• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmit kocaelinde tüpbebek merkezi arıyorum...

pamucak35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
27
0
36
İzmir
arkadşlar izmit hiç bilmedigim yer işimiz icabı buradayız ve yaşımdan dolayı zaman kaybetmeden iyi bir merkezde ikinci kez tüpbebek işlemine başlamak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim bu benim hem maddi hem yaşımdan dolayı son şansım :(

canım izmitte ne paranı ne de vaktini boş yere harcama. madem son şamsınmış istanbul anadolu yakasında ataşehir memorial hastanesini sana tavsiye ederim. arabanız varsa şehir içi trafiğine hiç girmeden otobandan çıkınca direk hastanenin önunde buluyorsunuz kendınızı 45 * 50 dk da hastanedesin. 2000 euro artı ilaç parası. arastır ıstersen. dost tavsiyesi. sevgiler

ben kadıköy şifada yaptırdım ama hamileliğimde sonradan takibine geçtiğim doktorda yapıyormuş.. doc. dr. eray çalışkan.. dolphinde 6. katta muayenesi var.. takipleri orda yapıp opu ve transferi sanırım eurofertilde yaptırıyormuş.. doktor harika biri.. istersen bi öngörüşme yap..

ben kadıköy şifada yaptırdım ama hamileliğimde sonradan takibine geçtiğim doktorda yapıyormuş.. doc. dr. eray çalışkan.. dolphinde 6. katta muayenesi var.. takipleri orda yapıp opu ve transferi sanırım eurofertilde yaptırıyormuş.. doktor harika biri.. istersen bi öngörüşme yap..

arkadaşlar geçoldu ama cvbnız için teşekkürler internet sorunu olduğundan giremedim maalesef hata yapıp Anadolu sağlık merkezine gittim tedavi yarım kaldı yüksek doz ilaç verdiler oda faliküller gelişeceğine kayboldu adım atar atmaz hem saglıgım bozuldu hem 3 ilyar çöpe gitti ilaç ve hastahane untroson parası aldı.

Back
X