- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
- #1.061
kızzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrr ben geldımmmmm ve bu sefer 2 kısıyızzzzzzz....
sımdı hastane ve doktor tavsıyelerınızı beklıyorum.... napcam ben yaaa şok şok şok:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar bende doğumdan sonraki kontrolüme gittim herşey çok yolunda dikişlerim kaybolmuş bile. oğlum karnımda giderken şimdi kucağımda gittik. kahraman beyin kucağında sakin sakin oturdu. oda öptü öptü oğlumu.. sanırım aralarında farklı bir bağ var.. oğlum büyüyor . gülücüklere başladı artık öpmelere doyamıyorum ..
selam arkadaşlar, kahraman bey in facebook taki hob clup by kahraman kolday grubuna fotoğraflarımızı ekledim.. hakan-ezel-bora yenigün ismindeki fotoğraflar bizim oraya üye olursanız ordan da fotoğraflarımızla kouşmalarımıza devam ederiz.. daha da güzel olur..muszemus
canım ben gecen gün oradaydım kulaklarını cınlattık zaten ezelin süper bir doğumu oldu diye anlattı.. Hemen bakıyorum :) Bebişin missss gibidir şimdi kokla kokla öp benim için..
seve seve öperim..
teşekkür ederim..
canım bana link atabilir misin hiç bir sonuc bulamıyorum...
ayyy baktım fotolarına süperler inanılmaz duygulandım :)
Kahraman Bey ilk kucağınıza alısından bahsetmişti hatta kucagına veriverdim ama yüz ifadesi çok tatlıydı diye o fotografıda gördum
Allah sağlıkla yasatsın ailenizi mutluluklar canım
teşekkür ederim.. seninde az kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin. yakınsa senin bebeğinde görücez yani..
oooooff bayanlar gecen gün kontrolum vardı Kahraman Beye benim cadı kordonu kolye yapmıs 2 tur
ayy demek artık bir kolyesi var :) kurtulabilirmiymiş doğuma kadar acaba..
bir olsa iyi canım ikiii :))
Kahraman Beyi bilirsin moral pek bozmaz kurtarabilir ama 3 tur da attırabilir dedi..
benim tanıdıklarımından hiç biri çözülmedi.. umudumu kesmiyorum yinede.
normal doğum istiyorum ya inat kızım benim yaptırmayacak..
senin nasıl gidiyor bebişli yeni hayatın?
bir de merak ettiğim bir şey var oje sürdün mü doğuma giderken? ojeyi çıkarttırıyorlar dedi birisi de..
bir olsa iyi canım ikiii :))
Kahraman Beyi bilirsin moral pek bozmaz kurtarabilir ama 3 tur da attırabilir dedi..
benim tanıdıklarımından hiç biri çözülmedi.. umudumu kesmiyorum yinede.
normal doğum istiyorum ya inat kızım benim yaptırmayacak..
senin nasıl gidiyor bebişli yeni hayatın?
bir de merak ettiğim bir şey var oje sürdün mü doğuma giderken? ojeyi çıkarttırıyorlar dedi birisi de..
olsun çıkmasada boynundan hayırlısı buymuş diye düşün bence. sağsalim kucağına alda ne şekilde doğarsa doğsun..
ayy biz oğlumla yaka iğnesi modunda yaşıyoruz.. gündüz hep kucağımda. koyar koymaz uyanıyor.. şimdi havalarda ısındı yapış yapış oluyoruz. :)
benim hem elimde hem ayağımda oje vardı hatta kolyem ve küpelerimde :) ama sezeryanda çıkarttırıyo olabilirler ben kahraman beyin hastasıyım dersin benim bir arkadaşım öyle demişti çıkarttırmamıştı.. delikafadulden
blacksiya,
hiç moralini bozma, nasıl gelmek istiyorsa öyle doğacak,
benim oğlum da dönmedi daha
34. haftaya kadar döner dedi kahraman bey,
ben de normal doğumu çok istiyorum, inşallah döner,
seninki de kolyelerinden kurtulur :Saruboceq:
doğumda oje yasak canım.allah korusun bı terslik olursa"tırnaklarda morarma oluyomuş.göremezler dıye çıkarttırıyolar.
teşekkür ederim canım dediğin gibi hanimefendi nasıl isterse öyle olcak..
benim cadım döndü ama nafile şimdilik
bir dahaki kontrolun ne zaman ben artık haftada bir gitmeye başlıyorum.
sorma işte bilgisizlik ben özel takma tırnak bile yaptırmıstım ayyy ne komik halim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?