kızlar üzülerek ben gelemiyecegimi bildirmek zorundayım evde tadilat başlıyor ustalar 15 gün içinde başlayacaklar ve 1 ay sürer dediler evde işçiler çalışırken bırakıp çıkamam malum dogumdan önce iyice agırlaşmadan işlerin hallolması gerekki bende dogumdan önce dinleneyim sizlerden özür dileyerek kalbim sizinle olacak inan buna
kaydirigubbakcemile5 :teytey:allah desene kurtları dökeceğimiz gün belli oldu yaşasınnnnnnnn yuppi
kızlarr şoktayım ben nasıl duymamışım ki bu matineyi:1shok::1shok:
bide msn dende yazışıyoz aaaaa:1shok::1shok::1shok:
çok sevindim cnm hemen yazıyorum adını yerimseniben:teytey:bende nasip olursa kesin gelcem.kocişimden izin aldım:teytey::enbuyukkk:
bende senden haber bekliyordum cnm çok sevindim Şeniz inş. hiç bir manin çıkmaz :Saruboceq:Henüz adımı yazdırmamakla beraber sengözlerimebaksanab
bende gelmeyi planlayanlar arasındayım.
Bir manim olmazsa,ki şimdilik yok gözüküyor
banada pistte yer açın :lepi:
28 mayıs benım ıcın super bana uyar. hafta sonu olsaydı ıkı kısı falan artıcaktık bız ama neyse ben geleyımde onlar kusur kalsın.
çok sevindim cnm hemen yazıyorum adını yerimseniben
bende senden haber bekliyordum cnm çok sevindim Şeniz inş. hiç bir manin çıkmaz :Saruboceq:
tarihin uymasına sevindim cnm a.s.
nasıl yane bu gelemciğin anlamınamı geliyor :uhm:28 mayıs mı :1shok:
30'unda mezuniyetim var benimm
olmaz böyle şeyy yoksa rüya mıı :bbo:
bende gelmek istiyorum ama malum hamilelik kesin bişey diyemiyorummm burcu abla ben zaman yaklaştıkça size tekrar dönerim olurmuuu
yupiii züper olmuş burcum nede güzel organze aman organize edermiş guduuuuuuu Şeniz
ayın 13.de ben ankara yolcusuyum. 10 gün civarı oradayım. senağlama inşallah yetişirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?