yazın tam benımkı ele avuca gelcekk nasıpsee rahat rahatt gezmelerımı de yapatrımm:) senınkı 9 aylıkmı??
saol cnm ya öle valla benim kızım zaten pek bi mızmız böle diş çıkartınca daha fena oluyo :hulya:nısa nurr gecmıs olsunn canım yaa bu cocouklatrıbn dıs cıkartıcagı zmanda cokk fena oluo yaa allahh sıfa wersın canımm
aynenn cnm valla bizim ömrümüz yetene kadar onların dertleriyle uğraşıcaz mecburen şöle 5 6 yaşına gelse kendini kurtarsa en azından derdini söleyebilecek yaşa gelse onada razıyım valla a.sbenimki yarın 10 oluyo ama hala öyle rahat rahat gezemiyoruz malesef sen gezersin inşallah
nisanurum geçmiş olsun bu bebekler büyüyene kadar dertleri bitmez büyüncede başka dertleri çıkar ooff off tatlı belalar
gittiği yerleri yabancılıyolar galiba yada bize inat yapıyolar ben yeni yeni dışarı çıkmaya başladım ama halada korkuyorum ya arabada ağlarsa ya yolda ağlarsa çok fena bu çocuklarbilmiyorumkismileal bendende o kadar nisanurum niye böyle bu çocuklar ya :)) ödüm patlıyo bi yere gideceğimiz zaman hele bi de doktoruna gideceksek soğuk terler döküyorum resmen
evet cnm sende doğurda o zaman anlarsın bizi karnında kendi karnı doyuyo uyuyo sana ihtiyacı yok ağlamıyoda ama dışarı çıkınca zorlu bi dönem seni bekliyo inş uslu bi bebiş olur:Saruboceq:eed dımı bıde o sorunn warr gıttıgın her yarde uslu durcak dıee garantısı yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?