canım diş zamanları böyle malesef benim oğlum 1,5 yaşında çekmediğimiz kalmadı dişlerden.en son damağı mosmordu yavrumun.Yeni geçti bazı çocuk geç çıkarıyomuş ve zor oluyomuş işte yapacak bişey yok malesef.slmm kızlarr bugün sinir küpüyüm kızım diş çıkartacak üstten çok fena yaa sürekli mızmızlanıyo başa sardık gene yeni doğduğundada böleydi emmezdi sürekli ağlardı şimdide öle yemiyo ağlıyo uyumak istemiyo sürekli ağlıyo aç duruyo desem yeridir öğürüyo gene bi ara kusmasıda çoktu dr un verdiği ilaç iyi gelmişti kesilmişti gene başladık off offmafoldumben
valla benim yan kkomşum hergün bi yere gider.gitmesede biri gelir.Çocuk o kadar alışmışki her ortamda yiyo,uyuyo hiç yadırgamıyo.Ben izindeyken doğum iznindeyken doğru dürüst çıkarmadım ekim doğumlu oğlum.acayip yadırgadı.Hala dışarı çıksak ağlayarak döneriz eve.eed dımı bıde o sorunn warr gıttıgın her yarde uslu durcak dıee garantısı yokk
hoşgeldin bebeklerden dert yanıyoruz napalım bütün derdimiz onlar :)))
evet ya hakikaten çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak gibiymiş büyük dertleri olmasında böyle böyle büyüyecekler bende hep diyorum şikayet etmekte anneliğin şanından napalım kaydirigubbakcemile3
ayy inşallahh uslu olur benımkı yafss:):)
kızlarr epıdural sezeryan olan warmı aranuızda
Gerçi büyüdükçe sorunlarıda büyüyo diyolar ama.Bakalım görücez artık
inş cnm oda olucak zamanla en zor dönemlerimiz bu dönemler yaşlarını geçince biraz daha rahat oluruz inşyabancılık yapmaya başlayalı çok oldu bizimki zaten bi sosyalleşsek biraz rahatlayacağız ama olacak inşallah bekliyorum bakalım
evet cnm dişleri çıksa eski düzenine geri döncez bekliyoruz işte büyüyecekler zorda olsacanım diş zamanları böyle malesef benim oğlum 1,5 yaşında çekmediğimiz kalmadı dişlerden.en son damağı mosmordu yavrumun.Yeni geçti bazı çocuk geç çıkarıyomuş ve zor oluyomuş işte yapacak bişey yok malesef.
valla benim yan kkomşum hergün bi yere gider.gitmesede biri gelir.Çocuk o kadar alışmışki her ortamda yiyo,uyuyo hiç yadırgamıyo.Ben izindeyken doğum iznindeyken doğru dürüst çıkarmadım ekim doğumlu oğlum.acayip yadırgadı.Hala dışarı çıksak ağlayarak döneriz eve.
Allah başka dert vermesin hayatım.İğneyle kuyu kazmak diyolarmış ya doğruymuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?