inşallah ablacım :Saruboceq: kutlamamız ikiye katlanır ozamaninşallah o güne kadar işlerimiz yoluna girer. :CüvCüv: :Saruboceq: Şeniz
siz anladınız onu.
benm hala umudum var kaydirigubbakcemile5hadii 30 layalım şu rakamıda göbek aticiiz dahaa :teytey:
benim sakaryalı hatunlar bu konuda bana yan çizdiler benimde kurtlar beni kemiriyo acaba sizemi katılsam:dance:
burcucum ben izmirli hamişlere bahsettim zaten takipte ediyorlarmış gelmek isteyen olursa zaten topigede yazar heralde yeterki çogunluk toplansın baktık olmadı gene kordon yolları bize görünür canım be demi ama
geçen kahvaltı buluşmasına gelemedim diye aklım hep sizde kalmıştı buna mutlaka gelmek istiyorum allahtan bişey çıkmazsa inşallah gelecem.. yaz canım benide...
kızlar ben o tarıhte ızmır de olmyacagım ama annem çok gelmek ıstıyor annem ve teyzem ıkı tontiş te size katılabılır mı acep?
Desibel
kibele190
Sbule
Tuliny
Serapkarakoylu
Başak35
March7
Berrin35
Zeliha_Zeliha
Kuusuum
Sessizce
xeno
gizem1986 ve annesi
FirstLady
TheShe
yengecburcu
hcr35
nazarboncuğum
peri
gulkurusu nun annesi ve arkadaşı
tarih : belirsiz
yer: belirsiz
a.s. :enbuyukkk:
memnun oluruz cnm neden olmasın başımızın üstünde yerleri var Şeniz[/QUO
o zman yer ve zaman ayarlandıgında bana da söylersenız, bızımkıler sevınırler. azucuk göbek atarlar, torun bakmaktan ımanları gevrıdı artıkınnn :)):teytey:
memnun oluruz cnm neden olmasın başımızın üstünde yerleri var Şeniz[/QUO
o zman yer ve zaman ayarlandıgında bana da söylersenız, bızımkıler sevınırler. azucuk göbek atarlar, torun bakmaktan ımanları gevrıdı artıkınnn :)):teytey:
cnm bu şekilde artmaya devam edersek yerimiz hazır delikafadulden
basmanede dekim hotel de kadınlar matinesi sositososito
zaman olarakta hafta içi perşembe günü ama tarih belirlenemdi henüz ben sana haber ederim kaydirigubbakcemile5
cnm bu şekilde artmaya devam edersek yerimiz hazır delikafadulden
basmanede dekim hotel de kadınlar matinesi sositososito
zaman olarakta hafta içi perşembe günü ama tarih belirlenemdi henüz ben sana haber ederim kaydirigubbakcemile5
tamam canım senden haber beklıyorum..a.s.
tamam canım senden haber beklıyorum..a.s.
bu arada annesi ve arkadaşı yazmışım teyzesi yazıcağıma daha sonra düzelticem ok cnm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?