izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

o zaman gezmeniz lazım nerelerden istiyorsanız o taraflara çıkın en güzeli öyle bulursunuz

selcan normal mi yapcaz anormalmi yapıcaz artık o son ayda son haftada hatta doğururken belli olur. şuan bilmiyorum.

asudecim bizim ki biraz karışık bir durum. biz hep ev bakarız ama bir türlü alamayız nedense kısmet olmuyor... aslında hiçbir engel yok. bu durum artık sinirlerimi bozmaya başladı. bir tane ev buldum plajyolunda akşam erken gelirse ona bakmaya gidicez. gelmesse gidemicez napıyım ya kalırsa kalır zaten bu halimle hiçte ev taşıyasım yok

bence bebek olmadan halledin mine sonraya kalırsa daha zor dediğin ev vera house evlerinde galiba güzele benziyolar

bende internetten gördümde fiyatlarını yazmamışlar bi ara orayı da düşündükte. kısmet olmuyorsa vardır bundada bir hayır diyorum bende. demekki kısmet bir yerlerde bekliyor bizi :) ben bugün yine yemek yapmadım sabah odamı topladım bide çamaşır yıkandı onları astım bukadar geri kalan zamanda hep yattım. şimdi de çok acıktım. canım neler çekiyor bir bilsen hepte hamurişi şeyler geliyor gözümün önüne. yemeye yemeye hasret kaldım inanki...

bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor tabi bende 15 kg aldım 65 im şuan ben kendim önlem olarak yemiyorum ama canım çekiyor

hayırlısı olsun minecim ah bende bi taşınabilsem boshayallersmile bende oğlum gazlı olduğu için kaç ay nelere hasret çektim bi bilsen seni çok iyi anlıyorum az daha sabret sonra doya doya yersin boşver kilo yakışmış sana öyle çok kiloluda durmuyosun zaten

fatolina iyiyim bende ne olsun bende vakit geçirmeye çalışıyorum evde
:CüvCüv:

asudecim sen bana moral veriyorsun teşekkür ederim. aslında bakarsanız benim son

zamanlarda keyfim yok ama burda sizlerle paylaştıkça iyi oluyorum
:asigim:

kızlar herkes gitti bende gidiyorum. zaten eşimde birazdan gelir. onu bekliyim. hepinizi öpüyorum. yarın görüşürüz inşallah baş baş :asigim:

sizler banada çok moral oluyosunuz valla :):) bende geldim baktım yazdıklarınıza hepiniz gitmişsiniz zaten bende gidicem:) görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…