- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
- #1.241
dogru secim canımm 2 senedir kahraman beyin hastsıyım şuanda 19 haftalık gebeligim var rabbim kucagına almayı nasip etsin
kızlar merhaba konu uzun zamandır aktif değilmiş...kordon tıp merkezinde mete tarcan hakkında bilgisi olan var mı?kontrole giden,doğum yapan???tşk.
dogru secim canımm 2 senedir kahraman beyin hastsıyım şuanda 19 haftalık gebeligim var rabbim kucagına almayı nasip etsin
kahraman beyin muayene ücreti nedir canım? bir de hangi hastanelerde yaptırıyor? hangi hastaneye ne kadar kahraman beye ne kadar ücret veriliyor?? bilgin var mı?
200 tl muayene ücreti . Kent Çınarlı ve Ege sağlıkta doğum yaptırıyor. Hastane ve doktor fiyatını bende bilmiyorum henüz .
arkadaşımın 2 doğumunuda kahraman bey yaptı. oğlu 1 yaşına girdi, o 150 demişti zam gelmiş sanırım. ege sağlık çınarlı ve kentte yenidoğan yoğun bakım servisi yokmuş bir ark.ın bebeğinin ciğerinde doğum sırasında problem oluşmuş doğar doğmaz yoğun bakıma almışlar medicalparkta yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmasa hastane hastane küvöz aramak zorunda kalacaklarmış
ben medicalden vazgeçtim başkentte mesut beye gidicem hem çocukta sorun olunca en yakın hangi hastanede yenidoğan ünitesi varsa oraya gönderiliyo o konuda için rahat olsun benimde medicale gitmemin en büyük nedeni oydu ama bi kaç defa içime sinmeyen şeyler oldu resmen paralı devlet hastanesi
bu arada başkette mesut beyde doğum yapan varmı arkadaşlar?
bu konuyla ilgili sana özelden msj atıcam canım.
200 tl muayene ücreti . Kent Çınarlı ve Ege sağlıkta doğum yaptırıyor. Hastane ve doktor fiyatını bende bilmiyorum henüz .
kahraman beyin muayene ücreti nedir canım? bir de hangi hastanelerde yaptırıyor? hangi hastaneye ne kadar kahraman beye ne kadar ücret veriliyor?? bilgin var mı?
ben 175 ödüyorum canım
çınarlı ve kent hastanesinde yaptırıyo ege saglıgı duymadım yarın kont var sabah gidicem egesağlıgı sanmıyorum ama sorarım yinede henüz 22 haftamızdayız dogum ücretini konuşmadık
arkadaşımın 2 doğumunuda kahraman bey yaptı. oğlu 1 yaşına girdi, o 150 demişti zam gelmiş sanırım. ege sağlık çınarlı ve kentte yenidoğan yoğun bakım servisi yokmuş bir ark.ın bebeğinin ciğerinde doğum sırasında problem oluşmuş doğar doğmaz yoğun bakıma almışlar medicalparkta yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmasa hastane hastane küvöz aramak zorunda kalacaklarmış
ben 175 ödüyorum canım
çınarlı ve kent hastanesinde yaptırıyo ege saglıgı duymadım yarın kont var sabah gidicem egesağlıgı sanmıyorum ama sorarım yinede henüz 22 haftamızdayız dogum ücretini konuşmadık
evet nakitte 175 tl . Ben yeni sordum hangi hastanelerle çalışıyosunuz diye ordan biliyorum .Kent hastanesinde yeni doğan ünitesi var diye biliyorum:44:
merhaba
ben de uzun süren tedaviler sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki son haftalara yaklaştık artık.doktorum izmir alsancaktaki ege sağlık hastanesi ile anlaşmalı doğum orada olacak kısmet olursa.epidural sezeryan olacağını söyledi doktorum.hastane hakkında fikri olan var mı bir de epidural sezeryan tecrübesi olanlar yaşadıklarını paylaşabilir mi acaba bugünlerde endişe,korku,heyecan,sevinç çok karışık duygular içindeyim ve doğumu düşünmeden edemiyorum.
pardoooon yukarıda bahsettiğim arkadaşım için kahraman bey demişim atilla erler benim bahsettiğim.
bir sürü dr birsürü tavsiye karıştı en sonunda kusura bakma canım
kahraman beye gidip tavsiye eden arkadaşım var ama doğum yapan hiç yok normal doğum yanlısı bir dr. mu acaba ? :26:
slm kızlar
ben şifaya yada egepole gıtmeyı ıstıyorum ama bır ay sonraya randevu verdıler. şimdilik başka bır hastaneye gıdıyorum ama tatmın olmadım. şifadan randevu aldım mıne hn dan çok ovmuşler çunku. taaa Marta verdiler
sağol cnm senınde
ben ıstıyorum ozel hastane olsun ama sgk dan yaralanabılelım. sen nereye gııdyorsun memnun musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?