izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ooo minecim çok erkencisin maşallah sende asudecim gerçi bende erken kalktım ama temizlik iş güç :))

ben 6 buçukta uyandım sonrada uğraştım ama uyuyamadım
eşim telefonu evde unutmuş kendimi de iyi hissediyordum hadi dedim dersaneye gidiyim hemde eşimde gelir ordan benden teli alır diye bi gittim in cin top oynuyor meğer 1 mayıs resmi tatil ilan edilmiş hiç haberim yoktu. birde giderken kapıyuı güzelce kilitlemişim ama anahtarı üstünden almamışım yani ben gidip gelene kadar anahtar bekledi üstünde nasreddin hoca fıkrası gibi
kaydirigubbakcemile3

minecim hamilelikte unutkanlık felaket oluyor ama söyliyim dogumdan sonra geçer sanma dahada artıyor aklın hep bebekte oldugu için:))))
belim agrıdı hızlı hızlı iş yapmaktan sudenizde 2 sefer uyandı zor uyuttum uyumasa hiçbişey yaapamazdım:)
bu arada durumu çok iyiyimiş sudenizin doktor üst dişler kabardıgı için vitamin verdi demir ilacını içmediği içinde şurup verdi birde bulunsun ne olur ne olmaz diye soguk algınlıgı ilacı verdi :)

büşracım sudenizin iyi olmasına çok sevindim hadi gözün aydın...:1hug: bebişlere hiçbir şey olmasın kıyamam ben onlara... kızlar bugün benim için belki büyük gündür... sonunda bir ev beğendik akşam eşim konuştu şimdi de bakmaya gidiyoruz. hep dua ettim Allahım hayırlısını ver diye.. inşallah dualarım kabul olmuştur hayır bu evdedir.. bebiş gelmeden taşınabilsem hamileyim diye çok yorulmamış olurum el birliğiyle taşırlar eşimin ailesi. eğer bu evde olmazsa bende bırakıcam artık aramayı. bakalım şimdi gidiyorum ne zaman gelirim bilemem ama olumluda olsa olumsuz da olsa yazarım buraya.. şimdilik hoşcakalın :1rolleyes:

büşracım sevindim sudenizin iyi olmasına gözünüz aydın
minecim inşallah istediğiniz gibi olur herşey kendi evinize taşınırsınız el birliğiyle haberlerini bekliyorum boshayallersmile

minecim asudecim çok saolun bende çok sevindim bir sorun çıkmamasına
minecim inşallah herşey gönlünce olur canım işin rastgider umarm :)

gittik geldik herşey yolunda. kaporada verdik. önümüzdeki hafta içi ödemeyi yapıp eşim üstüne alınca artık bizimde evimiz var olcak. şimdi oturduğum evin aynısı ama sadece buraya 10 dk mesafede. baktığımız yani aldığımız evde körfezde. dışarda buluştuktan sonra artık yeni evime güle güle otura gelirsiniz di mi zaten bebişte gelirse gözüna aydın ve güle güle otur ikisi bir arada çıkartırsınız kızlar kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:

amin asudeciğim amin :Saruboceq: sende çok istiyorsun taşınmayı Allahım tez günde seninde gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:

benim eşim bugünde çalışıyor off ne sıkıcı birgün.. oysaki hava güzel ama ben evde oturmaya mahkum mafoldumben

kızlr selamlar
minecim çok sevindim canım hayırlı olsun
ben annemdeyim kızlar birazda dışarıda gezdik
çok yorgun hissediyorum eşimle babam dışarıdalar geldiklerinde gidip uyuycm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…