ne göbek atmakmı iyikide gelemiyormuşum kızlar bugün fındıgın sınıfı sasalıya gezi düzenlemiş ben 1 haftadır göndermiyordum ögretmeni aradı gelirmisiniz diye yemek sırası bizdeydi yok sadece yemegi getiricem dedim fındık küstü bana gitmiyor diye bugün son dakika gittik çok eglendi cadı ama ben tavuk gibi kızarmışım güneşten birde çok dolaştık ayakta fazla kaldım eve hoşaf gibi geldim bir bakadım kahve rengi bir leke olmuş çamaşırım valla korkmadım degil hani benim yerimede eglenin olurmu kızlar
ne göbek atmakmı iyikide gelemiyormuşum kızlar bugün fındıgın sınıfı sasalıya gezi düzenlemiş ben 1 haftadır göndermiyordum ögretmeni aradı gelirmisiniz diye yemek sırası bizdeydi yok sadece yemegi getiricem dedim fındık küstü bana gitmiyor diye bugün son dakika gittik çok eglendi cadı ama ben tavuk gibi kızarmışım güneşten birde çok dolaştık ayakta fazla kaldım eve hoşaf gibi geldim bir bakadım kahve rengi bir leke olmuş çamaşırım valla korkmadım degil hani benim yerimede eglenin olurmu kızlar
yengen gurban olsun sana kaydirigubbakcemile3
kıs ben yemem size yediririm yerimseniben
hele ki sbulenin yedikleriyle en az 5 kişi doyar :roflol:
ay yakalamaz inş. beni burda kaçaıom
tmm cnm züpper delikafaduldenburcu ablacım bizimde kesinleşti üstelik sayı 1 arttı kaydirigubbakcemile
ben ve 2 arkadaşım toplam 3 kişi geliyoruz alkisalkisalkis hihoyyyt
aynen çok helecanlıyım kaydirigubbakcemile2oh ohhhh az kaldıııı :teytey:
yapma yaaaa nedennn :1no2: muhasebeden sorumlu bakanımız olmadan olurmu hem ben onu bu sefer hiç yormıcaktım :teselli:selMLARRR....sessizce gelemiycem diyor yaa...ısrar etmeye devam ediyom bakalım...:)))
ya kızlar bişey sorcam biz bi süpriz yapılmazsa gelcezde bizim meloşumuz var onun iki çocuğu kızı büyük 6 yaşlarında da bide 1.5 yaşında oğlu çocuklarla rahat edemem diyo ama içide kalıyo ...yengeç burcu mekanı gördüm dedin .ben bişey diyemiyorum ona ..valla daha önce gidilen yerler pek müsait değil di diyorum sadece ..ben bikere geldim ama felaket ötesi dar geldi bize biliyonuz ..bide orasını biliyorum azbuçuk ..galiba ..yanlış hatırlamıyorsam orası olacak ..nasıl olur ..olur yada olmaz deyin bana ...
Burcum ben arkadaşlarımı kafalamaya çalışıyorum
Gelen olursa takarım peşime getiririm
ben o tarihte hala ankarada olacağım.çok üzgünüm. bu buluşmaya gelemiyorum. benim kulaklarımı çınlatın. ama o gün yollarda olabilirim. hepinizi çok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?