İzmirlilerin Dikkatine! Yardımlarınıza ihtiyaçları var

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir

aç ve perişan vaziyette 50 üzerinde orman içine bırakılan köpekler..

ŞOPENGAZİ BARINAĞIMIZA 2 KL. ORMAN İÇİNE ÇOK FAZLA KÖPEKLERİN BIRAKILDIĞI VE HEPSİNİN YOLLARDA PERİŞAN VAZİYETTE OLDUGU HABERİNİ ORADAN GEÇEN KÖYLÜNÜN BİZE ULAŞMASI İLE İKİ ELEMANIMIZ HEMEN BIRAKILDIKLARI YERE GİTTİLER..

HEMEN BENİ ARAYIP, KÖPEKLERİN YOLLARA DÖKÜLDÜĞÜ KİMİN EZİLDİĞİNİ VE KÖPEKLERİN AÇ,PERİŞAN VAZİYETTE OLDUĞUNU SÖYLENDİ..

MENDERES BELEDİYE VETERİNERLİKLE GÖRÜŞÜP ACİLEN TOPLAMA ARACI GÖNDERMESİNİ İSTEDİM.. HEMEN GELEN ARAÇ OLMASINA RAGMEN KAÇAN KÖPEKLERİ YAKALAMA ZORLAŞINCA..

KONAK BELEDİYE VETERİNERLİK ARAÇ YARDIMA GELDİ..
BARINAĞI FALAN BIRAKTIK DİĞER ELEMANLARDA BARINAKTAN MAMA GÖTÜREREK KÖPEKLERİ TOPLAMAK İÇİN ÇABALADI.. TAM 4 SAAT DE 38 KÖPEK TOPLANDI.

HİÇ BİRİNDE KÜPE YOKMUŞ.. ÇOGUNLUK YAVRU.. BEBEK... HAMİLE KÖPEKLER VE ZAYIF KENELER İÇİNDE KÖPEKLER MİŞ..

BARINAKTA 3 KAFESİMİZE YERLEŞTİRDİK..
ONLARA AGIRLIK OLARAK TOPLADIĞIMIZ ARTIK YEMEKLER İLE BESLEME YAPILDI..
KİMBİLİR KAÇ GÜNDÜR AÇ DI KÖPEKLER.. AKŞAMA KADAR YEMEK VE SU İÇMİŞLER..

YARIN SABAH BARINAKTAYIZ VET. HEKİMİMİZ İLE TEDAVİLERİ BAŞLANACAK..

DAHA 20 CİVARI GÖRÜNEN BELKİ DAHA FAZLA ORMAN İÇİNDE KÖPEKLER VARMİŞ.
BULUNDUKLARI ORMAN İÇLERİNE MAMA LAR DÖKÜLDÜ.. AMA SUYU NASIL BULACAKLAR..
BELEDİYE ARAÇLARINDAN DESTEK İSTEYİP SÜREKLİ OLARAK BIRAKILDIKLARI YERE GİDİLİP TOPLANACAK..
YARIN' DA MENDERES BELEDİYE ARAÇ İLE KÖPEKLERİ TOPLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ..

Bu kadar köpeği bir hayvansever bırakamaz çalışmayan kolay yolu bulan bir belediyenin işi ama hangisi bilemiyorum..
sadece bu sefer yon değiştirmiş, gümüldür de gelen barınak yolu yakını olan orman içine dökülmüş.. dökülmüş diyorum, kimbilir ne durumda getirildi bu köpekler..
ayrıca, daha önce bırakılmış olabilirler çünkü o tarafda köy de yok.. ve çok açlar..tesadüf geçen köylü yollarda koşuşturan çok fazla köpek oldugunu görüp hemen bize ulaşıyor..

ŞOPENGAZİ BARINAK OLARAK MAMA, BAYAT EKMEK İHTİYACLARIMIZ VAR..
LÜTFEN DESTEK VERİN GELEMİYORSANIZDA BU KÖPEKLERİ DOYURMAMIZDA YARDIMCI OLUN..

Not. makarna gondermeyin pişirecek durumda değiliz.. zaten sıcaklar da başladı..

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği

Dernek başkanı tarafından internet üzerinden paylaşıldı,sizlerden de yardım bekliyoruz ...

Son düzenleme:
tek kelımeyle supersınız gercekten brova sıze..Yardım derken ne gıbı bır yardım dusunuyorsunuz.
yanı nasıl bır yardım beklıyorsunuz belkı bızde destekcı ve yardımcı olabılırz sıze

tek kelımeyle supersınız gercekten brova sıze..Yardım derken ne gıbı bır yardım dusunuyorsunuz.
yanı nasıl bır yardım beklıyorsunuz belkı bızde destekcı ve yardımcı olabılırz sıze

Biz de duyarlılığınız için teşekkür ederiz
Bayat ekmek ve mama yardımı,hasta köpekler için evinizde bulunan ve kullanmadığınız antibiyotik ilaçlar varsa onlar da olur
Derneğimizin sitesini ve yardım etme yollarının olduğu sayfayı size özelden bildiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…