İzmir'li Hatunlar Haydi Kurtlarımızı Dökelim :))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm benim inş. bi gün sende aramızda olursun Şeniz
bende gün yakşaltıkça heyecanlanıyorum inş. her şey çok güzel olucak alkisalkisalkis
bırcıııı söyle orkestıraya düm tek tek çalsınlar hadiseye nası göbek atılır göstericiim :dilcikar:

göster bacım göster :jeyyar:
ama ben senin için ibodan tombul memeleri istek yapıcektim :roflol:
ayrıca dekolte kariyerini kismelere bırakma sakın ona göre giyin yerimseniben

evettt o gün bende koca göbişimle showw yapacam oğluşum sizi kucaklıcak teyzeleri alkisalkisalkis

kulağıma gelen duyumlara göreeeee sengözlerimebaksanab
buluşmamıza istanbul dan KAR arkadaşımızda katılabilirimiş delikafadulden
ee hadi bakalım bakın seven dostalrımız taa istanbullardan kalkıp gelmeye niyetleniyor kaydirigubbakcemile2
ee siz ne duruyorsunuz hala kaydirigubbakcemile

aaa gerçekten mii eh hadi bakalım geçen sefer heycanlandırmıştı bizi
pastasıyla idare etmiştik şimdi kendisini yeriz umarım cokacimcoook

ben ilk defa kadınlar matinesine katılıcam arkadaşlar.. ama eminim süper eğlenicez.. birşey merak ediyorum matinede alkol oluyormu içip mi dağıtıcaz, yoksa içmeden mi gerçi olsun veya olmasın her türlü dağıtıcağımızdan eminim. :

cnm benim belirlettğim 20 tl lik fix mönü içersinde 2 kola vardı isteyen bunu 1 biraya çevirebilir yerimseniben
ama bu sıcakta içipte komaya girmeyelim kıs sonra kaydirigubbakcemile3
bu arada bir kadınlar matinesi müptelası olarak sana iyi hazırlan diyorum hihoyyyt süper eğlencez :lepi:

aaa süpersinnn... acaip gaz verdin vallahi içim içime sığmıyor.... iple çekiyorum.. bu arada ben annemle katılabilirim.. 1,2 güne kesinleştiririm sayıyı.

Birde bu le'meyhane nin google eart görüntüsü yokmudur. geçensefer cafeyi elimle koymuş gibi bulmuştum.. bu seferde resim koyarsanız süper olur.

aaa süpersinnn... acaip gaz verdin vallahi içim içime sığmıyor.... iple çekiyorum.. bu arada ben annemle katılabilirim.. 1,2 güne kesinleştiririm sayıyı.

Birde bu le'meyhane nin google eart görüntüsü yokmudur. geçensefer cafeyi elimle koymuş gibi bulmuştum.. bu seferde resim koyarsanız süper olur.

tm cnm annenide getir tanışırz yerimseniben
hatta istersen anane-hala-teyze-yenge-komşu -arkadaş kim varsa gtirin valla mekan bizim nasılsa haberim olsun yeter kaydirigubbakcemile5
önümüzdeki hafta ilgilinecem cnm adresle ilgili ayrıntılarla gerekirse hepinizi özel evlerinden alıcam :roflol:

aradım fekat yok cnm tam adresinide bilsek numara sokak vs belki ayarlayabilirim ama

yengecim sayı nedenn kesinleşcek mesela fazladann insan getirsek açmı kalceklerrr

yengecim sayı nedenn kesinleşcek mesela fazladann insan getirsek açmı kalceklerrr

yengen gurban olsun sana kaydirigubbakcemile3
kıs ben yemem size yediririm yerimseniben
hele ki sbulenin yedikleriyle en az 5 kişi doyar :roflol:
ay yakalamaz inş. beni burda kaçaıom

kaydirigubbakcemile3 sırnaşıkşey :roflol:

yengen gurban olsun sana kaydirigubbakcemile3
kıs ben yemem size yediririm yerimseniben
hele ki sbulenin yedikleriyle en az 5 kişi doyar :roflol:
ay yakalamaz inş. beni burda kaçaıom

tüüü sana virdiim emeklere
tüüüü
bundan böyle görünme gözümee :mymeka: :mymeka:
sen gidersin yazın kalır hey gidi heeey

tüüü sana virdiim emeklere
tüüüü
bundan böyle görünme gözümee :mymeka: :mymeka:
sen gidersin yazın kalır hey gidi heeey

ahh bu dilimi aman pardon elimi eşek arısı soksun :çok üzgünüm:
gizem üzülmesin merak etmesin die dedim kıs öle

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr seviyorumm siziiiiiiiiiii çok hoşsunuz yawwwwwwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…