- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Kendini hiç kötü hissetme istediklerinde bu zaten bir daha izin istemeye iyice çekin diye sana aksetirmeden mobing uygulamışlar. İzine ayrıldıysan işi işte bırak ve tatilinin ve düğünğn tadını çıkar şimdiden hayrlı olsun mutluluklarGerçekten iş hayati benim midemi öyle şişiriyor ki gerçek anlamda diyorum , kendimi çok çok kötü ve işe yaramaz hissediyorum , ben üç buçuk senedir çalışıyorum ve bir gün bile raporum yok , sadece düğünüm için 3 hafta izin istedim. Çalıştığım arkadaşlarım hiç bi şey demediler , ama amirimiz üç hafta izin vermiyoruz aslında dedi , ama düğün arefesinde ve farklı bi ilde olunca çok yoruluyorum işten vakit bulup hiç bir şey yapamıyorum ;( gelinlik bile hazır değil daha ;( sonra senin özel durumun var diye tamam dedi ama kimseye üç hafta izin vermiyoruz dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum, sanki mimlenmiş gibi ;( sizce bi şey olur mu
Gerçekten tam ihtiyacı oluyor insanın keşke iş hayati böyle olmasaKendini hiç kötü hissetme istediklerinde bu zaten bir daha izin istemeye iyice çekin diye sana aksetirmeden mobing uygulamışlar. İzine ayrıldıysan işi işte bırak ve tatilinin ve düğünğn tadını çıkar şimdiden hayrlı olsun mutluluklar
Yok düğün öncesi iki hafta , düğün sonrası zaten beş gün hakkım varYani haksız sayılmazlar düğünden önce 3 hafta alıyorsan düğün sonrası ne yapacaksın? 1 hafta izin var o yetecek demekki yine toplamda 1 ay oluyor yeni atanmış biri için çok fazla
Onu da istemiyorum heheİçine sinmeyecekse git vazgeçtim izin kullanmaktan de
Yok düğün öncesi iki hafta , düğün sonrası zaten beş gün hakkım var
İyi boş yapma o zamanOnu da istemiyorum hehe
Özel sektör değilse hiç kafanı takma devletin işi bir şekilde yürüyor kimse de senin maaşını vermiyor yasal olan hakkın sonuna kadar kullan içinde rahat olsun tadını çıkar. Özel sektörde yamyamlarla dolu olduğu için o konuda bi şey diyemem. Maaşın için sonuna kadar emek veriyorsundur. İzin kullanmakta hakkın. Ancak telefonum ulaşılabilir olsun işlerin aksamaması için sorula bilecek sorular içinGerçekten tam ihtiyacı oluyor insanın keşke iş hayati böyle olmasaçok teşekkür ediyorum
Ben olsam yazılı bir izin almadan hareket etmem. Hiçbir memura üç hafta düğün izni verilmez. Yarın bir şey olsa kimse de arkanızda durmaz. Başınızı yavrum yavrum diyen bir cins için yakacaksınızGerçekten iş hayati benim midemi öyle şişiriyor ki gerçek anlamda diyorum , kendimi çok çok kötü ve işe yaramaz hissediyorum , ben üç buçuk senedir çalışıyorum ve bir gün bile raporum yok , sadece düğünüm için 3 hafta izin istedim. Çalıştığım arkadaşlarım hiç bi şey demediler , ama amirimiz üç hafta izin vermiyoruz aslında dedi , ama düğün arefesinde ve farklı bi ilde olunca çok yoruluyorum işten vakit bulup hiç bir şey yapamıyorum ;( gelinlik bile hazır değil daha ;( sonra senin özel durumun var diye tamam dedi ama kimseye üç hafta izin vermiyoruz dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum, sanki mimlenmiş gibi ;( sizce bi şey olur mu
Çekinme böyle diyerek sindirmeye çalışıyorlar.Bir daha izin isteme diyeGerçekten iş hayati benim midemi öyle şişiriyor ki gerçek anlamda diyorum , kendimi çok çok kötü ve işe yaramaz hissediyorum , ben üç buçuk senedir çalışıyorum ve bir gün bile raporum yok , sadece düğünüm için 3 hafta izin istedim. Çalıştığım arkadaşlarım hiç bi şey demediler , ama amirimiz üç hafta izin vermiyoruz aslında dedi , ama düğün arefesinde ve farklı bi ilde olunca çok yoruluyorum işten vakit bulup hiç bir şey yapamıyorum ;( gelinlik bile hazır değil daha ;( sonra senin özel durumun var diye tamam dedi ama kimseye üç hafta izin vermiyoruz dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum, sanki mimlenmiş gibi ;( sizce bi şey olur mu
Böyle memurlar var ki zaten. Bizim eski bölümde haftanın 2-3 günü gelmeyen memurlar vardı. Habire izin, izin, izinZorunlu gibi memur olmak vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?