Jalenin yeni gelin evine buyrun...

baslayayım saymaya yemek takımım tencere tak ( benim 2 taneydi )
robotum katı meyve sıkıc değişik aksesuarlarım salon için
tsk ederim

anladım elzem olanları getirmişin. neyse canım valla herşey çok güzel sağlıkla kullan

güle güle iyi günlerde oturun inşallah:))çoookkkk beğendim..gerek evin kendisini gerekse eşyalarınızı:))
bir tek keşke salon ve odalar parke yada laminat olsaydı diye iç geçirdim:))Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın...

cnm allah mutlu huzurlu orturmak nasip etsin örtüne bayıldım etekleri kısa çok şık olmuş allah nazarlardan korusun

salon perdelerine bayıldım evin çok güzelll allah ağzınızın tadını bozmasın canımmmopuyorumnanaktan

evin çok güzel olmuş canım.iyi günlerde oturun sağlıkla..

çok zevkli döşenmiş çok güzel bir evin var, dün yeni bir evli arkadaşlara gitmiştik salon takımlarınız aynı çok beğenmiştim ama perdeleri seninki kadar uymamıştı, senin salon perden takımını daha zengin göstemiş sağlıkla,mutlulukla, ağız tadıyla güle güle otur..Ayrıca düğün fotolarınada bayılmıştım söylemeden edemicem.

wayyy.... ne kadar zevkle döşenmiş herşey ya...
misafir salonunun perdeleri göz kamaştırıcı bayıldım yaa
maşallah
allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

aa düğün fotolarımıda görmüşmüydüm sevindim beğenmene a.s.
tesekkür ederim .....

AYRICA GÜZEL SÖZLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TESEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR

Son düzenleme:
salondaki oturma grubunla tüllerin felaket güzel uyumlu perdelerine bittim allahım agız tadıyla oturtsun hep inş mutluluklar yeni gelinn

evin çok güzel canımcım.salon perdelerini çok beğendim.ama şu varki sanki salon ve oturma odasının yerleri parke olsaydı daha sıcak bir görüntü olacakmış.güle güle oturun sağlık ve huzurla..

Son düzenleme:
maşşallah evin süper. mutluluk ve sağlık hiç eksik olmasın içinden inşalah canım.

evin çok güzel canımcım.salon perdelerini çok beğendim.ama şu varki sanki salon ve oturma odasının yerleri parke olsaydı daha sıcak bir görüntü olacakmış.güle güle oturun sağlık ve huzurla..

evet haklısınız parke olsa cok iyi olurdu ama ev benim değil yapacak bişe yok buralarda geneldede seramik yerler

Canım evin gerçekten çok hoş her daim mutlulukla oturun inşallah.
Samsun'a gidince perdelerin, eşyaların falan diğer eve uycakmı acaba onu merak ettim, yaza kadar döncekseniz eğer keşke bu kadar zahmet etmeseydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…