Jalenin yeni gelin evine buyrun...

Sanırım bitti, ilk yorumu ben yapayım.
Gerçekten süper bir evin var, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım...

Ay ben o salonda oturamam valla billaeyvahedigeldismile, diken üstünde olurumbilmiyorumkismile

Evde kanımca 300 m2 filan dimi:hulya:

eviniz muhteşemyerimseniben çok beğendim özellikle salon sositososito benim salonumda aynı tarzsositososito bişey sorucaktım mutfak perdeniz hazırmı yoksa sizmi yaptınız mutluluklar dilerim canımopuyorumnanaktan

her yer ayrı bi güzel.. bayıldım.. çok şık ,çok uyumlu,, iyi günlerde oturun..! Perdeler bi harika..!

ya allah aşkına getirmediğin eşyan ne merak ettim. eşyaların bu haliyle bile fazla.bu arada evinde çok güzel güle güle kullan

CanıM pırıl pırıl mıs gıbı bır ev allah aĞız tadıyla oturmayı nasıp etsın

maşallah cok guzel evın esyaların cok ozenle secılmıs ve yerlestırılmıs sık ve hos duruyor Allahım mutlulugunuzu daım etsın inşallah

Yeni gelin evi ne kadar güzel her şey yepyeni Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin......

Ay ben o salonda oturamam valla billaeyvahedigeldismile, diken üstünde olurumbilmiyorumkismile

Evde kanımca 300 m2 filan dimi:hulya:

yok tatlım okadar değil rahat rahat oturabilriz sen gel ben öle kasıtı yapmayı sevmem aman bişe olacak kirlenmesin kimse girmesin vs
okadarda büyük değil 185 m2 ama bu bile cok büyük temzilemek beni öldürüyor a.s.

zevkine hayran kaldım .........çok güzel evin Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah :)

ya allah aşkına getirmediğin eşyan ne merak ettim. eşyaların bu haliyle bile fazla.bu arada evinde çok güzel güle güle kullan

baslayayım saymaya yemek takımım tencere tak ( benim 2 taneydi )
robotum katı meyve sıkıc değişik aksesuarlarım salon için
tsk ederim

Maşallah maşallah benim evin 2 katıboshayallersmile

Bişi söyliyim mi ben salonunu sevmedim. Soğuk geldi bana.olumunekankayizsmile

Diğer taraflar güzel.Mutfak perden çok şirin.

eviniz muhteşemyerimseniben çok beğendim özellikle salon sositososito benim salonumda aynı tarzsositososito bişey sorucaktım mutfak perdeniz hazırmı yoksa sizmi yaptınız mutluluklar dilerim canımopuyorumnanaktan

perdelerim hazır canım
evimi beğendiğin içinde tsk ederim ayrıca a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…