izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

hoşgeldin selcan
evet asude tamamen anlayışla ilgili bakıcas çaresine ama artık ikimizde çok rahatsız olmaya başladım artık. bana müsade sizlere iyi sohbetler

ohh en güzelini yapıyosun selcan bebek doğmadan tadını çıkar gezebildiğin kadar da gez

kış bebeği daha iyi bi yerde benimki yaz bebeğiydi nasıl giydirsem ne yapsam şaşırıyodum

slmm kızlarr bugün sinir küpüyüm kızım diş çıkartacak üstten çok fena yaa sürekli mızmızlanıyo başa sardık gene yeni doğduğundada böleydi emmezdi sürekli ağlardı şimdide öle yemiyo ağlıyo uyumak istemiyo sürekli ağlıyo aç duruyo desem yeridir öğürüyo gene bi ara kusmasıda çoktu dr un verdiği ilaç iyi gelmişti kesilmişti gene başladık off offmafoldumben

yazın tam benımkı ele avuca gelcekk nasıpsee rahat rahatt gezmelerımı de yapatrımm:) senınkı 9 aylıkmı??

nısa nurr gecmıs olsunn canım yaa bu cocouklatrıbn dıs cıkartıcagı zmanda cokk fena oluo yaa allahh sıfa wersın canımm

yazın tam benımkı ele avuca gelcekk nasıpsee rahat rahatt gezmelerımı de yapatrımm:) senınkı 9 aylıkmı??

benimki yarın 10 oluyo ama hala öyle rahat rahat gezemiyoruz malesef sen gezersin inşallah

nisanurum geçmiş olsun bu bebekler büyüyene kadar dertleri bitmez büyüncede başka dertleri çıkar ooff off tatlı belalar

nısa nurr gecmıs olsunn canım yaa bu cocouklatrıbn dıs cıkartıcagı zmanda cokk fena oluo yaa allahh sıfa wersın canımm
saol cnm ya öle valla benim kızım zaten pek bi mızmız böle diş çıkartınca daha fena oluyo :hulya:

aynenn cnm valla bizim ömrümüz yetene kadar onların dertleriyle uğraşıcaz mecburen şöle 5 6 yaşına gelse kendini kurtarsa en azından derdini söleyebilecek yaşa gelse onada razıyım valla a.s

bende diyorum bi erken konuşsa söylese en azından şuram ağrıyo ya da şunu istiyorum diye anlayamamak ne büyük dertmiş

valla kızlar çocuk şöle 3 yaşında olmadan rahat rahat gezme hayali biraz zor bizim için benim kızımda 10 aylık ama geçende anneme gittim burnumdan geldi sürekli ağladı zaten kızımı alığ bi yere giderken hep tereddütteyim acaba dururmu acaba ağlarmı o yüzden hiç gözüm kesmiyo gitmeye

al bendende o kadar nisanurum niye böyle bu çocuklar ya :)) ödüm patlıyo bi yere gideceğimiz zaman hele bi de doktoruna gideceksek soğuk terler döküyorum resmen

al bendende o kadar nisanurum niye böyle bu çocuklar ya :)) ödüm patlıyo bi yere gideceğimiz zaman hele bi de doktoruna gideceksek soğuk terler döküyorum resmen
gittiği yerleri yabancılıyolar galiba yada bize inat yapıyolar ben yeni yeni dışarı çıkmaya başladım ama halada korkuyorum ya arabada ağlarsa ya yolda ağlarsa çok fena bu çocuklarbilmiyorumkismile
eed dımı bıde o sorunn warr gıttıgın her yarde uslu durcak dıee garantısı yokk
evet cnm sende doğurda o zaman anlarsın bizi karnında kendi karnı doyuyo uyuyo sana ihtiyacı yok ağlamıyoda ama dışarı çıkınca zorlu bi dönem seni bekliyo inş uslu bi bebiş olur:Saruboceq:

yabancılık yapmaya başlayalı çok oldu bizimki zaten bi sosyalleşsek biraz rahatlayacağız ama olacak inşallah bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…