İzmirli hamişler

Benim doktorum Prof.Dr.Fatih Şendağ.senin doktorum kim?senin doğumun nasıl ve nerede olacak?Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım kahraman kolday büyük ihtimalle cınarlıda düşünüyorum sen nerde düşünüyosun ? aminn hepimizinkini

hadiiii kızlarrr izmirli güzell hamişlerrr nerelerdesiniz birbirimizle paylaşımlarda bulunup bu dönemi beraber atlatalım kızlarrr

güzel hastane ege sağlık kaçıncı haftandasın

bugün itibariyle 37+1 olduk :) 28 Şubat diye söyledi sezeryan tarihini doktor o zaman da 39+3 falan oluyor.doktora yetişememe korkusu başladı şimdi bende İzmir dışında oturuyoruz gece yarısı bir şey olcak da doktoruma ulaşamayacağım diye çok korkuyorum:18:

oyy oyy bitmişş annecikk seninn ne güzell az kalmışş rabbim saglıkla kurtulmanı kucana almanı nasip etsinn ....

nerde oturuyosun kii ???

gunaydın hamişler
cuma gunu kontrolumuz var.... bakalım ınş kıstımız buyumemıştır bebeğimiz buyumuştur ınş...mercimeğim benim

gunaydın hamişler
cuma gunu kontrolumuz var.... bakalım ınş kıstımız buyumemıştır bebeğimiz buyumuştur ınş...mercimeğim benim

cuma günümüü vuvvv büyük günn benim daha var kont. 23 de bizimkide en geçen ay 475 gr dı bakalım nekadar oldukk

nerde oturuyosun canım ?

guzelyalıda oturuyorum cnm sen
bu arada ılk haftalarda sıksık çağırıyolar sonra ayda bırmı oluyo. ben şimdi cuma gıdıcem sonra nasipse 12 haftada tarama testıne gıtcem arada bır ay var sorun olmaz dımı. senı ne sıklıkla çağırıyolardı cnm

ben yeşilyurtta oturuyorum canım ...

evett bende doktoruma kızmıştım eskiden daha sık çagırıyodunuz hamileyim daha sık gelemem gerekirken ayda bi çagırıyosunuz diye =)))

malesef ayda bir çagırıyolar canımm 30 haftadan sonra her hafta çagırıyolar

evet bende şaşırdım ta bır ay sonra gıdıcem:44:
senınde cok az kalmış maşallah... ilk gebelığın mı yaş kaç

benımde yaş 28 ve ilk gebelığım basmane şifada devam etmeye karar verdım artık oraya gıdıyorum çevremden duyduğum kadarıyla doğum uzmanları işinde çok ıyılermış. ALLAH pişman etmesın. tek sıkıntı kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…