izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

:)) oluyo öyle problemler
biz liseden arkadaştık bebeğini kaybeden arkadaşımın en yakın arkadaşıydı

:)) metalurji ve malzeme mühendisi eşim bencede heleki arkadaşlıkla başlamışsa ben daha güzel olduğuna inanıyorum

evet dimi
biz kaç yıl arkadaştık hatta sonra sevgili olduk ayrıldık felan daha çok kötü şey yaşadık
şu an hepsinin birbirimizi daha çok bağladığını net bi şekilde görebiliorum şükürler olsunn
iiki başka birileriyle evlenmemişiz:):)

biz hiç ayrılmadık dayanamazdık heralde ayrılsaydık askere yollarken bile çok kötü olmuştum resmen dizlerimin bağının çözüldüğünü hissetmiştim çok şükür nazar değdirmeyeyim öyle kavgamız da olmadı şu kadar yıldır tabiki tartışmalar oldu ama tartışma bile denemeyecek kadar sakin :)) ikimizde çok sakinizdir fakat sinirlenecek radde gelirsek fena o zaman kıyamet kopar

maşallah gerçekten allah nazarlardan saklasın..bizim sağlam tartışmalarımız olmuştur ama evlendikten sonra bikaç kere oldu anladımki birbirimize uzak olduumuz için kavga ediomuşuz yanlış anlamalar felan..
şimdikiler tatlı oluyo:)

benim en büyük hatam askere gittiğind ayrılma oldu asude işte aklım bi karış havadaydı o zamanlar
hala pişmanlığını duyuyorum çok üzdüm onu

neyseki atlatmışsınız artık berabersiniz yüzüne vuruyo mu bıraktın beni o zaman diye?

amin canım
umutluyum efet dün akşam bi tuhaf olmuştum ders çalışmaktan bakalım zaten 16 gün kaldı böle çalışırım herhalde bişe çıkmassa
Maşallah sana.Aynen böyle devam et canım.
sizlerin desteği büyük ama cidden:)
Aman ne güzel eee şimdi ben geldiğime göre senin mola biter artık.Ders ders ders.Biraz daha sık dişini sonra sabah akşam yazışırız.

İkinizede Maşallah.

kesinlikle vurmuyo da ben biliyorum çok üzdüğümü, o da biliyo o konuda kendimi ne kadar kötü hissettiğimi beni üzmemek için lafını hiç etmedi öle telepati kuruorus ama bazen bu konuda:)

bide şöyle bişe var ayrılmıştım ama onunla konuşmadanda yapamıodum aman neyse kafamın inanılmaz karışık olduu dönemdi ve çok dua ettim hayrlısı böyleymiş gerçekten

sağol leylacım :)) sende anlat nasıl tanıştınız?
benim eşim olsa yüzüme vururdu bıraktın beni diye :)) çok fenadır o konuda dalga geçerek sokuşturur hep lafı kızarak değil ama espriyle yapar valla

üzmek için değil ama kızıştırmak için yapar çok sever dalga geçmeyi arkadaşken hep dalga geçerdi çekinirdim cümlelerimi seçerken diline düşmeyeyim diye çok esprilidir sağolsun

benimkide sevio beni kızdırmayı ama ciddi konularda ve hassas olduum konularda diil:)
güsel esprili olması tabi aman dikkat et sen öleyse diline düşeyim deme bundan sonradaolumunekankayizsmile

ben habire düşerim onun diline ama o benimkine düşerse vay haline çok şamatayızdır biz ya allah tadımızı bozmasın çok eğleniriz kimseye ihtiyaç duymadan yaşarız :)) tabi dostlarımızla olmayıda çoook severiz o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…