Izmirliler

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
363
izmirliler memnun olduğunuz merkez yada doktorun adını yazarmısınız

izmirde tedavi olduğunuz doktor yada hastahaneyi yazarmısınız

beninim de 9 eylül de bülent gülekli dr um.yeni tüp bebek yaptırdım.malesef sonucum negatif.hastaneden ve dr umdan memnundum .hiçbir sorun yaşamadım.
sanada bol şans diliyorum.

ben tüp bebek yaptırmadım ama dr um irenbe tüp bebek merkezinden dilek aslan ben herşeyinden memnunum ......

benım dr um israel aruh alsancakta ama kent hast dr aynı zamanda cok ıyı dıyolar bende memnunum

mesela birde açtıgınız konulara dönüp baksanız cevap yazsanız nasıl olur acep

izmirliler memnun olduğunuz merkez yada doktorun adını yazarmısınız

öncelikle meraba konuya burdan giriş yaptım arkadaşım benim dogum yaptıgım kadın hastalıkları ve dogum uzmanı doktorum var izmirde cok ünlü bi doktor ve gidenlerde cok memnun alsancakta özel muaynanesi var adı reşat bozoklar ayrıca konak kadın dogum evindede görev alıyo ben herseyinle cok memnun kaldım doktorumdan elide cok hafif:) kesinlikle öneririm ihtiyacın olursa sana numaralarınıda yönlendiririm.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yazdığınız yazıları takip ediyorum ve araştırıyorum önerdiğiniz doktorların bazılarıyla ön görüşme yapmayı düşünüyorum birde bir bilginiz varsa aşılama ücretini biliyorsanız yazarmısınız

öncelikle çok teşekkür ederim acaba normal yollamı hamile kaldın yoksa aşılama yada tüp bebek tedavisi oldunmu

Elif'çim, ben de Dr. Burak Ağca'nın hastasıyım. Alsancak Devlet Hastanesi'nde çalışıyor. Alsancak'ta muayenehanesi var. Aşılama, önce folikül tedavisi 240, sonra aşılama işlemi 360, spermiogram 100, ilaçlar da 300'e yakın olmak üzere 1000 TL civarında seyrediyor. Ben şimdi tüp bebek aşamasına geldim, Bornova Şifa'da yapılacak inş. İnşallah en kısa zamanda anne olursun hayırlısıyla.

sende çok vermişsin ben kodomerde 250 ytl takip 250 ytl aşılama 100ytl siperm yıkamaya verdim arkadaşlar banada çok vermişsin demişlerdi

arkadaşım işine karışmak istemem ama şifa konusu cok cok iyi düşün benim görümcem o hastanede kadın hastalıkları yüzünden ölümden dönüyoda resmen kesip attılar dışarı ve dünya para almalarıda cabası.

Tüp bebeğimi de Burak Bey yapıcak, tanımadığım bir doktora gitmiyorum. Yani tercihim hastane değil, dr. Doktorum orasıyla anlaşmalı olduğu için Şifa'ya gidiyoruz.

mrb elif bende 3 defa aşılama yaptırdım 1 defa tüp bebek symrna artta funda koçyiğit. Dr ve kuaför tavsiyelerinden hoşlanmam aslında çünkü beklentilere göre değişir memnuniyetleri ama symrna donanımlı bir merkez. ben memnunum.

aslında bende sevmem ama bu konuda tecrube çok önemli birde yıpratıcı bir süreç tüp bebek konusunda tecrubeli bir doktorla yıpranmadan biranönce bebeğimi kucağıma almak istiyorum

aslında bende sevmem ama bu konuda tecrube çok önemli birde yıpratıcı bir süreç tüp bebek konusunda tecrubeli bir doktorla yıpranmadan biranönce bebeğimi kucağıma almak istiyorum

hayırlısı canım inşallah allah hepimizin yüzüne güler ve bebeklerimize kavuşturur.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşaallah kzılar inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…