İzmirli hamişler

prof.Erol TAVMERGEN derim ben.türkıyede tüp bebeği yapan ilk kişi.ege nın de başkanı.

canım ben geçen yıl hamıleyken eşimle beraber katıldım böyle bı kursa 5 haftalık.9 eylül hast.de yapıypo böyle bi eğitim.ama şimdi düşünüyorum da çok gereksizmiş.5 hafta boyunca k.yakadan narlıdereye gıttık.ha sonunda bı sertıfıka aldık o güzel oldu,kızımın odasında duruyo şimdi.işin komığıde kursa katılan herkes sezeryan olmak zorunda kaldı.boşa yaptık kegel egzersizlerini yani:)) bence boşa para vermeyın.doğum normal bı süreç zaten.

Merhaba kızlarr.. bende izmirli bir anne olacağım inşallah bebişim 20 haftalık.. Kahraman Koldaya gidiyorum..Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn

merhaba canım Allahım saglıkla kucagına versin bende kahraman beye gittim 6 hafta önce dogum yaptım sezeryan ile en iyi doktoru secmişsin ama benden sana tavsiye mutlaka 2 ayda bir tsh degerlerine baktır cunku doktorların geneli baktırmıyor bizde bilmiyorduk bu yuzden suan kızım ilaç kullanmak zorunda hamileyken baktırsaydık benım kullanacagım ilaç ile kızım kurtulacaktı..

bu arada ayseece bende sana Kahraman beyi tavsiye ederim onunda asıl uzmanlıgı tüp bebek zaten ayrıca bir tüp bebek merkezi var..

ben onun cok hastasını gördüm hamile kalan

seni gördüğüme çok sevindim blacksiya
nasılsın canım
kızın nasıl oldu
değerleri normale dönmüştü değil mi

canım ben de hamileliğimden 5 ay önce tesadüf eseri öğrenmiştim TSH ımın yüksek olduğunu hala ilaç kullanıyorum değerler normale döndü ama tedbir amaçlı hamilelik sonuna kadar kullanıcam canım sen de kafanı takma bikaç ay içinde normale döner canım herşeyin çaresi var Allah bebeğine sağlık versin

Son düzenleme:
seni gördüğüme çok sevindim blacksiya
nasılsın canım
kızın nasıl oldu
değerleri normale dönmüştü değil mi

merhaba canım cok teşekkürler walla :)) sen nasılsın nasıl gidiyor
kızım iyi ama ilacı ömür boyu kullanıcak her sabah 7 de ilacını veriyorum ama sonrası biraz zor 6 haftalık bebeği 20 dakika aç tutmak zor oluyor morarıyor artık aglamaktan yavrum neyseki değerleri düştü şükür bu cuma tekrar kan alınacak bakalım kac olmus degerler

inan çoooooooookkk sevindim adına sakın birakma ilacı etyhrox mu ne var bizim ilaç o

yeter ki ilaçla çözülebilir bir hastalık olsun canımmm 20 dakika da ağlayıversin napalımdaha kötü birşey çıkmadı ya şükür
sen ilk anlattığında içim acımıştı çok korkmuştum kızın için
umarım cuma günü de sonuçlarınız iyi çıkar
haber ver bize de opuyorumnanaktan

güzel dileklerin için çok teşkkür ederim.. senin bebişinde hayırlı saglıklı büyüsün inşallah.. kahraman beyi bende çooook seviyorum.. ay sonu randevumuz var tsh degerlerini söyleyim doktora..

evet canım ya aramızda 3-4 gün var benimde bilgisayarda 6 ocak gözüküyor da bakalım inşallah süpriz yapmaz kızım :)

benim doktorum eğer herşey normal giderse tahmini doğum için 3 ocak dedi.. ama ben normal dogumdan korkuyorum.. eger sezeryan olursam muhtemelen aralık annesı olacagım:)

canım çok sevindim değerlerinin düştüğüne bende aynı ilacı 25 mg nı kullanıyorum etkili bir ilaç :)

Merhaba kızlarr.. bende izmirli bir anne olacağım inşallah bebişim 20 haftalık.. Kahraman Koldaya gidiyorum..Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn

Kahraman Bey'in hastaları için ayrı bir grup mu kursak acaba ? :)) Bende Kahraman Kolday'a gidiyorum ve çooooook memnunum. 18 hafta 3 günlük hamileyim. Kısmetse doğumum Ocak ayında olacak.

Tüm annelere ve bebeklere sağlık diliyorum. Hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur inşallah...

arkadaşlar ben de 30 haftalık hamileyim ve sizler gibi kahraman bey'e gidiyorum... kurmak lazım bence 1 forum bölümü sevgili doktorumuz için. 8)

bebişiniz sağlıkla büyür işallah... ben de eğitimi alma konusunda tereddütlüyüm. 9eylül'ün o kursunu ben de duydum ancak mevsim dolayısı ile su anda öyle 1 calısma yapmıyorlar... 5 hafta da iyi gitmişsiniz yanlız .. bravo!!!... bakalım ben ne yapacağım, nefes tekniklerini öğrenmek çok işime yarayacak gibi geliyor, sezeryan de olmayacağım kısmetse.
sanırım sizde karsıyaka'da öğretmensiniz ben gibi.

selamlar...
siz kahraman bey'in hastasısınız ve tsh değerlerinize bakmayı ihmal mi etti? doğru mu anlıyorum ben...CADIARZU

selamlar...
siz kahraman bey'in hastasısınız ve tsh değerlerinize bakmayı ihmal mi etti? doğru mu anlıyorum ben...CADIARZU

evet ben ilk aydan itibaren onun hastasıydım benim anladıgım kadarıyla hiçbir hastasına baktırmıyor galiba..o yüzdden sizi uyarmak istedim o istemeyebilir siz kendiniz yaptırın diye ben böyle bir hastalıgımız var dediğinde pek tepki vermedi ilaç icer gecer dedi suclayamam acıkcası ama keşke baktırsaydık sonucta ömür boyu bir ilaca baglı kalacak yavrum. e birde o teshiş konuluduklnca duydıklarımız yasadıklarımız çok agırdı..

tüm izmirli hamilelelere selamlar bayağı uzun zaman olmuş ben girmeyeli sanıyorum oğlumla vakit geçirmekten girmeye zaman bulamadm kocaman oldu artık benim oğlum... blacksiya çok geçmiş olsun minik kızın nasıl sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…