Selcan benim zaten önceden sonra belli oldu normal doğum olamıyacağı.Belden aşağısı iğne içinde sonradan çok bel ağrısı yapıyo diyolar.yan komşum benden 7 ay önce doğum yaptı.Gerçektende çok bel ağrısı vardı.Ama tesadüfmü gerçekten iğneden mi bilmiyorum.Benim doktor hiç sormadı bile bana hiç gerek yok %100 de 1 riske bile dedi.Normal sezeryan oldum ben.
Canım benim doktorum adapazarındaydı.Çok güvendiğim bi doktordu.Annem,ablamda adapazarında oturuyo o yüzden ona gittik.Doğumuda orda yaptım.canım drun kımdı
tabi ayılırken çektiğim acıyı anlatamam.Gerçi benim apandistimle fıtığımıda almışlardı ama.inan bana hiç hissetmiyosun bende hem korkarım iğneden hem nefret ederim ama acımıyo emin ol incecik bi ucu var zaten hem onun etkisi geçtiğinde ayaklanırsın öbür türlü ayılır ayılmaz acıyla başbaşa
eşimde şimdi diyo niye derler diyo anaların hakkı ödenmez diye oğlun senin hakkını ödeyemez büyüsün anlatıcam bütün yaptıklarını diyo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet anlatsın cnm nasıl baktığını titizlendiğini başında gecelerce beklediğini uykundan fedakarlık ettiğini onun karnı doysun benimki doymasada olur diye düşündüğünü 9 ay hiç şikayet etmeden sabırla onu karnında taşıdığını onu her kötülükten koruduğunu bi yeri acısa içinin cız ettiğini bunları anlatırsa oğlunda aynı fikirde olur kanımcahihoyyyteşimde şimdi diyo niye derler diyo anaların hakkı ödenmez diye oğlun senin hakkını ödeyemez büyüsün anlatıcam bütün yaptıklarını diyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?