İzmir'li Hatunlar Haydi Kurtlarımızı Dökelim :))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa öylemi ablacım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah aramıza :Saruboceq:
13. ünde gitceksen 15 gün sonra buluşna yetişirsin inş. ablacım Şeniz damlamızı öp yerimize :1hug:

perşembe yumurtalar toplanacakmış. çarşamba sabah burdan hareket edeceğim. başında olmak istiyorum. onunda sizlere selamı var. hepinizi öpüyor. :asigim::CüvCüv:

ay bu daha güzel olmuş ...bayıldım müthiş bi fikir ...öptüm .sizi..ya bende yanlız bnm cadıyı da getircem bu sefer...

firstlady ablam hadi hayırlısı hayırlı haberlerle gleirsin inş ..selamlarımızı iletirsin .dualarımızda onunla olcak ...

perşembe yumurtalar toplanacakmış. çarşamba sabah burdan hareket edeceğim. başında olmak istiyorum. onunda sizlere selamı var. hepinizi öpüyor. :asigim::CüvCüv:
allah yardımcısı olsun inşallah dileği kabul olur :Saruboceq:
a. s ablacım a.s.
ay bu daha güzel olmuş ...bayıldım müthiş bi fikir ...öptüm .sizi..ya bende yanlız bnm cadıyı da getircem bu sefer...

getir cnm getir benm kız kendine oyalıcak çocuk arıyodu zati kaydirigubbakcemile3 çok sever küçükleri

bende bu son habere çok sevindim inşallah aranızda olucam.....:smiley-cool:

menüde süper anneme müthiş bi süpriz olcek valla le meyhane nerdeki

menüde süper anneme müthiş bi süpriz olcek valla le meyhane nerdeki

cnm ilk sayfaya editledim adreste yazıo ..
ayrıca ben size ilerleyen günlerde bizzat yerine gidip ayrıntılı açık adres vericem yerimseniben

slm. buluşma kankilerim hepinize iyi haftasonları dilerim.. a.s.
hade bakalım büyük güne 20 günden az kaldı delikafadulden
bu arada gelemicek olanlar lütfen ya şimdiden söylesin yada sonsuza dek susup gelsin kaydirigubbakcemile3
eşim önümüzdeki hafta kapora vercek oraya hade bakalım umarım herşey yolunda gider :Saruboceq:
tlfda adama o kadar attım tuttum benm arkilerim çok 25 te neymiş filan diye ona göre bacınızı yalancı çıkartmayın ha :roflol:

ayy burcumm :roflol:
28inde değil mi CADIARZU
Söz vermeyeyim ama bir aksilik çıkmazsa gelmeye çalışacağım
Karşılıklı attıralım azıcık :teytey:

ayy burcumm :roflol:
28inde değil mi CADIARZU
Söz vermeyeyim ama bir aksilik çıkmazsa gelmeye çalışacağım
Karşılıklı attıralım azıcık :teytey:

o zaman soru işarteini kaldıremmi kıs bi karar ver yerimseniben gel be yaa attıralım valla delikafadulden

yaa 30'unda mezuniyetim var
Aşırı dozda eğlence beni bozmasın burcuu delikafadulden

? dursun, süprüs yapacağım :jeyyar:

yaa 30'unda mezuniyetim var
Aşırı dozda eğlence beni bozmasın burcuu delikafadulden

? dursun, süprüs yapacağım :jeyyar:

alışmış kudurmuştan betermiş ciicşim sende ön hazırlığını bizimle yaparsın kaydirigubbakcemile3
dimek süprüz haa vayyy :jeyyar:

evet super bır fıkır basmaneden kurtulduk. hem her zaman gıderız sızın dedıgınız gıbı super olmus kızlaaar. allahım yıne bır engel koymasın onumede gelebıleyım.

ben susmadan gelenlerdenim ama saafiii çene

bana ne ya oturun oturduğunuz yerde zaten gelemiyorum kusumuda kıskanıyorum oda geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…