- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
- #1.221
mrb ben manisanın manisaya bile uzak ilçesinden doktor için izmire geliyorum doktorum orçun sezer tavsiye ederim. not: hastanenin malesef sgk anlsması yok
arkadaşlar bende daha çok yeni hamileyimm 5+6 lık.
bana Meral Tüzün ü tavsiye ettiler ne diosunuz bilginiz var mı???
bende manısa merkezde oturuyordum 1 yıldır ızmırdeyız hamılelıkte 28.haftaya kadar bende ızmıre geldım manısadan alsancakta kordon klınıge gelıyodum ıbrahım yanıktı dr en sonlarda ücrette anlasamadık dogum ıcın o ara manısada özel 8 eylül hastanesı acıldı sgk anlasmalıydı oranın druna gıttım 28.haftadan sonra oranın drudu sinan kızılkaya cok memnun kaldım kendısı en son manısanın bır ılcesındeysı ama hatırlamıyorum salıhlı fln olabılır
salihli bize çook uzak. bu sıralar akhisardan da bakıyorum bir doktor sırf yakın olsun acil bir durum olursa izmire yetişemem belki diye.. bildiğiniz var mı?
ama gönlüm izmirde kendi doktorumda doğum yapmaktan yana, para biriktirmeye başladım şimdiden:) .. Allahım o güne getirir inş.
hangi devlet hastanede çalışıyo bilmiyorum ama gazi hastanesi ve ege sağlıkla çalışıyormuş
bide kahraman kolday dediler o nasıl ki bilginiz var mıı
Ben Kahraman Kolday'ın eski bir hastasiyım.. Açıkcası memnun kalmadım... Tabii bana iyi gelmeyen bir dr. size iyi gelebilir; ama çevremde kim gitmişse Kahraman Bey'e pek memnun kalmadı.
Cok sasirdimbenim dogumumu kahraman bey gerceklestirdi.. Son ana kadar normal doguma tesvik etti destek oldu.. Kizim 41. Haftayi doldurup asagi inmeyince sezeryan oldum.. Ben cok memnun kaldim.. İlk defa duyuyorum memnun kalmayan birini.. Hatta benim doktor standardimi oyle arttirdiki baska doktor begenemez oldum.. Kizim icinde 4 doktor gezdim.. Kahraman bey bambaskaydi
ege üniversitesinin dr prof.sait yücebilgine giden yada duyan var mı kzlarr alsancak ta :26::26:
Herkeze kocaman selamlar...OOhhhhhhhh nihayet izmirlilerin buluştuğu bir yer olmuş,süperrrrrrr bayıldım.Öncelikle hamiş olan bütün arkadaşlarıma hayırlı doğumlar diliyor, allahın izniyle evlatlarınızı kucaklarınıza alın inşalahhh.Ben malesef hamile değilim 1 yıldır çalısıyoruzdoktorum ilk önce Önder Bayatay'dı fakat gecen ay bazı şeyler hissettiğim için bu ay Reşat Bozoklara gittim.FAkat hala içim rahat değil nedense.NAsıl doktordur güvenilirmi arkadaşlar gidenler varmı????? eşim ve benim için bütün testler yapıldı ve allahıma şükürler olsun herşey yolunda cıktı.2 ay önce rahım filmimde çekildi,resat beyde bu ay yumurta takibi yapalım dedi bakalım herşeyin haırlısı.Ama kızlar içim buruk çokkkkkk hemde artık bebişim olsun istioyrum 6yıllık evliyiz 1 yıldır korunmayı bıraktık ben değil eşim korunuyoru,nerde bebiş görsen gözyaşarımı içime akıtıyorumm umarım bu topik bana uğurlu gelirde sevinçli haberimi burda duyururummmm.Allah evlat aşkıyla yanıp tutuşan herkeze harlı evltlar vesin inşallahhhhhhh. doktor tavsiyeleri olan yazarsanız memnun olurum bu arada ben ak sigortalıyım anlaşmalı olursa çokk iyi olur.Herkeze sevgilerr
merhaba kızlar bende 8 haftalık hamileyim ve tavsiye üzerine Kahraman Kolday' la başladım .İlk izlenimim ilgili ve sıcakkanlı bir doktor olduğu . Umarım memnuniyetim devam eder. Ben de doğumumu kent hastanesinde yaparım diye düşünüyorum. Normal doğum aklımın köşesine bile gelmiyor korkudan . Beni komple bayıltsınlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?