:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Nasılım yakıom ama demikaydirigubbakcemile3
cnm benim inş. bi gün sende aramızda olursun Şenizsizden cok ben heyecanlıyım okadar merak edıyom kı resımlerınız ..
dılerım kı gonlunuzce bı gun yasarsınız organızator arkadasımada basarılar dılıyom :)..emınım super bı bulusma olucak :)...sımdıden dostlugunuz daım olsun dıyom :)..kalbım sızınle olcak gene o gun :)..
bırcıııı söyle orkestıraya düm tek tek çalsınlar hadiseye nası göbek atılır göstericiim :dilcikar:
evettt o gün bende koca göbişimle showw yapacam oğluşum sizi kucaklıcak teyzeleri alkisalkisalkis
ben ilk defa kadınlar matinesine katılıcam arkadaşlar.. ama eminim süper eğlenicez.. birşey merak ediyorum matinede alkol oluyormuiçip mi dağıtıcaz, yoksa içmeden mi gerçi olsun veya olmasın her türlü dağıtıcağımızdan eminim. :
aaa süpersinnn... acaip gaz verdin vallahi içim içime sığmıyor.... iple çekiyorum.. bu arada ben annemle katılabilirim.. 1,2 güne kesinleştiririm sayıyı.
Birde bu le'meyhane nin google eart görüntüsü yokmudur. geçensefer cafeyi elimle koymuş gibi bulmuştum.. bu seferde resim koyarsanız süper olur.
Birde bu le'meyhane nin google eart görüntüsü yokmudur. geçensefer cafeyi elimle koymuş gibi bulmuştum.. bu seferde resim koyarsanız süper olur.
yengecim sayı nedenn kesinleşcek mesela fazladann insan getirsek açmı kalceklerrr
yengen gurban olsun sana kaydirigubbakcemile3
kıs ben yemem size yediririm yerimseniben
hele ki sbulenin yedikleriyle en az 5 kişi doyar :roflol:
ay yakalamaz inş. beni burda kaçaıom
kaydirigubbakcemile3 sırnaşıkşey :roflol:
tüüü sana virdiim emeklere
tüüüü
bundan böyle görünme gözümee :mymeka: :mymeka:
sen gidersin yazın kalır hey gidi heeey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?