izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

günaydın kızlarr... kk ya birşey olmuş haftasonu yazdığımmesajlar silinmiş. neyse sağlık olsun. umarım herkes iydir. büşra ile şeyma tatile gittiler sanırım. gemiyorlar. benimde şafak 4. doğum yapınca birkaç gün bende giremem malum o zaman kim düşünür kk yı :)) şaka bir yanada birkaç gün dinlenip girerim yine. ama allah nasip ederse 4 gün daha buralardayım

sonbahar doğuma sadece 4 günmü kaldı ayy heyecanlımısın ben daha şimdiden düşündükçe heyecanlanıyorum bide günü belli olsa nasıl dururum bilmem

herkes erkana ameliyatçı diyo fakat ben kimi duyduysam normal doğutturuyo
bana sana normal yaptırabilirim eğer bi sıkıntı çıkmassa dedi
yani eğer normal geliyosa neden sezeryan dedi
ben korkmuyorum normalden sadece kendime güvenmiyorum gücüm yetmez başaramam belki ama siz bende o kapasiteyi görürseniz uğraşırım dedim güldü
he bide normalde dikişim olacaksa istemem sezeryan yap dedim o zaman bi gelsinde bakarız dedi
herşeyin hayırlısını versin rabbim

ne oldu mine korku mu bastı iyice korkma eminim herşey güzel olacak 3 gün sonra mis kokulu bi kız olacak kollarında

kızlar günaydnlar bayadır giremiyorum bu sabah kendime izin verdim çünkü saglgım bozulmaya bbaşladı
taşınma işimiz tatil sonrasıyken birden tatil öncesine gelince iki ayak bir pabuç oldum birde sudenizle iyice zorlaştı
yarın akşamda inşallah bir aksilik çıkmazsa taşınıyoruz cuma akşamıda yola çıkıyoruz yani önce taşınıp sonra kalan 1 gunde bavul hazırlıycam çok yoruldum
Minecim inşallah herşey çok kolay olur canım hastaneden çıkıp eve gelip kendine gelince ilk gün bile girersin nete inşşlh bende girebilrm gittiğim yerlerden meraktan çatlarım yoksa :))

sonbahar cuma günümü doğum yapıcan
yav benim içimden bi ses sürekli erken çıkaracaksın diyo korkuyorum kendi kendime

büşracım yeni eviniz hayırlı olsun. taşınmanız biraz ecele olmuş ama hayırlısı böyleymiş demekki. neysekipeşi sıra tatil var sen tatili düşün hemencecik taşıyıverin evi.

asudecim gün geldikçe korkudan kalbim duracak oluyor, ne varki bu kadar korkacak 9 ayın sonunda beklenen gün geliyor işte kızıma kavuşcam çok merak ediyorum nasıl brşey saçı yüzü gözü kokusu... ama çok büyük korku var içimde...
olumunekankayizsmile

korkmakta haklısın minecim insanın karnında taşıması başka oluyo kucağına alması başka ama bi anda alışıyosun herşeye inşallah gazsız bi çocuk olur uslu uslu büyür

ben giremiyorum nete fazla giresundayım ama merakta ediyorum sizi. bi bakiim dedim iki dk.mine demek iki gün kaldı,az kaldı iide oldu az kaldı:) gelio baharımız inşallah.

minecim erkan bey ne dedi bilmiyorum ama yarın sıvı beslenmeye çalış mümkünse gaz yapıcı şeyler yeme yoksa gazını çıkarana kadar çok zorlar muhakkak sanada vereceklerdir gaz giderici bi toz var çok vermesinler bana abartmışlardı ishal olmuştum çok fenaydı kaydirigubbakcemile3

asude ben doğuma gidiyorum şuan korkudan ağlıyorum biliyormusun bende aşırı kaşıntı vardı karaciğer yapıyormuş bu terlemeler nefes alamamalar hepsi karaciğerdenmiş şimdi birde kaşıntı eklendi mahvoldu vücudum saat 5 de bekliyor erkan. aşırı korkuyorum. giremessem merak etmeyin gerçi laptopu götürüyorum ama. elim ayağıma dolaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…