Izmirliler

Merhaba arkadaşlar.

Dünde sormuştum. Kimseden yanıt alamadım. brüksel kadın sağlığı ve üreme merkezi hakkında bilgisi olan varmııı???? Lütfen yardımcı olurmusunuz.

beninim de 9 eylül de bülent gülekli dr um.yeni tüp bebek yaptırdım.malesef sonucum negatif.hastaneden ve dr umdan memnundum .hiçbir sorun yaşamadım.
sanada bol şans diliyorum.

meraba canım gercek ismin ne aynı doktora gidiyoruz ben de tüp bebek yaptırdım ocak 16da sonuç pozitif allah sana da versin
Çok üzgünüm çoook

meraba canım gercek ismin ne aynı doktora gidiyoruz ben de tüp bebek yaptırdım ocak 16da sonuç pozitif allah sana da versin
Çok üzgünüm çoook
tebrikler canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
belki karşılaşmışızdır.ben senden daha sonraydım.25 ocakta aldım sonucumu.tekrar denersem yine orada olacak.
rabbim bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
kendine ve bebişine iyi bak.allaha emanet ol .a.s.

Merhaba bende sadece muayene için gitmiştim doktora ama bunca yıl kimsenin farketmediği pkos hastalığımı farketti... Alsancakta İrembe tüp bebek merkezi burası çokta temiz Doktorumun ismi Dilek Aslan.Gitmeni tavsiye ederimm...

evet irenbe harika bir yer bende dilek aslan ın hastasıyım dogruseçim yapmışsın ccanım

evet irenbe harika bir yer bende dilek aslan ın hastasıyım dogruseçim yapmışsın ccanım

Valla cnm bende tavsiye üzerine gittim aslında ama çokta memnun kaldım yani... İnşallah hastalığımada bir çare bulunur da bebiş sahibi olurum... Allah herkese nasip etsinn....peki senin hastalığın ne?

Valla cnm bende tavsiye üzerine gittim aslında ama çokta memnun kaldım yani... İnşallah hastalığımada bir çare bulunur da bebiş sahibi olurum... Allah herkese nasip etsinn....peki senin hastalığın ne?

BENDE PKOSTUM DİLEK HANIM FARKETTİ İLAÇALR VERDİ HAMİLE KALAMIOYRDUM AMA ALAHA ŞÜKÜRLER OLSUN TEDAVİSİYLE İLK AYDA HAMİLE KALDIM DARISI SZİLERE

BENDE PKOSTUM DİLEK HANIM FARKETTİ İLAÇALR VERDİ HAMİLE KALAMIOYRDUM AMA ALAHA ŞÜKÜRLER OLSUN TEDAVİSİYLE İLK AYDA HAMİLE KALDIM DARISI SZİLERE

cnm bişey sorucam şimdi banada ilaç verdi dilek hn. bende henuz yeni başladım tedaviye 2.5 aydır adet göremiyordum.Adet söktürücü verdi onu kullandım adetim geldi ve şimdi bakalım bu ay deneyeceğim hayırlısı sana ne gibi bir tedavi uyguladı biraz anlatırmısın tatlım..Sen bebğim oldu diyince rahatladım birden çok sağol.:sm_cool:

ben tüp bebek için dr. israel aruha gidiyorum çok memnun kaldım tavsiye ederim tedavim devam ediyor :)

asamanur cnm bana yardımcı olurmusun lütfen aynı doktora gidiyoruz tedavi sürecin ne oldu nasıl oldu bebiş ne kadar zaman sonra oldu?

asamanur cnm bana yardımcı olurmusun lütfen aynı doktora gidiyoruz tedavi sürecin ne oldu nasıl oldu bebiş ne kadar zaman sonra oldu?

canım önce ben 11 ay gonaphene kullandım +duphaston başka bir dr a gidiyordum ama çok ilgisizdi sonunda bende kist oldu adetleirm ilacı kullanmadıgım zaman gelmiyordu dr da hiç yumurtlama takibi yapmadı en sonunda bende dilek hanıma gittim 22 agustostu......adetleirmin geç oldugunu filan söyledim uzun süredir çocuk sahibi olamadıgımızı söyledim dilek hanım da muayene ettikten sonra sen pkossun dedi iki yumurtalıgımdada vardı rahim agzını hiç begenmedim dedi çok geride dedi içi enfeksiyon kaplı dedi nasıl hamile kalcan dedi bu enfeksiyon ile ve sana direk aşılama yapalım dedi o çok umutluydu testleir yaptrıdım adetliyken gittim yine söyledi aşılama yapalım biz sana diye neyse ben kendimi pek hazır hissetmiyordum baktıki çok stresliyim enfeksiyonun geçmiş dedi bu şekildede hamile kalabilirsin dedi bana glukofen verdi düzenli olarak kullandım o ay hamile kaldım şükürler olsun dilek hanım çok taktikçi bir kadın kimin neyi nasıl yapacagını çözebiliyor onu çok seviyorum iyki dr um olmuş insan gibi insan dr gibi dr arkadaş gibi kardeş gibi darısısana inşaallah:1hug:

çok teşekkürler cnm yaa gerçekten....Bende ümitlendim şimdi hadi hayırlısı inşallahh..bebişine sahip çık ve olmayanlar için dua et cnm inşallah herşey yoluna girer de hepimiz bebiş sahibi oluruz..Dilek hn gerçekten ii bir doktor bunu farkettimm bende onun sayesinde bebiş sahibi olurum inşallahh...Bebeğinle mutlu bir hayat yaşamanı dilerimm...

ona giden arkadaşlarım memnunlar açıkcası hayatım hatta birisi onun himayesinde mart ayın da dogum yapacak

Merhaba
Evet saranur çok haklı. Doktor çok önemli. Bunların işi gücü para olmuş. İyiside kötüsüde. Dün gittim doktorum maşallah hazırlama parası istedi. Göndereceği merkezde 1800 dolar alıyor. Kurumumun ödeyip ödemeyeceği muallakta.Hiç hesapta yokken. Birde kist çıktı. Aşılama sırasındada olmuştu. Doğum kontrol hapıyla geçti.Yine kullanıcam Endometriozisimde yerinde duruyor. Nisana kaldık kısaca.Benimki doktor olmaktan çıkmış artık bilim adamı havasında. 2 laf edemiyorum. Sadece işini yapıyor. Birazda ticarete dökmüş bu işi. Endometriozisi olan hastalarda genelde direk tüp bebek yapıyorlar hemen. Almaya da yanaşmadı. İşte böyle. Ne yalan söyleyim .Kafak karışık konudan konuya geçtim. Kusura bakmayın. Allah hergese kolaylık versin. Zor iş valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…