izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

sizinde güzel hikayeniz yani Allah herkesin evliliğini güzel eylesin abimde meslektaşınız bu arada hangi üniversiteden mezunsunuz?

kızlar bu arada benim profilde çok net gözükmesede resimler var :) leyla koydum söylemeyi unuttum sana

biliyorum siz zaten çok güzel bi ailesiniz maaşallah gördüm resimlerinizi daha öncede

buraya yüklemesi zor oldu facebookta kolay oluyo :)) küçük yükledi niye anlayamadım

ailecek fanatik fenerliyiz biz :)) emir doğuştan fenerli babası alternatifi olmadığını söylüyo
siz hangi takımlısınız?

bizimde hastane çıkışımız herkes birgün fenerbahçeli olacak tı :))
sende alır giydirirsin anneler giydiriyo nede olsa di mi ama

biliyorum siz zaten çok güzel bi ailesiniz maaşallah gördüm resimlerinizi daha öncede
Sağol bitanem sizde öylesiniz.Maşallah size.Çok küçük çıkmış ama.
buraya yüklemesi zor oldu facebookta kolay oluyo :)) küçük yükledi niye anlayamadım
resim boyutundan canım.
asude bizim emir fenerbahçeli demek dolayısıyla sizde:):)
leyla sizde çok tatlısınzı ailecek maşalah:)
Sağol bitanem sende koy resimlerinizi bizde sizi görelim.
bizimki felaket:) ben fbliyimde eşim gslı:):) bilmiyorum bebişte kim baskın çıkıcak:):)

Ben g.s eşim fenerli.Ama pek ilgimiz yoktur futbolla

leylacım emirin büyük çıkan resmiyle aynı boyuttaydılar formatları falanda aynıydı ama küçük oldu zor yüklendi bi de uğraşamadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…