izninizle günlüğüme yazıyor gibi içimi dökmek istiyorum.

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
acımı yaşayarak içimde tüketiyorum artık hiçbir şekilde o adamla iletişimde değilim ama evde çok kötü oluyorum ağlama krizleri yaşıyorum.nefes alamadığım zamanlar oluyor.çok kötü hissediyorum ama artık bitti.
biliyor musunuz ben bundan sonra evlilik istemem. o adamı gerçekten sevmiştim. zaten 30 un üzerindeyim geç bir yaş değil ama siz de biliyorsunuz düzgün insan bulmak kolay mı?
ilerde küçük bir kız çocuğu alıp büyütmeyi düşünüyorum.düşünsenize minik bir kızım olur ona canım gibi bakarım beslerim büyütürüm.köpekleri çok seviyorum köpek almayı da düşünüyorum ilerde masum bakışları kendilerini sevdirmeleri beni çok mutlu ediyor.ben sokak köpeklerini bile tutup seviyorum öyle açlar ki sevgiye benim gibi.onların boyunlarını okşuyorum kafalarını okşuyorum.o andaki minnet dolu bakışları yüreğimi eritiyor. belki içlerinden benim için dua ediyorlardır belli mi olur?
bir de kendimi duaya verdim o kadar etkili ki dua ettikçe ferahlıyorum.geceleri dua ediyorum.sabah ezanı sesiyle dua ediyorum en kısa zamanda namaza başlicam şu an mazeretim var.
izniniz olursa burası benim günlüğüm olsun gün be gün yazayım rahatlayayım kimseye derdimi dökemiyorum.haziran ayına kadar yazarım bakalım nerden nereye gelmişim bilmem izin verir mi yöneticiler

Son düzenleme:
Evet ortada bir soru goremedim gunluge mudahale edilir mi onuda bilmiyorum ama neden otuz buyuk bir yas oluyor anlamadim hangi yasta yaslanacagin senin kararindir :)) daha cok gencsin bir cocuk evlat edinmek oldukca zor sartlar ... cevremde var iki kat mesuliyet istiyor ve buyuk bir cocuk oluyor :( bebek alabilen hic duymadim.kopegi mutlaka sahiplenin eminim onu gezdirmek ilgilenmek size ekstra huzur verecektir...

Evet ortada bir soru goremedim gunluge mudahale edilir mi onuda bilmiyorum ama neden otuz buyuk bir yas oluyor anlamadim hangi yasta yaslanacagin senin kararindir :)) daha cok gencsin bir cocuk evlat edinmek oldukca zor sartlar ... cevremde var iki kat mesuliyet istiyor ve buyuk bir cocuk oluyor :KK43: bebek alabilen hic duymadim.kopegi mutlaka sahiplenin eminim onu gezdirmek ilgilenmek size ekstra huzur verecektir...
evet canım çocuk olmazsa köpek olur hayırlısı rabbimin alnıma yazdığını yaşayacağım.

sabah kendimi hiç iyi hissetmiyordum hep gece olsun hep uyuyayım istiyorum.
yemek yemekte bugün de zorlandım haşlanmış yumurta birkaç bardak çayla akşamı ettim.
gözyaşlarıma hakim olamıyorum.bir köpek vardı komşunun beyaz bir köpek çağırdım geldi yanıma başını boynunu okşadım başını koydu dizlerime masum masum baktı yüzüme.patilerini elime verdi.masum kuzum benim.en azından onun sevilme ihtiyacını giderdim diye düşündüm.
burdan bir arkadaş var sağolsun iyi dost olduk onun desteğiyle iyi hissediyorum kendimi.onunla konuşarak kahvaltılık bişeyler hazırladım ve yedim.
Rabbime dua ediyorum sürekli.Kalbimde bir köz var inkar edemem sönmeden ayağa kalkmak zor.şimdi sabaha göre çok daha iyi hissediyorum kendimi.RABBİM AŞK ACISINI DÜŞMANIMIN BAŞInA VERMESİN.Amin.

