izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

efet minee ben ordayken sen bahara kavuşucaksın:) iki hafta kalıcas bis,
o dediiniz şey ne için yapılıyoo, bende böle sinir olurum hastanedekiler herkesin herşeyi bildiini düşünürleryaa

tüpraş tam karşımda valla görüorum şu an mine bi çık balkona işaret fişeği felan yap bana tam koordinatlarına bakıcam

evet minecim ellerindeki çorap kafasındakide alt eşofmanı kaydirigubbakcemile3
ben o nst ye girmekten illallah demiştim yarım saat hareketsiz yatırıyolardı bi de sırt üstü yatırdılar bi kaç kere benim için sırt üstü yatmak imkansız gibiydi son zamanlarımda bi de benim paşa uyuyodu tekrar yapılıyodu offf yani :))

mecbur mu peki ona girmek, ben normal halimle emarda 10 15 dk falan hareketsi kaldımda bi ömür gibi geçti o dklar. hani o kadar hareket etmemek hamileyken zor olsa gerek

mecbur değil bazı doktorlar çok yapmıyo zaten benim doktorum çok pipirikliydi sağolsun muayenelerimiz bile o kadar uzun sürüyoduki zaten yatmaktan belim ağrıyodu kaydirigubbakcemile3

bizim burdada 2 tane hastane var piri derince (sopalı) diğeri körfez devlet hastanesi.. şeytan diiyor boşver dr erkanı falan.. git millet gibi doğur o hastanede çık evine gel. hırsımdan kendi kendime doğurcam nerdeyse aklinialirimsmile

benim doktorda bir tuhaf eğer tüm engelleri aşıp tüm zorluklara göğüs gerip yanına varabilirsen, kendisine ulaşabilirsen alsanaalsanasmile çok güzel ilgileniyorda, asıl zor kısım ulaşabilmek... ama yarın görürsem söylicem . dr bey eğer sen bu kadar kişiye yetişemiyorsan randevu vermesinler yazık günah bu insanlara dicem kukla gibi git gel git gel 2 saat bekle ee ne oldu dr ameliyata girdi. aynen sölicem . zaten seni sevmiyorum dicem bak akıllı ol kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:)) erkan bey herkesi sezeryan yapmaya uğraşırken sana niye ısrarla gün vermiyo hakikaten şaşılacak şey seni bu kadar strese sokuyo bunuda düşünmesi lazım herkes çok iyi olduğunu söylüyo ben ne kadar gıcık olsamda kendisine :))

ay wallahi bilmiyorum çok kafam kızarsada onuda söylerim herkesi kestin biçtinde bana gelincemi normal doğurtasın geldi diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

off çok sıcak eriyeceğim az kaldı Allah yardımcınız olsun hamile ve bebeği yeni doğmuş anneler geçen sene ne zordu benim için bu sıcaklarda offf

kızlar ya bende garip bi takıntı ortaya çıkmaya başladıı son zamanlarda , mesela yolda gidiorusya karşıdan da dikkat çekici bi bayan geliyo eşim ona bi kere bile baksa çok sinirleniiyorum içimdenn ona, beni kötü duruma düşürmüş gibi hissediyorumm daha karmaşık şeyler hissediyorum aslında olumsuz, bu takıntı dimii

şeymoş yoksa sende hamilemisin ??? yani seni yakından görmüş biri olarak % 100 emin olarak söyleyebilirimki karşıdan gelen emin ol senden güzel değildir... he güzelse bile , senin eşin ölesine bakıyodur yaw insan insana bakar allah allah sende heee... ben ne yapıyım o zaman biz dışarı çıkıyoruz ya ben selpak reklamındaki halkalar gibiyim hatta halka değilim ben filim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim karşıdan her bir kişi gelişinde eve gelip kendimi balkondan atmam gerekir. ben 83 kg yim. eşim 82. en basitinden bu bile intihar sebebi olabilir

kaydirigubbakcemile3 minecim allah iyiliğini versin sen güzel bi annesin deme kendine öyle şeyler bak bahar alınır sonra
şeyma daha çok kıskanıyosundur belkide artık içten içe bişey etkilemiş olabilir kadına bi çelme tak olsun bitsin aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…