ya bilmiyorum biri gelioya eşime bakıoyorum göz ucuyla bakıomu diye paranoyaklık derecesindeyim son zamanlarda, hatta bende hiç yapmadıım bişe yapmaya başladım başkalarına bakıoyurm yolda giderkenn sırf anlamaya çalışmak için ve beni anlasın diyee şimdilik biriktiriyorum bi yerde patlak vericem , biz kavga edices eşim saçmaladığıma ikna edicek beni falan bütün bunları biliyorum ama içimden atamıyorumm hatta soğuyorum falan bazen..
mineye diyosun ama sende profil resminde gördüğüm kadarıyla gayet güzel bi bayansın niye bu güvensizlik bakıyosada eşin öyle boş boş bakıyodur yola bakar gibi yapmayın böyle şeyler sizler gayet güzelsiniz onlar sadece karşıdan geçenler siz yanlarında yürüyosunuz unutmayın
dimi?onlar sadece karşıdan geçenlerr:):) güvensizlik değilde kıskanmak aslında ama biraz fazla biliyorum, dediğin gibi aslında bide diyorumki hani karşıdan geleni görünce kafasını mı çevircekk? ben mesela ama bakmam çok gelen geçen insanlara artık bakmaya başladım:) nası oluyo diye:)
tabi canım onlar karşıdan gelenler tırıs tırıs gidenler .. karşıdan kim gelirse gelsin aşkımın meyvası benim içimde.. aman zaten çıkaramadım gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şeymoş bence kafana hiç takma böyle şeyleri olmaz olmaz... bencehiçbirşey deme olurmu.. yazık ya adamcağız çalışmaktan başka birşey yaptığımı var. ben seni çok iyi anlıyorum. bu düşüncelerinde karşıdan gelenlerden çok, senin evlilikte yalnız geçirdiğin zamanların etkisi büyük bence. çünkü bende bazen delleniyorum eşime çok kızıyorum madem ben tek başıma olacaktım neden evlendik diye. adamlar çalışırlar neden çok çalışıyon deriz çalışmazlarsa git çalış git çalış başının etini yeriz benim eşimde bana diyorki bak artık yalnız kalmayacaksın sana arkadaş geliyor diyor. 2 arkadaştık şimdi 3 kafadar olcaz gibi şeyler söylüyor. güya sempatik olmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 aman bana da karnım burnumda bu durumdayken ammada sempatik gelir ya hiç sormayın kaydirigubbakcemile3
aa sayfa bi gitti açılmadı bi türlü alsanaalsanasmile
takmayın kafanıza sakın böyle şeyleri malum erkekler pek sıkmaya gelmez zaten söyleseniz saçmalama diyecektir eminim :) biz kadınlar en anlaşamadığımız insanlar aslında yine kadınlar :)))
ay giremedim konunun en kritik zamanlarındaa yaf :)siteye bişe oldu.
tamam huysuzluk yapmıcam gereksiz olduunu biliyorum aslında ama işte diyorumya takıntı oluyo bazen .
ya ben sırf dikkat çekmiim diye inan hani zevkime göre giyinemiyorum ama bi bakıyorum dışarda popolar göğüsler herşey ortada anlamıyorum. bazen öle mi olmak gerekiyo acaba diye de düşünmüyo diilim ama işte kalitesizlik olarak gördüüm için allah korusun. ya zaten herşeyden önce öle olmamak için tuttan çok neden var insanın iç dünyasıyla ilgili.
onları herkes öyle görüyo ne özelleri var merak edilecek hiçbir tarafları kalmıyo tabiri caizse ben et parçası olarak görüyorum çoğunu siz eşinize özlesiniz evlilikte öyle olmalı zaten herkesin bi özeli olmalı ben çok açıklıktan yana değilim bu konuda çok hoşlanmıyorum evet açık bi insanım ama açık saçık değilim olamamda belki ondan basit geliyo bana sokakta minicik etek açık saçık bluzlarla gördüğüm bayanlar teşhir gibi oluyo bence
zaten teşhir asude yani banada basit gelio dediim gibi onlar gibi olmak asla istemem,öle olmak kolayı aslında, ben bide şöyle düşünüyorum hep , kompleksleri olan yada kendilerini beğenmeyen insanlar öle giyinenler hani o şekilde dikkat çekebiliolar ancak. dediin gibi açık olmak var bide açık saçık olamk var.
bazı insanlar teşhirden hoşlanıyo hoşlanmakten öte zevk alıyo bana bakıyolar diye ama herkes görüyo onları düşünsene ne sapık erkekler var neler geçirebilir aklından ayy Allah korusun hiç onların yerinde olmak istemem kimse beni beğenmesin bi eşim beğensin yeter
kızlar selamlarrr
evett sudeniz malesefki her fotograf çekeceğimzde kafasını çeviriyor elleriyle yüzünü kapatıyor arkasını dönüyr bunu huy yaptı kendine çok kızıyorum yarım saat sesleniyorum hiç tınmıyo
çok ilginç hareketleri var konuşurken ellerini siyasiler gibi kullanıyor fotgrflarda eliyle yzünü kapatıyor bize bakıp muzurca sırıtıyor falan büyümeye başladı galiba D
minecim 23ünde olursa dogum biz yola çıkmış olucaz ama bi şekilde nete girip takip etmeye çalışıcam meraktan ölürüm yoksa :)