izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

evet ya insan arayınca niye bişey bulamaz bende buna sinir olurum hep

Ya gerçektende bişey yok.Çok bol salaş, yaka bağır açık ,sanki 2 yıkamada elinde kalacak.eskiden ucuzuda vardı pahalı ama kaliteliside şimdi pahalıda olsa kaliteliyi bulmak çok zor.
Ben bakınırken eşim hemen kendine bi takım buldu.Giydi baktı oldu.Bide benle kafa buluyo.

erkeklere kolay zaten belli hep aynı şey ama kadınların öyle değil ki artık herşey çok kalitesiz iki yıkamada eski gibi oluyo bende sinir oluyorum herşey tüyleniyo ya

ben öle pat diye gittim muhabbetin ortasında kusura bakmayın:)
herkese ii akşamlarrr yarın görüşürzz:):)
herkes birgün fbli olcak

kızlarrr merhabalar tekrardan bende saat 4 buçukta eve geldim aman bi yorulmuşumki şuan şişlikten ayak bileklerim hatta tüm bacak ve ayak hatlarım kaybolmuş durumda ama ok şükür eksikler bitti. gerçi eksik bitmez derler ama bakalım çıkarsa bişiler artık halleder elbet birileri.

hayırlı olsun minecim illa bi eksiklik oluyo :)) dediğin gibi birileri halleder nasıl olsa

günaydın hanımlar bu sabah uykusuzluktan bayılmak üzereyim 5 saatlik uykuyla duruyorum o da kesik kesik ( aslında 6.20 de kaldırdı beni oğlum sağolsun ya artık kesintisiz uyumak istiyorum

ah şeymacım hiç gelmeyecek gibi geliyo inan çok severim uykuyu normalde şimdi hasretim ( gelsin o günler artık
sen nasılsın bugün?

iiyim bende saol
ya windows 7 yükledik dün vistaydı, ondanmı bilmiyorum net çok yavaşş sinir oldum
bide ingilizcesini yükledik bide garip bi sistem zaten hiçbişe yapamıorum sabahtan beri
bide messenger yükledim onu da ing yüklemişim, şimdide bilmediim için silemiyorum onu poffff

windows 7 bizim bilgisayarı çökertmişti onun için sinir oluyorum ben bizimde yavaşlamıştı internet vista iyi ya memnunum ben :))

bende memnundumda
eşim yükleyelim dedi işyerinde onu kullanıomuş daha güselmiş vistadan..:)
ama bakalım böyle olursa geri dönüş yaparıs

benimde eşim aynı şeyi söyleyip yükledi :)) bikaç gün iyiydi sonra bilgisayar açılmadı :))
evet bugün hava serin heralde herkes gezmeye gitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…