İZMİTteki arkadaşlar yardım?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
merhabaa arkadaşlar izmite alışverişe geleceğim ama çok iyi bilmiyorum
bana izmitte addax yada vitrin gibi butik tarzı önerebileceğiniz yerler varmı
birde çantacı ve ayakkabıcı
kitapta alacağım kpss test kitapları acaba nerelerden alabilirim
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

çoğu mağaza fethiye caddesinde orda aradıklarınızı bulabilirsiniz..yada Ncty avm ye de gidebilirsiniz..kpss seti içinse yürüyüş yolu üzerinde nt var.

çoğu mağaza fethiye caddesinde orda aradıklarınızı bulabilirsiniz..yada Ncty avm ye de gidebilirsiniz..kpss seti içinse yürüyüş yolu üzerinde nt var.

özellikle önereceğiniz mağaza ismi varmı avm istemiyorum birde nt deilde daha uygun bulabileceiğim kitpçı vrmı

fethiyede kaşıbeyaz var en uygun kıtapları oradan bulursunuz bı de fethiye yakınlarında addax falan var sız oraya gıdın yanı fethiyeye zaten izmit neredeyse oradan ibaret bi yer herseyı bulursunuz

Aynen fethiyede Kaşıbeyaz veya İşlere bakabilirsiniz. Aynı mekanda mağazalarda var zaten. :31:

arkadaşlar fethiye caddesini bnde biliyorum ama özelikle önereceğiniz şu butikte güzel şeyler var diyeceğiniz yada şu cantacı iyi diyebileceiğiniz yerler yyokmu

Addax var fethiye caddesinde ugur var buralar uygun fiyatli. Eylul kirtasiye var oradan da uygun fiyata bulabilirsiniz kitap. Canta icinse fethiye caddesinde 2-3 tane cantaci var guzel seyler oluyo bakmani oneririm.

Back
X