Gerçekten bir köpek veya kedi sahiplenmek iyi gelebilir, bence ileriye erteleme iyi bir fikir bu. Sabah-akşam kısa yürüyüşlere çıkartırsın sana da iyi gelir. Ona vaktim yok diyorsan da kedi, geceleri koynuna sokulur uyur, eve geldiğinde seni kapıda karşılar. Evde bir sürü şebeklik yapar. Yaşın daha evlilik, flört işlerinden elini eteğini çekmek için çok erken. Sadece şuanki gibi kara sevda modunda yaşamak için olgun bir yaş. Daha kimler kimler çıkar karşına. Ama takıntılarından kurtulamazsan ne mutlu olabilirsin ne de başka bir insanı -bu ister bir sevgili, ister bir kız çocuğu olsun- mutlu edebilirsin. Bu yüzden kendine yatırım yap. Kaybetme korkunun, bu başkasına karşı bağımlılık hissinin derininde neler yatıyor bulmaya, sonrada bu hisleri aşmaya çalış. Bir terapistle çalışabilirsin mesela.

acımı yaşayarak içimde tüketiyorum artık hiçbir şekilde o adamla iletişimde değilim ama evde çok kötü oluyorum ağlama krizleri yaşıyorum.nefes alamadığım zamanlar oluyor.çok kötü hissediyorum ama artık bitti.
biliyor musunuz ben bundan sonra evlilik istemem. o adamı gerçekten sevmiştim. zaten 30 un üzerindeyim geç bir yaş değil ama siz de biliyorsunuz düzgün insan bulmak kolay mı?
ilerde küçük bir kız çocuğu alıp büyütmeyi düşünüyorum.düşünsenize minik bir kızım olur ona canım gibi bakarım beslerim büyütürüm.köpekleri çok seviyorum köpek almayı da düşünüyorum ilerde masum bakışları kendilerini sevdirmeleri beni çok mutlu ediyor.ben sokak köpeklerini bile tutup seviyorum öyle açlar ki sevgiye benim gibi.onların boyunlarını okşuyorum kafalarını okşuyorum.o andaki minnet dolu bakışları yüreğimi eritiyor. belki içlerinden benim için dua ediyorlardır belli mi olur?
bir de kendimi duaya verdim o kadar etkili ki dua ettikçe ferahlıyorum.geceleri dua ediyorum.sabah ezanı sesiyle dua ediyorum en kısa zamanda namaza başlicam şu an mazeretim var.
izniniz olursa burası benim günlüğüm olsun gün be gün yazayım rahatlayayım kimseye derdimi dökemiyorum.haziran ayına kadar yazarım bakalım nerden nereye gelmişim bilmem izin verir mi yöneticiler?
Bu yaşadıklarınızın hepsi geçecek ve siz daha güçlü bir kadın olacaksınız, acılar öldürmez, güçlendirir. Yüreği güzel bir insansınız çok güzel bir planınız var; evlat edinmek, kutluyorum sizi. İlk zamanlar bu üzüntüler, ağlama nöbetleri çok normal fakat öyle bir zaman gelecek ki siz şimdi döktüğünüz gözyaşlarınıza acıyacaksınız neden bu kadar kendimi üzmüşüm diyeceksiniz. İleriye bakın hayat neler gösterir bilinmez evlilik düşünmüyorum diye kendinizi şartlandırmayın çevrenizde de bu şekilde konuşmayın aynısını yaptım ben ve sonra çok pişman oldum kendi kısmetimi kendim kapatmışım meğer. Hakkınızda hayırlısı olsun, sevgiyle kalın.

Gerçekten bir köpek veya kedi sahiplenmek iyi gelebilir, bence ileriye erteleme iyi bir fikir bu. Sabah-akşam kısa yürüyüşlere çıkartırsın sana da iyi gelir. Ona vaktim yok diyorsan da kedi, geceleri koynuna sokulur uyur, eve geldiğinde seni kapıda karşılar. Evde bir sürü şebeklik yapar. Yaşın daha evlilik, flört işlerinden elini eteğini çekmek için çok erken. Sadece şuanki gibi kara sevda modunda yaşamak için olgun bir yaş. Daha kimler kimler çıkar karşına. Ama takıntılarından kurtulamazsan ne mutlu olabilirsin ne de başka bir insanı -bu ister bir sevgili, ister bir kız çocuğu olsun- mutlu edebilirsin. Bu yüzden kendine yatırım yap. Kaybetme korkunun, bu başkasına karşı bağımlılık hissinin derininde neler yatıyor bulmaya, sonrada bu hisleri aşmaya çalış. Bir terapistle çalışabilirsin mesela.
son birkaç cümlen çok haklı tespitler bende müthiş bir kaybetme korkusu var.sanırım aileden gelen bir şey.

son birkaç cümlen çok haklı tespitler bende müthiş bir kaybetme korkusu var.sanırım aileden gelen bir şey.

