İznim hakkında sizce kendimi neden kötü hissediyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Gerçekten iş hayati benim midemi öyle şişiriyor ki gerçek anlamda diyorum , kendimi çok çok kötü ve işe yaramaz hissediyorum , ben üç buçuk senedir çalışıyorum ve bir gün bile raporum yok , sadece düğünüm için 3 hafta izin istedim. Çalıştığım arkadaşlarım hiç bi şey demediler , ama amirimiz üç hafta izin vermiyoruz aslında dedi , ama düğün arefesinde ve farklı bi ilde olunca çok yoruluyorum işten vakit bulup hiç bir şey yapamıyorum ;( gelinlik bile hazır değil daha ;( sonra senin özel durumun var diye tamam dedi ama kimseye üç hafta izin vermiyoruz dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum, sanki mimlenmiş gibi ;( sizce bi şey olur mu

Kendini hiç kötü hissetme istediklerinde bu zaten bir daha izin istemeye iyice çekin diye sana aksetirmeden mobing uygulamışlar. İzine ayrıldıysan işi işte bırak ve tatilinin ve düğünğn tadını çıkar şimdiden hayrlı olsun mutluluklar

Bu arada raporu hasta iken alirsan cekinmene gerek yok basit grip tarzı hastalıktan bahsetmiyorum benimde grip için 1 saat izin aldığım bilinmedi en fazla sağlık ocağında serum yerdim ama covidden sonra izni bile hastalık için kullanıyorum kıyaslandığın şeyler çok alakasiz

Gerçekten tam ihtiyacı oluyor insanın keşke iş hayati böyle olmasa çok teşekkür ediyorum

Yani haksız sayılmazlar düğünden önce 3 hafta alıyorsan düğün sonrası ne yapacaksın? 1 hafta izin var o yetecek demekki yine toplamda 1 ay oluyor yeni atanmış biri için çok fazla
Yok düğün öncesi iki hafta , düğün sonrası zaten beş gün hakkım var

Gerçekten tam ihtiyacı oluyor insanın keşke iş hayati böyle olmasa çok teşekkür ediyorum
Özel sektör değilse hiç kafanı takma devletin işi bir şekilde yürüyor kimse de senin maaşını vermiyor yasal olan hakkın sonuna kadar kullan içinde rahat olsun tadını çıkar. Özel sektörde yamyamlarla dolu olduğu için o konuda bi şey diyemem. Maaşın için sonuna kadar emek veriyorsundur. İzin kullanmakta hakkın. Ancak telefonum ulaşılabilir olsun işlerin aksamaması için sorula bilecek sorular için bu da onlara kıyağın olsun

Ben olsam yazılı bir izin almadan hareket etmem. Hiçbir memura üç hafta düğün izni verilmez. Yarın bir şey olsa kimse de arkanızda durmaz. Başınızı yavrum yavrum diyen bir cins için yakacaksınız

Çekinme böyle diyerek sindirmeye çalışıyorlar.Bir daha izin isteme diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…