izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ya bi de nasıl bi çığlıkla uyanıyo karın ağrısı mı diş sancısı mı rüyamı görüyo neden anlayamıyoruz uyur bakalım inşallah

bende çamaşırları astım sallana sallana kurusunlar. dün balkona çamaşır demiri taktıkta..

çamaşırlıkla çok zor oluyordu nevresimler fln. yani balkondaki çamaşır demirinin açılışını

yaptım az önce kestim kurdeleyi
kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar hava çok güzel bugün yaa ama esiyo kızım uyansın azcık hava alalım

minecim hayırlı uğurlu olsun vatana millete çamaşırlıkta zor kuruyo gerçeketn çarşafı felanda asılmıyo güzel

ay teşekkür ederim kızlar kaydirigubbakcemile3

Allahım olmayan herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün sudenizi kontrole götürüyoruz nihayet randevumuz 17:40 ta
saolsun eşim yogun programının arasına sıkıştırıverdi kontrolu yoksa fena kavga çıkacaktıDDD

hiçbişeyi yoktur inşallah doktordan iyi haberlerle gelirsiniz umarım gerçi bi sağlık sıkıntısı yok ama doktorunuzda onaylar inşallah

inşallah asudecim çok geciktirdik aslında her aygidiyorduk ama eşimin yogunlugu 2 ye katlandı malesef çok zor oluyor

bizde 1 ay gidemedik ama oğlum dolayısıylaydı çok stres oluyo dedi doktorumuz sağlık sıkıntısı olmadıkça getirmeyin demişti :)) bişeyi yoksa sorunda yok zaten

aman Allahım sağlık versin sağlıklı olsunlarda gerisi boş kime gidiyordunuz doktora?

aminn canım bizim her seferde değişiyor nerdeyse :))) özel ilgiye gidiyoruz ama ayagımız alıştı oraya mumkun oldukça ismail beye gittik ama bu akşam yusuf çalışkola gidicez canım birarada ilker beye hüseyin beye falan gittik ama ilker bey iyiki gitmiş ilgiden hiç iyi bir dr değildi

anladım canım hiç gitmedim ben oraya duydum çok giden eltimde gidiyo oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…