Annenle ilişkin nasıldır? Bir de merak ettim mesela ilişkilerde karşı taraftan yakınlık ve ilgi gördüğünde de ısrarcı bir modda mı oluyorsun yoksa kendini geriye mi çekiyorsun?

Annenle ilişkin nasıldır? Bir de merak ettim mesela ilişkilerde karşı taraftan yakınlık ve ilgi gördüğünde de ısrarcı bir modda mı oluyorsun yoksa kendini geriye mi çekiyorsun?
ebeveynlerimle ilişkim yok ikisiyle de bazı sebeplerden görüşmüyorum.karşı taraftan ilgi görünce eğer ben de hoşlandıysam çok bağlanıyorum beni bırakmasını istemiyorum en son öyle hata yaptım işte adamı çok sevdim ama adamın da hareketlerinden kaynaklı bir güvensizlik vardı beni bırakma diyip durdum salak gibi her defasında bırakmam diyordu.ama sanki en başından takılmak istemiş gibi bana öylesine anlayamadım yani ben şu an iletişimim yok canım
ama ne kadar iyi nyetli olduğumu ve onu sevdiğimi biliğyor.gerçi en son sen ruh hastasısın şizofrensin çirkefsin de dedi.sevmiyormuşum onu takıntı yapmışım sadece.onun fikri.ben sevmiştim
biliyor musun bazı insanlar mutluluğa son bir adım kadar yaklaşmışlardır ama o son adımı atmazlar.inan ben çok iyi bir eş olurdum.
o da söyledi zaten sen tam evlenilecek kızsın huysuzluğunu çıkar dedi.senin kadar iyisini bulamam dedi.nerdeeen nereye geldim.neyse unutmaya çalışıyorum cnım.

canı karşı taraf yakınlık ilgi gösterince başlarda temkinli yaklaşıyorum ama genelde erkekler başta çok ilgili sonra ilgisi azalıyor ben de o süreçte iyice bağlanmış oluyorum :( bu kez karşı taraf kendini çekiyor bu kez ben çıldırıyorum :(

Kimse için kendini yıpratmaya üzülmeye değecek kadar uzun değil hayat. Günler aylar hatta yıllar öylesine su gibi geçiyor ki acısıyla tatlısıyla herkes için aynı. Sorunsuz insan yok dünyada ama sorunlarla baş etme potansiyeli farklı hepimizde.
Evlatlık alma fikri güzel de sorumlulukları büyük. Köpek veya kedi sahiplenmek en güzeli. Onların dostluğu hiçbir şeye değişilmez onlar candır. Ancak insanlara kapıları kapatmak da doğru değil. Zamanın neler getireceği hiç belli olmaz.

izniniz olursa burası benim günlüğüm olsun gün be gün yazayım rahatlayayım kimseye derdimi dökemiyorum.haziran ayına kadar yazarım bakalım nerden nereye gelmişim bilmem izin verir mi yöneticiler?

Üzüntü sonrası hezeyanlar bunlar.
Yine seveceksiniz
Yine evleneceksiniz
Yine irili ufaklı sıkıntılarınız olacak.
Ölüm yoksa hayat ihtimallerle doludur. Havlu atmak yok.

birincisi lütfen şu drama quinliğinden çıkın, arabesk düşünceleri bırakın.
Eğer köpek sahiplenecekseniz de lütfen satın almayın, sokaktan sahiplenin :)

kendimde bişey farkettim sabahları çok kötü oluyorum ama öğleden sonra kendimi çok daha iyi hissediyorum.sebebini bilmiyorum

...................................
20 ekim 2017
bugün rüyamda onu gördüm.sakız çiğniyordu.çiğnedikçe büyüyordu o sakız ve sonra sakızı bana verdi ben çiğnemeye başladım.ilginç bir rüyaydı.

yarın bi yere gidersin, alışveriş olur, iş olur, gezme olur ne bileyim arkadaşı ziyaret olur. orda biri ile tanışırsın. senesi bitmeden belki evlenir çocuk sahibi olursun. imkansız değil ki bu. sorun ne bilmiyorum ama ümidi kesecek kadar kötü durumda olduğunu sanmıyorum.

Back
X