izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

benım gorumcemın oglu da bu ay bı yasına gırcekk hem yıo hemm sut ıcıoo..masaallah:)

cocouktan cocua degısıo demekk

evet malesef eltimin kızıda oğlumdan 2 ay küçük hem yiyo hem emiyo oğlum bana çekmiş malesef bende böyleymişim ne zaman düzelir Allah bilir

iiyim çok teşekkür ederim :)
beni zorla emzirmiş annem doğru dürüst emmemişim şimdiki aklım olsaa..guclubacismile uzun süre emer bebkleriniz inşallah..

benimki emmesin şeyma ya emdikçe yemek yemiyo vitamin ihtiyacını artık ben karşılayamıyorum ki tamam çok tombik olmasın ama zayıf oğlum ya az bişey kilo alsa iyi olacak ama yemiyo işte

nerdeee emeklemiyo da yürümüyoda daha yeni yeni desteksiz oturabiliyo ama onuda istemiyo offf of

eğer emip yemiosa hiçbişe efet emmesin daha :)

ay bu seda sayan yine gelmiş :):) iyi gözümüz gönlümüz açılmıştı ama buraya kadarmış:)

yurutece bınıo galıba resımde ole gordmm..yurutece bınen cocukk emeklemezde yurumeye baslarr emeklemeden once..ole bılıorumyanı

profil resmini mi diyosun selcan? oğlumun yürüteçli resmi yok :) yürütece uzun geliyo oğlum zaten yürümeye yardım edecek bişey olmadığı için binmiyo
ay şeyma bende seda sayan artık gitti ekranlar temizlendi diyodum ya geri geldi kabus

soldaki benim bebekliğim ortadaki eşim sağdaki oğlum :) eşim orada sehpaya tutunmuş duruyo :))

annesinin küçük kopyası benim meleğim :)) babasınada benziyo ama o resimde babamız pek gözükmüyo :)) tek bebeklik resmi olduğu için adamın :)
benimde öyle şeyma ama artık tek eğlencem tv ve internet bişeyler buluyoruz seyredecek napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…