izninizle günlüğüme yazıyor gibi içimi dökmek istiyorum.

yarın bi yere gidersin, alışveriş olur, iş olur, gezme olur ne bileyim arkadaşı ziyaret olur. orda biri ile tanışırsın. senesi bitmeden belki evlenir çocuk sahibi olursun. imkansız değil ki bu. sorun ne bilmiyorum ama ümidi kesecek kadar kötü durumda olduğunu sanmıyorum.
onu çok sevmiştim canım ona çok ümit bağlamıştım.artık evlilik istemem.benim için o sayfa kapandı.
 
Burası bir derdim var bölümü insanlar derdiniz yazar buradaki insanlarda çözüm yolu üretirler yani günlük yazmak için gün gün kullanılmaz bu diğer konu açan insanlara da haksızlık olur bunun için başka bölümler vardır bakablirsiniz ama gün gün ne yaptığnızı buraya yazmanız biraz uygunsuz olur bir günlük defter alın tutun daha iyi olmaz mı.
 
Canım ben 35 yasımda evlendim, benim için eğitim kariyer oncelıklıydı yani bu biraz benim kendi tercihimdi ama inan bana dogru zamanda dogru kısı cıkacak karsına
 
Back
X