İzmirli hamişler

dogru secim canımm 2 senedir kahraman beyin hastsıyım şuanda 19 haftalık gebeligim var rabbim kucagına almayı nasip etsin

kahraman beyin muayene ücreti nedir canım? bir de hangi hastanelerde yaptırıyor? hangi hastaneye ne kadar kahraman beye ne kadar ücret veriliyor?? bilgin var mı?

kızlar merhaba konu uzun zamandır aktif değilmiş...kordon tıp merkezinde mete tarcan hakkında bilgisi olan var mı?kontrole giden,doğum yapan???tşk.

hala mete beye mi gidiyorsun? mete bey hangi hastanelerde doğum yaptırıyor??? ben karataşı biliyorum ama orası çok kötü

kahraman beyin muayene ücreti nedir canım? bir de hangi hastanelerde yaptırıyor? hangi hastaneye ne kadar kahraman beye ne kadar ücret veriliyor?? bilgin var mı?

200 tl muayene ücreti . Kent Çınarlı ve Ege sağlıkta doğum yaptırıyor. Hastane ve doktor fiyatını bende bilmiyorum henüz .

200 tl muayene ücreti . Kent Çınarlı ve Ege sağlıkta doğum yaptırıyor. Hastane ve doktor fiyatını bende bilmiyorum henüz .

arkadaşımın 2 doğumunuda kahraman bey yaptı. oğlu 1 yaşına girdi, o 150 demişti zam gelmiş sanırım. ege sağlık çınarlı ve kentte yenidoğan yoğun bakım servisi yokmuş bir ark.ın bebeğinin ciğerinde doğum sırasında problem oluşmuş doğar doğmaz yoğun bakıma almışlar medicalparkta yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmasa hastane hastane küvöz aramak zorunda kalacaklarmış

ben medicalden vazgeçtim başkentte mesut beye gidicem hem çocukta sorun olunca en yakın hangi hastanede yenidoğan ünitesi varsa oraya gönderiliyo o konuda için rahat olsun benimde medicale gitmemin en büyük nedeni oydu ama bi kaç defa içime sinmeyen şeyler oldu resmen paralı devlet hastanesi

bu arada başkette mesut beyde doğum yapan varmı arkadaşlar?

bu konuyla ilgili sana özelden msj atıcam canım.

ben 175 ödüyorum canım

çınarlı ve kent hastanesinde yaptırıyo ege saglıgı duymadım yarın kont var sabah gidicem egesağlıgı sanmıyorum ama sorarım yinede henüz 22 haftamızdayız dogum ücretini konuşmadık

evet nakitte 175 tl . Ben yeni sordum hangi hastanelerle çalışıyosunuz diye ordan biliyorum .Kent hastanesinde yeni doğan ünitesi var diye biliyorum:44:

pardoooon yukarıda bahsettiğim arkadaşım için kahraman bey demişim atilla erler benim bahsettiğim.
bir sürü dr birsürü tavsiye karıştı en sonunda kusura bakma canım

kahraman beye gidip tavsiye eden arkadaşım var ama doğum yapan hiç yok normal doğum yanlısı bir dr. mu acaba ? :26:

Son düzenleme:
merhaba
ben de uzun süren tedaviler sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki son haftalara yaklaştık artık.doktorum izmir alsancaktaki ege sağlık hastanesi ile anlaşmalı doğum orada olacak kısmet olursa.epidural sezeryan olacağını söyledi doktorum.hastane hakkında fikri olan var mı bir de epidural sezeryan tecrübesi olanlar yaşadıklarını paylaşabilir mi acaba bugünlerde endişe,korku,heyecan,sevinç çok karışık duygular içindeyim ve doğumu düşünmeden edemiyorum.

evet nakitte 175 tl . Ben yeni sordum hangi hastanelerle çalışıyosunuz diye ordan biliyorum .Kent hastanesinde yeni doğan ünitesi var diye biliyorum:44:

kaç haftalıksın canım ?

egesaglıkla yeni başladı sanırım ama ben cınarlıyı düşünüyorum allah nasip ederse

ne güzell haber canım rabbim kucagına almayı nasip etsin benim sıpada tüp bebek sonucuyla geldi doktorun kim ?

canım normal doguma egimli eger bir problem olmzsa biz konuşurken 30 haftadan sonra her hafta gidecegimi ve duruma göre karar vericeni söyledi

izmirli güzell habişler ben derim ki bu topingi aktif kullanalım bi tablo yaparız kaçıncı haftada hangi dokotra gittigimiz paylaşırız eger istersenizz bence süper olur alışveriş yaptıgımız yerler hakkında da bilgi veririz ne dersiniz bakalım ????

slm kızlar
ben şifaya yada egepole gıtmeyı ıstıyorum ama bır ay sonraya randevu verdıler. şimdilik başka bır hastaneye gıdıyorum ama tatmın olmadım. şifadan randevu aldım mıne hn dan çok ovmuşler çunku. taaa Marta verdiler

canım hayırlı olsun

oo baya sonraya veriyolarmışş gerçekten

sağol cnm senınde
ben ıstıyorum ozel hastane olsun ama sgk dan yaralanabılelım. sen nereye gııdyorsun memnun musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…