izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

canım diş zamanları böyle malesef benim oğlum 1,5 yaşında çekmediğimiz kalmadı dişlerden.en son damağı mosmordu yavrumun.Yeni geçti bazı çocuk geç çıkarıyomuş ve zor oluyomuş işte yapacak bişey yok malesef.
eed dımı bıde o sorunn warr gıttıgın her yarde uslu durcak dıee garantısı yokk
valla benim yan kkomşum hergün bi yere gider.gitmesede biri gelir.Çocuk o kadar alışmışki her ortamda yiyo,uyuyo hiç yadırgamıyo.Ben izindeyken doğum iznindeyken doğru dürüst çıkarmadım ekim doğumlu oğlum.acayip yadırgadı.Hala dışarı çıksak ağlayarak döneriz eve.
hoşgeldin bebeklerden dert yanıyoruz napalım bütün derdimiz onlar :)))

Allah başka dert vermesin hayatım.İğneyle kuyu kazmak diyolarmış ya doğruymuş gerçekten

evet ya hakikaten çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak gibiymiş büyük dertleri olmasında böyle böyle büyüyecekler bende hep diyorum şikayet etmekte anneliğin şanından napalım kaydirigubbakcemile3

evet ya hakikaten çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak gibiymiş büyük dertleri olmasında böyle böyle büyüyecekler bende hep diyorum şikayet etmekte anneliğin şanından napalım kaydirigubbakcemile3

Gerçi büyüdükçe sorunlarıda büyüyo diyolar ama.Bakalım görücez artık

ayy inşallahh uslu olur benımkı yafss:):)

kızlarr epıdural sezeryan olan warmı aranuızda

ben demek isterdim ama uyuşmadığım için genel olmak zorunda kaldım

Gerçi büyüdükçe sorunlarıda büyüyo diyolar ama.Bakalım görücez artık

valla herkes bişey söylüyo zaten ama yaşayıp göreceğiz sanırım her çocukta bir olmuyo ki belki uslanırlar :Saruboceq:

kızlar geçm,şi tam okuyamadım sudeniz 1 saat bile uyumadı birden aglayarak uyandı korkmuş bi hali vardı nasıl yapıştı bize eşimde evdeydi tuttu babasının kravatını bırakmıyo gözünden nasıl yaşlar iniyor şimdi sakinleştide uyuyacak gibide durmuyo

Büşracım geçmiş olsun rüyasında bişey görmüştür belkide ondan korkmuştur

yabancılık yapmaya başlayalı çok oldu bizimki zaten bi sosyalleşsek biraz rahatlayacağız ama olacak inşallah bekliyorum bakalım
inş cnm oda olucak zamanla en zor dönemlerimiz bu dönemler yaşlarını geçince biraz daha rahat oluruz inş
evet cnm dişleri çıksa eski düzenine geri döncez bekliyoruz işte büyüyecekler zorda olsa

Büşra geçmiş olsun hayatım korkmuştur bıdık.Yattığı odada dua,Kuranı Kerim yoksa koy hayatım.Koymak gerekliymiş.

Belkide Asudecim bizde anlamadık çok yorgun hissettirdi bana kendimi 7den önce uyandı hala dogru düzgün uyumadı

selcan ben doğumumu anlatmayayım korkuturum eğer uyuşmama gibi bi sorunun yoksa epidural ol olanlar çok rahat sen mi istiyorsun sezeryan?

Büşracım doktora götürdünüz mü son zamanda bi sağlık sıkıntısı yok di mi oğlumun son zamanlardaki halide öyleydi uyku yok korkarak ağlayarak uyanıyodu kulağında sıkıntısı varmış meğerse

ya benıom sezeryan olcakk daa epıduraldan korkuoprum ama herkes de o daha rahatt dıoo..belden yapılan ıgnee acıomukı??

evet lapetus belden aşağısını uyuşturmak için iğne yapılıyo
selcan bana yapıldı hiç acımadı hissetmedim bile iğnenin girişini ama uyuşturmadı işte malesef

Selcan benim zaten önceden sonra belli oldu normal doğum olamıyacağı.Belden aşağısı iğne içinde sonradan çok bel ağrısı yapıyo diyolar.yan komşum benden 7 ay önce doğum yaptı.Gerçektende çok bel ağrısı vardı.Ama tesadüfmü gerçekten iğneden mi bilmiyorum.Benim doktor hiç sormadı bile bana hiç gerek yok %100 de 1 riske bile dedi.Normal sezeryan oldum ben.

anladım canımm yaa ben normalde ıgneden bıle korkan ınsanım alıstım gercı ama yıne de kendımı sıkma ırkılme ay uy deme oluo yanı:) belden ıgnedede yapmıcakmısıın galıba ole seyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…