İznim hakkında sizce kendimi neden kötü hissediyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne gelinlikmiş aylardır bitmedi

Böyle memurlar var ki zaten. Bizim eski bölümde haftanın 2-3 günü gelmeyen memurlar vardı. Habire izin, izin, izin
ben memurken böyleyim. atandım sürekli izin ona izin buna izin. okulum var diye yarım gün çalışmama da izin veriyorlardı. sonra istifa ettim istifa etmesem bu ülkenin parazitlerinden biri ben olacaktım herhalde

Kız sen hala evlenmedin mi

Her kurumun işleyişi farklıdır o kadar izin alınmaz diyenler olmuş neye göre 657 memurlar kanununda öyle birşey yok. İzin vermezlerse dilekçe verirsiniz gene alırsınız izin yasal haktır. Ha sonra mobbing uygulayabilirler. Size de kendinizi kötü hissettirmek için, bir daha belki almazsınız çekinirsiniz diye öyle konuşmuşlar. Bende memurum bazen rapor aldığımda ileri geri konuşan oluyor. Usulsüzlük görüyorsanız hakem heyetine yollayın diyorum sesleri kesiliyor çünkü hastayım ve raporum usule uygun hakeme yollasalar birşey çıkmaz elime koz verirler.
Biraz dik durun dik durmazsanız ezerler, haklarınızı da bilin.

Böyle memurlar var ki zaten. Bizim eski bölümde haftanın 2-3 günü gelmeyen memurlar vardı. Habire izin, izin, izin
Bizim kurumda da var hatta o kadar çok ki. Şunun torpillisi, bunun torpillisi hepsi. Parazitler çoğu bankamatik memuru işe gelmeden maaş alıyorlar. Yerde sağlık bakanlığı bu arada çiftlik gibi torpilin varsa. Yoksa 5 dk için soruşturma açarlar.

3 hafta aralıksız vermezler genelde evet. Takmayın boşverin.
Ben cumartesi nikahım kıyıldı pazartesi işe gitmek zorunda kaldım. 2 hafta üst üste izin kullanamadığım için.
Bende şansımı denemek istemiştim baktım verdiler hiç ses etmedim

İşi ben yeni öğreniyordum ama çok haklısın izin konusunda gerçekten neleri var ;( ben ihtiyacım olduğu için böyleyim

Ben olsam yazılı bir izin almadan hareket etmem. Hiçbir memura üç hafta düğün izni verilmez. Yarın bir şey olsa kimse de arkanızda durmaz. Başınızı yavrum yavrum diyen bir cins için yakacaksınız
Hayır iki hafta yıllık iznim var beş gün mazeret iznim

ben memurken böyleyim. atandım sürekli izin ona izin buna izin. okulum var diye yarım gün çalışmama da izin veriyorlardı. sonra istifa ettim istifa etmesem bu ülkenin parazitlerinden biri ben olacaktım herhalde
Keşke bende istifa edebilsem gerçekten çok isterdi bunu

Seni iskolik senii :)) izin vermis iste. Sorun olacak olsa hayir o kadar izin veremem derdi. Kafana takma. Düğün telaşı guzeldir, keyfini cikar :)

Kendini hiç kötü hissetme, daha yeni memur sayılırsın, etrafında ota Moka izin rapor alanı gördükçe, şöyle 10-15 yıllık memur olunca herşeyi öğreneceksin beybisu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…