. bol bol emzir bana doktor öyle demişti.. sizde atlatırsınız meraklanma normal doğum yapmama rağmen oldu herkes sarılık olmaz demişti yani bebeklerin %90 ı oluyomuş .dediğim gibi bol bol emzir annesi bir bakmışsın sarılık geçmişşşşş...
kızlar bebeğimizin cinsiyetini öğrendik minik bir prenses geliyorrr :)
gözünaydın sağlıkla doğsun canımmmm prensesin
teşekkür ederim canım..şu alttaki hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuzz ben de yapmak istiyorum(
kk da gebelik çizelgesi diye arat canım çok kolay yaparsın
senin bebişin cinsiyeti ne canm baya ilerlemişsiniz maşallah :)
kızım olacak canım
evet ilerledik sona yaklaştık artık
senin hamilelik kaçıncı haftada
sanırım çizelgeyi yapmadın sat ı yaz ben hazırlıyım çizelgeni
kızlar benim rahim filmi çekilmemlazım.kendi doktorum 450 diyo. bildiğiniz izmirde daha ucuz ve iyi anestezili çeken hastane varmı
kızlar benim rahim filmi çekilmemlazım.kendi doktorum 450 diyo. bildiğiniz izmirde daha ucuz ve iyi anestezili çeken hastane varmı
kızım olacak canım
evet ilerledik sona yaklaştık artık
senin hamilelik kaçıncı haftada
sanırım çizelgeyi yapmadın sat ı yaz ben hazırlıyım çizelgeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?