İzmir'li Hatunlar Haydi Kurtlarımızı Dökelim :))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr seviyorumm siziiiiiiiiiii çok hoşsunuz yawwwwwwwwwwww

kaydirigubbakcemile5 Şeniz :1hug: a.s.
az kaldı bebişim kucaklıcaz şefkatli kolarımızla yerimseniben

ayy bende gelmek isterim yha tam okuyamadım yazıları nezaman tam olarak:roflol::dance::dance:

ayy bende gelmek isterim yha tam okuyamadım yazıları nezaman tam olarak:roflol::dance::dance:

yerimseniben bekleriz cnm

gel kıs gell haftaya perşemvbeee izmirde olay varrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol: :lepi: hihoyyyt

yengeçcimmm ben daha adam toplamaya çalışcamm bekle çözcezz olayıııııııı :))))

gel kıs gell haftaya perşemvbeee izmirde olay varrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol: :lepi: hihoyyyt

yengeçcimmm ben daha adam toplamaya çalışcamm bekle çözcezz olayıııııııı :))))

kız dur sakin ol sen şimdi bu hızla mahallede megofonla filan duyuruda yaparsın :roflol:
bi de bakıosun mekan fuul + full olmuş dışarı taşmış masalar kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:

evt geçmek bilmedi yaaa son günler ama daha cok varmış gibi geliyor
havada düzelir o güne kadar oooh hihoyyyt

Perşembe
Açık. Yüksek: 36 °C . Rüzgar KKD 36 KM/S . Sıcaklık endeksi: 31 °C .
yane süper :lepi:

:roflol: :roflol: :roflol:
son durum nedir brek breek kıs kaynanayıda getireyim mi
ama olmas şımaramam yoksa sizde muyabbetsiz kalırsınız :jeyyar:

Ben videoya çekip izletcem bir bir kaynanaya şımarıklıklarınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sen yokken bak neler yaptı bu dicemkaydirigubbakcemile3

son durum derken CADIARZU
yarın bakmaya gidicem yerine eşimle konuştuk
kaynana konusunda sen bilin valla cnm ben kendi kaynanam hariç hepicini severim kaydirigubbakcemile3 karşılıklı göbecikler atarız hihoyyyt

ohh süperrr. hava muhalefetini kimse mazeret bildirmez artık cillop gibi olcak maşallah haydi hanımlar bu matine kaçmaz döktürecez, şıkır şıkır, fıkır fıkır

Ben videoya çekip izletcem bir bir kaynanaya şımarıklıklarınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sen yokken bak neler yaptı bu dicemkaydirigubbakcemile3
fotomontaj derim :dilcikar:
ohh süperrr. hava muhalefetini kimse mazeret bildirmez artık cillop gibi olcak maşallah haydi hanımlar bu matine kaçmaz döktürecez, şıkır şıkır, fıkır fıkır

:sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt delikafadulden

yok yok burcum rahat edemem şimdi o varken en iisi evde kalsın (kötü gelin simi)

yazamıyorum diye vazgeçtim sanmayın sakın kızlar pek fırsatım yok hastane babamın senesı mısafır derken fırsat bulamadım. inş persembe yanınızdayım.

son durum derken CADIARZU
yarın bakmaya gidicem yerine eşimle konuştuk
kaynana konusunda sen bilin valla cnm ben kendi kaynanam hariç hepicini severim kaydirigubbakcemile3 karşılıklı göbecikler atarız hihoyyyt

yanında sağında solunda neler var iyice bak. söylersin sonra bize.

yazamıyorum diye vazgeçtim sanmayın sakın kızlar pek fırsatım yok hastane babamın senesı mısafır derken fırsat bulamadım. inş persembe yanınızdayım.

yanında sağında solunda neler var iyice bak. söylersin sonra bize.

babana tekrardan allah tan rahmet dilerim cnm :Saruboceq:
tmm cnm elimden geldiğince ayrıntılı adres vericem size gerçi eşim çok kolay dio bende görimde onaa göre karar verim
a.s.

valla kıslarr ben kayınvalidemi getircem ama benimkine bayılırsınız benden daha genç yaww ne döktürür o şimdi aman amann yandan sağdann ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…