izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

canım drun kımdı

ben doğuma girdiğimde zangır zangır titriyodum orada anestezi doktorunun ekibi sabit tutuyo zaten seni o an o acıyacakmı bile düşünemedim geneli istemiyo doktorlar çok fazla bebek de anestezi almış oluyo diye bende epiduralden dolayı bi bel ağrısı yok kuzenimde oldu onda da yok çevremde pek olmadı yani ihtimal var tabi ama genel çok kötü ya şahsen benim kabusumdur eyvahedigeldismile

az once netten ızlıyım dedımm epıduralı bakamadım bıle belden ıgne yaparkenn benımde kabusum o işte:)

selam bayanlarr..

bende sabah bi girdim çıktım ya ben şaşkın gibiyim bütün gün ders çalışıcam die elimde kitapla geziyorum ama bişey becerebildiğim yok. zaten kafamda almıyo artık bugün duyduğumu yarın unutuyorum.

epidural konusundada herkes farklı bişi sölüyo benim teyzem yaptırdı aynı gün ayaktaydı ama yaptırmamış ne kadar kişi varsa hep aman yaptırma bel ağrısı baş ağrısı yapıyor diyorlar. kişiden kişiye değişiyor demekki. en iyisi kendi yaşayacağımız tecrübe. uyuşmamak en kötüsü ya asude sen çok çekmişsin arkadaşım. Allah bundan sonra çektirmesin.

inan bana hiç hissetmiyosun bende hem korkarım iğneden hem nefret ederim ama acımıyo emin ol incecik bi ucu var zaten hem onun etkisi geçtiğinde ayaklanırsın öbür türlü ayılır ayılmaz acıyla başbaşa

evet aynen öyle bebeğinlede rahat ilgilenirsin düşünsene doğduğu anda ilk sen göreceksin ben görememiştim ((

ha epidural ha normal sezeryan sadece birinde bilincin açık oluyo ameliyat esnasında birinde açık olmuyo ama yarım saat sonra kendine geliyosun genel anesteziyle bide geçen ay eltim oldu baya bi zaman ayaklarını hissedemiyosun genelde hissedebiliyosun ben yarım saat bir saat sonra kalktım yürüdüm genel anestezi oldum gene olsa gene genel anestezi yapardım bana göre o daha rahat seçim senin sonuçta ikiside sezeryan

eşimde şimdi diyo niye derler diyo anaların hakkı ödenmez diye oğlun senin hakkını ödeyemez büyüsün anlatıcam bütün yaptıklarını diyo kaydirigubbakcemile3

ah nisanurum insandan insana fark ediyo heleki acı eşiğin çok düşükse dayanılacak bişey değil o acı benim doğumdan sonraki halimi gören doğum yapmaktan korktu kaydirigubbakcemile3 insanlara korku saçtım resmen

hala gidemedik Asudecim şuara eşimin sağlık problemi var geçen haftadan beri nerdeyse hergun doktorda bugünde gitti tahlil falan veriyor bide işleri aşırı yogun çok zor ayrılıyor yerinden sinir oldum bende öglende geldiğinde söyledim bi doktora gidelim artık sudenizin kontrolunu çok aksattık diye gerçi genel hali iyi hep oyun oynamak yürümek karıştırmak istiyor iştahı falanda normal ama gündüz uykusunda sıkıntı yaşıyoruz hafta sonu gece düzgün uyudu dun gece biraz fazla uyandı inşallah yarın gideriz

bu arada kızlar ben genel anesteziyle sezeryan oldum doktorumla dogumdan birgün önce konuştm istiyorsan epidural yapalım dedi ama ben cesaret edemedim sanırım her iki türüde bünyeyle alakalı
mesela annemin kuzeninde epiduralden sonra uzun süre sol ayagını iyi kullanamama durumu oldu
başka bir arkadaşta günlerce kafasını kaldıramıycak kadar baş agrısı oldu
ama kuzenimde epidural oldu çok rahattı hiçbir şikayeti olmadı
ya da ben genel anestezi oldum daha amlythaneden çıkmadan tam ayıldım odaya giderken babamı gördüm eşimi gördüm konuştum odaya gittiğimde hemen kızımı aldım falan çok aşırı rahattım yani kızımı anneme verip bütün arkdşlarımada msj attım dogum yaptım iyiyim falan diye:)))
ama mesela benden bir önce amlyttan çıkan biriside inliyomuş aglıyomuş falan eşim korkmuş çok bendemi öyle olcam diye
dediğim gibi bünyeyle alakalı sanıyorum doktorunuz nasıl yönlendirirse uyun derim kızlar birazda kendinizi nasıl hissedeceğinize siz karar verebilirsiniz bana uyuyp uyanıp kızımı kucagıma almak daha iyi geldi çünkü çok gergindim günüm çok geçmişti hayati riskim vardı vs.

herkesin kendi tercihi. bana kalsa bende epidural normal istiyorum. neye göre istiyorsun derseniz hem normal yolla doğum yapmak hemde acı çekmemek için istiyorum. ama malesef doktorlar artık normal doğurtturmaktan korkuyorlar bin bir türlü bahane hemen sezeryana alıyorlar. ben her ikisinden de çok korkuyorum. doğurmaktan korkuyorum.

canım drun kımdı
Canım benim doktorum adapazarındaydı.Çok güvendiğim bi doktordu.Annem,ablamda adapazarında oturuyo o yüzden ona gittik.Doğumuda orda yaptım.
tabi ayılırken çektiğim acıyı anlatamam.Gerçi benim apandistimle fıtığımıda almışlardı ama.
eşimde şimdi diyo niye derler diyo anaların hakkı ödenmez diye oğlun senin hakkını ödeyemez büyüsün anlatıcam bütün yaptıklarını diyo kaydirigubbakcemile3

Anlatsın valla.bende diyorum eşime unutma bunları büyüyünce anlat diye

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet anlatsın cnm nasıl baktığını titizlendiğini başında gecelerce beklediğini uykundan fedakarlık ettiğini onun karnı doysun benimki doymasada olur diye düşündüğünü 9 ay hiç şikayet etmeden sabırla onu karnında taşıdığını onu her kötülükten koruduğunu bi yeri acısa içinin cız ettiğini bunları anlatırsa oğlunda aynı fikirde olur kanımcahihoyyyt

Büşracım oğlumda uyanıkken çok iyiydi ne zaman uyuyacak deliriyodu resmen tam dalıyodu korkarak uyanıyodu inşallah bişeyi yoktur ama bi kontrol ettirmekte fayda var tabi eşinede geçmiş olsun bu arada

hoşbuldum selcancım..

büşracım sudeniz kesin öcü gördü. minik kuranı kerimler var 2-3 cm lik alıp baş ucuna iliştiriversene eğer yoksa. hiç kıyamam ya ben dedin ya gözyaşları aktı babasının kravatına yapıştı bırakmıyor diye....

benimde ağlayasım var... dün gece eşim yoktu.. bu gece de yok.. bööööö
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…