- 8 Ocak 2019
- 1.353
- 2.202
- 133
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ne gelinlikmiş aylardır bitmedidüğün arefesinde ve farklı bi ilde olunca çok yoruluyorum işten vakit bulup hiç bir şey yapamıyorum ;( gelinlik bile hazır değil daha ;( sonra senin özel durumun var diye tamam dedi ama kimseye üç hafta izin vermiyoruz dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum, sanki mimlenmiş gibi ;( sizce bi şey olur mu
Varlığı yokluğu ayrı dert.Böyle memurlar var ki zaten. Bizim eski bölümde haftanın 2-3 günü gelmeyen memurlar vardı. Habire izin, izin, izin
ben memurken böyleyim. atandım sürekli izin ona izin buna izin. okulum var diye yarım gün çalışmama da izin veriyorlardı. sonra istifa ettim istifa etmesem bu ülkenin parazitlerinden biri ben olacaktım herhaldeBöyle memurlar var ki zaten. Bizim eski bölümde haftanın 2-3 günü gelmeyen memurlar vardı. Habire izin, izin, izin
Kız sen hala evlenmedin miGerçekten iş hayati benim midemi öyle şişiriyor ki gerçek anlamda diyorum , kendimi çok çok kötü ve işe yaramaz hissediyorum , ben üç buçuk senedir çalışıyorum ve bir gün bile raporum yok , sadece düğünüm için 3 hafta izin istedim. Çalıştığım arkadaşlarım hiç bi şey demediler , ama amirimiz üç hafta izin vermiyoruz aslında dedi , ama düğün arefesinde ve farklı bi ilde olunca çok yoruluyorum işten vakit bulup hiç bir şey yapamıyorum ;( gelinlik bile hazır değil daha ;( sonra senin özel durumun var diye tamam dedi ama kimseye üç hafta izin vermiyoruz dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum, sanki mimlenmiş gibi ;( sizce bi şey olur mu
Bizim kurumda da var hatta o kadar çok ki. Şunun torpillisi, bunun torpillisi hepsi. Parazitler çoğu bankamatik memuru işe gelmeden maaş alıyorlar. Yerde sağlık bakanlığı bu arada çiftlik gibi torpilin varsa. Yoksa 5 dk için soruşturma açarlar.Böyle memurlar var ki zaten. Bizim eski bölümde haftanın 2-3 günü gelmeyen memurlar vardı. Habire izin, izin, izin
Evet toplamda 20 gün iznim vardıYasal olarak hakkınız olan izinleri kullanmıyor musunuz zaten? Neden kötü hissedeceksiniz ki? Gayet içiniz rahat şekilde kullanın, kimseyi de takmayın.
Bende şansımı denemek istemiştim baktım verdiler hiç ses etmedim3 hafta aralıksız vermezler genelde evet. Takmayın boşverin.
Ben cumartesi nikahım kıyıldı pazartesi işe gitmek zorunda kaldım. 2 hafta üst üste izin kullanamadığım için.
İşi ben yeni öğreniyordum ama çok haklısın izin konusunda gerçekten neleri var ;( ben ihtiyacım olduğu için böyleyimÖzel sektör değilse hiç kafanı takma devletin işi bir şekilde yürüyor kimse de senin maaşını vermiyor yasal olan hakkın sonuna kadar kullan içinde rahat olsun tadını çıkar. Özel sektörde yamyamlarla dolu olduğu için o konuda bi şey diyemem. Maaşın için sonuna kadar emek veriyorsundur. İzin kullanmakta hakkın. Ancak telefonum ulaşılabilir olsun işlerin aksamaması için sorula bilecek sorular içinbu da onlara kıyağın olsun
Hayır iki hafta yıllık iznim var beş gün mazeret iznimBen olsam yazılı bir izin almadan hareket etmem. Hiçbir memura üç hafta düğün izni verilmez. Yarın bir şey olsa kimse de arkanızda durmaz. Başınızı yavrum yavrum diyen bir cins için yakacaksınız
Ben hiç habire izin alan biri değilim kiBöyle memurlar var ki zaten. Bizim eski bölümde haftanın 2-3 günü gelmeyen memurlar vardı. Habire izin, izin, izin
Düğün için normalde de devlet izin veriyorsa yıllık izninizden yemeyin.Evet toplamda 20 gün iznim vardı
Keşke bende istifa edebilsem gerçekten çok isterdi bunuben memurken böyleyim. atandım sürekli izin ona izin buna izin. okulum var diye yarım gün çalışmama da izin veriyorlardı. sonra istifa ettim istifa etmesem bu ülkenin parazitlerinden biri ben olacaktım herhalde
Sadece 7 gün izin veriyor evetDüğün için normalde de devlet izin veriyorsa yıllık izninizden yemeyin.
şimdi tekrar memur olmaya çalışıyorum hahahahKeşke bende istifa edebilsem gerçekten çok isterdi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?