İzmitte ameliyat olan varmı yardım lütfen!..

elayaamber1

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
230
2
316
Kocaeli
emre üstündağ, yasin ünal, zübeyir örter, tonguç işken, hakan ağır... evet hangisi en iyisini yapıyor?? bi karar veremedim ya.. istanbulda gittim doktora ama ben burda ameliyat olmak istiyorum lütfen yardım edin.. Ameliyat olan arkadaşlar...

saydığınız doktorları bende araştırıyorm çok kararsızım araştırmalarıma göre hepsi birbirinden iyi ama beni en çok hangisinin daha uyguna estetik yaptığı ilgilendiriyor

saydığınız doktorları bende araştırıyorm çok kararsızım araştırmalarıma göre hepsi birbirinden iyi ama beni en çok hangisinin daha uyguna estetik yaptığı ilgilendiriyor

tabii bende hem uygun hemde güzel olsun istiyorum 1.5 yıldır bi karar veremedim. aslında karar verdiim bir doktor var ama oda fazla istiyor..:(( yasin ünal aslında en uygunu gibi. hem devlet hastanesinde.. hemde özelde ameliyat yapsa bile 2,5 milyar mış..ama sonuçta burun olduğu için karar vermek zor..bu doktorlardan birine ameliyat olan bir tanıdığınız varmı hiç??

ben izmitte konak has. ameliyat oldum. kbb uzmanı yaptı ameliyatımı bazı şikayetlerim devam etmesinden kaynaklı 2. ameliyatımı olacagım.Bu sefer plastik cerrah ile birlikte giricekler ameliyata

ben izmitte konak has. ameliyat oldum. kbb uzmanı yaptı ameliyatımı bazı şikayetlerim devam etmesinden kaynaklı 2. ameliyatımı olacagım.Bu sefer plastik cerrah ile birlikte giricekler ameliyata

canım senin deviasyon ve estetik amaçlımıydı acaba doktorun kim öğrenebilrmiyim??

evet her ikisiydi kbb uzmanı levent bey yaptı.2. ameliyat için bu ay gidicem bu sefer plastik cerrahıda giricek sanırım

peki senin bu doktora karar vermeden önce görüştüğün doktorlar varmı?? ben pazartesi yasin ünala muayeneye gidicem. bir bilgin varmı onunla ilgili??

bende kocaelı arastrıma hastanesınde cok ıyı burun amelıyatı yapıldıgını duystum hatta forumda bı arkadasta o doktoru soylemıstı :S ama ısmı hatrlayamadım.İlle ozel hastanelrde aramamak lazım ıyıyı galıba

Evet ben 28 Aralıkta Zübeyir Bey'e ameliyat oldum burun ameliyatı. ve de aynı zamanda meme küçültme. ikisi de başarılı geçti. burnumdan çok memnunum. ben kendisini tavsiye ediyorum. kalkıp İstanbul'dan gelip ameliyat oldum. iyi ki de gelmişim.

emre üstündağ, yasin ünal, zübeyir örter, tonguç işken, hakan ağır... evet hangisi en iyisini yapıyor?? bi karar veremedim ya.. istanbulda gittim doktora ama ben burda ameliyat olmak istiyorum lütfen yardım edin.. Ameliyat olan arkadaşlar...

bende DÇ DR HAKAN AĞIR düşünüyorum fakat kendisi kocaeli hastanesinde yani estetik amaçlı burun küçültme ameliyatı için kocaeli hastanesinden randevü alabilirmiyiz arkadaşlar,gidenler nasıl bir süreçten geçti,fiyat nasıldır*bilgi verirmisiniz

Bugun kocaeli universitedeydim bi arkadasim burun estetigi olucak bi doktora. Oncelikle internetten randevu alamiyosunuz oraya sabah 9 da gittik aksam 3 e kadar sira bekledik ve nihayet asistanlara gozukebildik. Asistanlar anesteziye yonlendirdiler orasida 3 hafta sonraya gun verdi bi doktor calistigi icin bu kadar gec oluyomus. Uc hafta sonra sonuclari alip doktorun oldugu bi gun ( doktor sadece bi gun hastanede direk gidip doktoru goremiyosunuz tanidiginiz vs yoksa onun disinda asistanlar ilgileniyo anesteziye yolluyo vs sonra doktorla gorusturuyolar) gidip doktorla konusucaz. Bu doktora bi yakin ameliyat olmustu ve burnundan oldukca memnun tavsiye uzerine gittik yani. Size tavsiyem ilk gidisinizde doktorun oldugu gun gitmeyin cunku doktor pansumanlari valeri aliyo o sirada sira numaralari ilerlemio ve sabahtan sira alanlar bile ogleden sonraya kaliyo. Asistanlar muayne etmiyo sadece sikayetinzii soruyolar ne istediginizi soruyolar ve anesteziye yolluyolar. Sabahtan gidip sira alin cinku orda calisanlar yada yatili hastLar tanidiklarina randevu aliyo gittiginizde sira numaraniz cok olabilir. Sormak istedikleriniz varsa yanitlarim.

Son düzenleme:
:5:
. Çok uğraşmak gerek. Acaba acıbadem hastanesinde iyi bir estetik cerrah varmı ve fiyat nasıl bilginiz varmı

Canim emre bey var acibademde iyi olarak bildigim istanbuldan geliyodu 2 gun. Ortalama 4-10 bin arasi dedi bunun icinde burun eti yakma vsde vardi o yuzden fiyat degisiodu ama farkli teknikle yapiyorlar. Ama o bile ben olmazsam umuttepedeki doktora ameliyat olabilirsiniz diye tavsiye etmisti.

Son düzenleme:
Back
X